Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bouba írta:
PB 5.rész
Amikor Michealnek megint vérzett az orra,akkor Linc kérdezett tőle valamit és Scofield azt mondta "szoknom kell a melegebb klímát..."
Panamában egész végig meleg volt...sőt még a napra kitették... akkor nem vérzett neki...érdekes..
Én még nem láttam ,mert még csak kamerás változat van,de nagyon kiváncsi vagyok...ozsimiki írta: Más:
Robert De Niro, Al Pacino új filmjéről kinek mi a véleménye? Már aki látta egyáltalán, mert én még be sem szereztem...
fir3bird írta:
ha lesz időd, elis kezdheted nézni
szerk.: mondjuk ittcsak a 01hez van magyar felirat
http://www.hosszupuskasub.com/miihii írta:A második könyvet már le tudtam volna szedni,de türelemmel kivártam a tv-s változatot,szinkronnal.Na most nem lesz ilyen,rohanó világunkban nem lehet tökörészniA 0 és 1 részek már lent vannak a 3. könyvből,de feliratot még nem találtam,és sajna a 2. rész töltése nem indul.Na de majd szépen sorban.
Közben meg gyűjtöm a S. C. Chronicles 2. évadot is,mert az elsővel mindjárt végzek...
Szerk.:
Hopp,közben találtam egy működő címet,ahonnét jön a Heroes s03.02. Ilyet én még nem láttam, 35.200 seedert ír
A második könyvet már le tudtam volna szedni,de türelemmel kivártam a tv-s változatot,szinkronnal.Na most nem lesz ilyen,rohanó világunkban nem lehet tökörésznifir3bird írta:nem is érdemes várni...miihii írta:Sztem most már ennek nem várom meg a tv-ben való vetítésétLe kell kapnom,mert borzasztóan császár a sorozat,nem bírok annyit várni...
kb a tvben majd vmikor tavasz tájt fogják adni.
Múlt héten néztem meg az összes részét, jó kis vhs vidikazin, és ahogy a beharangozókat láttam, ugyanaz a szinkron, persze sok szhar reklám lesz, amikor én felvettem még reklám sem volt, és tv jelzés sembouba írta:Este: Halálos Fegyver 2.![]()
Múlt héten adták az első részt ,jövő héten a 3.-at,gondolom utána a 4.-et is...
Nekem személy szerint a 2. a kedvencem, főleg Joe Pesci miatt..eszméletlen jó színész...
Remélem nem valami elszabott szinkron lesz....
A felirat készen van már a link: http://dareeo.cwi.hu/Prison.Break.S04E0 ... D-NoTV.zipcsababarca írta:az a gond h ahonnan én szoktam a feliratokat leszedni (szökésfan,gyorsfelirat,hosszupuska) azokat az oldalakat nem tölti be
Nálam se...csababarca írta:az a gond h ahonnan én szoktam a feliratokat leszedni (szökésfan,gyorsfelirat,hosszupuska) azokat az oldalakat nem tölti be
Hú, én is leszedtem, de amilyen mohó voltam egyből HD-ben, amit a pécsi gépem nem bír el.Slither írta:Iszonyat jó az új Heroes!!!
Nem tudom, nem nézem, és amúgy sem nézek felirattal angol filmeket (max. ha érhetetlen akcentussal beszélnek).kudu írta:És mégis hol van a PB felirata? egy linket plsSlither írta:Új Prison Break és Sarah Conor Chronicles is fennt van (van még pár, de azokat úgysem nézi senki)
És mégis hol van a PB felirata? egy linket plsSlither írta:Új Prison Break és Sarah Conor Chronicles is fennt van (van még pár, de azokat úgysem nézi senki)
A C.-t elkeztem nézegetni, de MNIE miatt félbehagytam. Ahol nézem a sorozatokat ott sajnos vmi gond van a szerverrel és a MNIE 2. évadja nem hajlandó betölteni, így átugrottam 3.-ra.bouba írta: Más: A Californicationt és a My name is Earlt szokta valaki nézni???
nem is érdemes várni...miihii írta:Sztem most már ennek nem várom meg a tv-ben való vetítésétLe kell kapnom,mert borzasztóan császár a sorozat,nem bírok annyit várni...
Durva a trailer..