Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudnál adni linket,h honnét tudom lecsípni?Slither írta:Iszonyat jó az új Heroes!!!![]()
Végre Sureshnek is van vmi képesége, és lehet hogy Andonak is lesz.![]()
És tetszik ez az új szerepelő, elég coolnak tűnik.
Sztem most már ennek nem várom meg a tv-ben való vetítésétfir3bird írta:holnap HEROES III. évad DUPLA RÉSSZEL!!!!ja bocsi most néztem hogy már Valaki megelőzött
Egyetértek.Nem rossz,meg minden,de egy kicsit túl sok bőrt akarnak lehúzni erről is...Hisz' hamarosan pörgetik a 6. részt is.Bányász írta:Szerintem ezt az egészet már túlzásba viszik...
Ettől függetlenül megnézem mert nagyon jó ölések vannak benne...sokat tanulhat az ember belőlük.![]()
Szerintem ezt az egészet már túlzásba viszik...
Kösz az infótPerrero írta:hősök s03e00 tölthető
http://thepiratebay.org/torrent/3435859 ... iniseries)PetI írta:Egy kis segítséget kérnék. A m1-en ment Daniel Craiges Arkangyal (Archangel) c. sorozatot akarom megszerezni, de eddig csak holland nyelvű torrentet találtam, azt is egy seederrel. Ha valaki tudja, hol van fent, vagy esetleg felvette/hasonló az írjon nekem pls.
Köszi előre is.
Múlthéten pénteken láttam ,nagyon jó ,mindenkinek ajánlom.Enrique írta:Must see kategóriás film:
Tropic Thunder!!!![]()
![]()
Enrique írta:Must see kategóriás film:
Tropic Thunder!!!![]()
![]()
Én is sokszor láttam már ésmiihii írta:Aki csípi az ütős akciót nagy dumákkal ,esetleg szereti Jason Statham filmjeit,katt az rtl klubra,megy a Felpörögve!
Imádom ezt a filmet,már láttam vagy 5ször,de most is lesem...
bouba írta:szerintem ez jómiihii írta:Slither v valaki tudna adni olyan linket,ahonnét a teljes évadot le tudnám kapni egyben a Sarah Connor Chronicles-ből?Mert találtam egy olyat,h a sorozat magyar fanklubja,ott megvannak a részek,de darabolva (maga az egyes epizódok is) ,így egy pöppet macerásabb...
Előre is naon kössszke!