Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze, semmi gond; de merészelj megosztó filmet ajánlani!kanty írta: Kurdt!
Következő 8-10 napon még eléggé húzós lesz, de csak egy filmmel vagyok adós, azt majd pótlom. Most úgyis én jövök az ajánlással.
Szerintem megosztja majd a klubbot, van egy-két tag, akinek a véleményét már látatlanba sejtem, de remélhetőleg pár embernek bejön majd. Most valami teljesen mást hozok, mint az eddigi körökben tettem.
Meglepő....egy ideje pedzegetik a remake gondolatát.
Csak nyugodtan, ha a szabályzat szerint tolnánk, magam mellett kb. 6-7 embert ki kéne most vágnom.Amúgy mennyi időm van még a Fülledtséggel Faust?
...egy ideje pedzegetik a remake gondolatát.napjainkban is tolhatna hasonlót valaki.
Nálam meg az a csúcsmessideco írta: Amúgy nem igazán tetszenek a nyolcvanas években készült filmek, de nem ebből a filmből indulok ki.
A filmet már megnéztem tegnap, úgyhogy jobbnak láttam, gyorsan összehozni pár sort, mielőtt elfelejtem, minta madridista klubban.soadroli írta:Hogy mííí?Neked van kedved filmet kritizálni ILYENKOR?:lol:
Tényleg, csak most nézem a rendezéseit az utóbbi időben. De úgy látszik, ez kell az embereknek, ha nem áll le velük.kurdt írta:Évek óta ezt csinálja. Barcelona, London, Párizs, Róma és könnyen lehet, hogy nem áll le. És ennél tényleg szívesebben nézem Michael Palint a Himalájánál...
Évek óta ezt csinálja. Barcelona, London, Párizs, Róma és könnyen lehet, hogy nem áll le. És ennél tényleg szívesebben nézem Michael Palint a Himalájánál...lui1698 írta: És még amiről írni szeretnék most, hogy "imádtam" hallani minden 5. másodperben, hogy Párizs mennyire iszonyatosan király hely. Kajakra, szerintem az öreg rabbi megcsinálta minden idők legdrágább turistafilmjét, aminek inkább lenne a helye a travel chanel-en, mint bármilyen díjkiosztó gálán.
Nekem bejött az eXistenZ, és tervezem már egy ideje megnézni a Meztelen ebédet is, úgyhogy örülök az ajánlásnak.Bár ott van még az eXistenZ is, de azt jobb úgy megnézni ha az ember látta már a 'drome-ot. Smile
Képileg és hangulatilag egy picit talán, de lelkileg nem.Faust: nyomasztóbb film lesz, mint a Két test egy lélek?