lui1698 írta:A Wanted a leglátványosabb film?

Ne röhögtess már!Csak azért mert hiperszuperultrakirály módon csavarodnak a golyók és mert minden 2. jelenetet pc-vel csináltak?
Ez a baj a mai közönséggel!Igénytelen!Már bocs, de tényleg!Csak az a lényeg, hogy puff-puff durr-durr meg minden!Színészi játék változatosság sztori az bezzeg luxus.

Egyre több ilyen film lesz, mint a Wanted(ennek te majd örülsz gondolom)mert ezekkel ki lehet szúrni a nép szemét.
Hol vannak már a régi szép idők a Ponyvaregény, a Kutyaszorítóban, a Keresztapa, a Forrest Gump, a Schindler listája?

De csak, hogy néhány olyat is amiben már rendesen ott van a modern technika: Gyűrűk Ura, Ryan közlegény megmentése. Ezek olyan filmek amiket az ember többször is megnéz, elég gyakran(még a Gyűrűk Urát is ami azért nem rövid!!!).
Szóval ennyi!
MAXIMUM KETTŐT IDÉZZ, többször nem szólunk.
E.
Nem az a baj hogy néhányan divatból rámondják az ilyen filmekre hogy "csupa púder" meg hogy túl egyszerű , nincs benne 2000000 szál ami csavarodik , és menőznek azzal hogy ők az egyszerű filmeket szeretik.
Én nem csak a látványra megyek (Hulk , Hacock féle szarságok) de ebben a filmben rágyúrtak és összejött nekik

Plusz voltak benne jó poénok , szóval tetszett.
Most nem akarok puncsolni , de felsoroltad a kedvenc filmjeimet mint jó példa , a Schindler lisáját nem láttam de biztos jó , de kihagytad a régi Star Wars filmeket , meg a Csupasz pisztojt , Nagy Durranás , Wayne világa... , a Gyűrük Ura meg a könyvhöz képest egy mocsok ugyhogy azt nem szoktam nézni , max az 1et.