Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lesz. A főszereplőt és a rendezőt már eleve egy trilógiára szerződtették.danianevem írta:Lesz folytatása az új Batman filmnek?(Szerintem lehetne) És ha lesz, akkor ki lesz a "főgonosz"?
Előre is kösz.
Talán azt hogy a leglátványosabb film????lui1698 írta:A Crash tényleg hatalmas alkotás!Perrero írta:utálom a mozikat, szal majd "megveszem", tegnap a Wantedet néztem meg... kicsit nagyon poénahogy angelina jolie körbe fejbelő mindenkit
nem rossz film..
amit mostanában néztem az a Crash/Ütközések, marci javasolta.. háááát... k.rrrrrrrrrva jó film
Amúgy nem értem mit szerettek a Wantedben
A Crash tényleg hatalmas alkotás!Perrero írta:utálom a mozikat, szal majd "megveszem", tegnap a Wantedet néztem meg... kicsit nagyon poénahogy angelina jolie körbe fejbelő mindenkit
nem rossz film..
amit mostanában néztem az a Crash/Ütközések, marci javasolta.. háááát... k.rrrrrrrrrva jó film
Korhatár?Szandi írta:Látta már valaki a Sötét Lovagot? Hát én komolyan a végén nem bírtam felállni a székből, akkora hatást tett rám. Oltári jó film. Eddig az év filmje nálam. Mind a színészi játék, mind a képivilág, mindenminden. Még ez a sok svenk se zavart benne, ez is jó volt. Hát meg ugye, amit már ezerszer hallottunk, Heath Ledger parádésat játszott benne. Mind a 152 percet élvezni lehet. Sokat vártam ettől a filmtől, de még ígyis felülmúlta a várakozásaimat.
Kár, hogy nincs duplavetítés. Egymás után kétszer, ne is kelljen felállni.
Az eleje tényleg jó volt,utána viszont szerintem unalmas volt (azt kivéve amikor Javier Barden megtalálta Josh Brolint a motelban ,az király volt )grecki írta:Nem vénnek való vidék:
Eszméletlen jól kezdődött szerintem, a végét viszont baromira elcseszték.
Én még láttam ,nem is akarom megnézni , de állítólag trilógia lesz belőle...lui1698 írta: Szóval összefoglalva a Wanted 1 gyíkság amit még viccből se ajánlok
Én már sok sok filmet néztem végig úgy, hogy így fogtam fel.Csak mese csak a látványt nézd.De rájöttem, hogy nem minden a látvány.kompalor írta:Nekem tetszett a Wanted. Szerintem jó film. Ki kell hozzá kapcsolni az agyat, és élvezni kell a látványt. Ez egy ilyen film. Nem szabad komolyan venni!grecki írta:Nem vénnek való vidék:
Eszméletlen jól kezdődött szerintem, a végét viszont baromira elcseszték.
Wanted:
No comment. Tegnap az "ennél szarabb filmet még életemben nem láttam" címkével illettem, mára ez némileg mérséklődött: egyszerűen csak bugyuta fostalicska. Az 50 forintos dvd-t pénzkidobásnak titulálnám, ha kiírnám.
12-esMQuC írta:Kérdezném, hogy a Mumia 3 milyen korhatáros. Szerintem egy 16-iost az is megérne....
Wantedre meg visszatérve. " élvezni kell a látványt" Konkrétan Angelinát...
Amugy meg óúgy tekints erre is, mintha a pókembert, vagy a 300-at néznéd. Képregényből lett...