de megnéztüka múmia hármat. nagyot röhögtünk rajta

Nekem tetszett a Wanted. Szerintem jó film. Ki kell hozzá kapcsolni az agyat, és élvezni kell a látványt. Ez egy ilyen film. Nem szabad komolyan venni!grecki írta:Nem vénnek való vidék:
Eszméletlen jól kezdődött szerintem, a végét viszont baromira elcseszték.
Wanted:
No comment. Tegnap az "ennél szarabb filmet még életemben nem láttam" címkével illettem, mára ez némileg mérséklődött: egyszerűen csak bugyuta fostalicska. Az 50 forintos dvd-t pénzkidobásnak titulálnám, ha kiírnám.
Én ajánlanám a:miihii írta:Az éjjel néztem a Nem vénnek való vidéket.Tudom ajánlani,jó kis movie...
Az utca királyait is nemrég láttam.Nem rossz,csak nekem semmi újat nem mutatott,pár bőrt lehúztak már erről a témáról.![]()
Amerikai futballos filmeket tudna ajánlani nekem vki?
A Bőrfejeken, a Minden héten háborún, a Csontdarálókon, a Most kapd el Jacken kívül.Ezek jutottak eszembe,amit már láttam...
Naon megköszönném!
Kedvenc amerikai focis filmem a Cserecsapat, Keanu Reeves a fsz.miihii írta:Az éjjel néztem a Nem vénnek való vidéket.Tudom ajánlani,jó kis movie...
Az utca királyait is nemrég láttam.Nem rossz,csak nekem semmi újat nem mutatott,pár bőrt lehúztak már erről a témáról.![]()
A Bőrfejeken, a Minden héten háborún, a Csontdarálókon, a Most kapd el Jacken kívül.Ezek jutottak eszembe,amit már láttam...
Naon megköszönném!
Jó kis vígjáték de az első percek alapján jobbra számítottam(persze ez minden film esetében így van)MessiFan írta:mi ma megyünk megnézni a Ne szórakozz Zohannal c. filmet
Valaki látta már?
Én rendezői-, és nem közönségfilm párti vagyok. Pont ezért nem tetszett a Nem vénnek való vidék, mert elművészieskedettnek találtam. De biztos, hogy nem egy megszokott film a közönségfilmeken belül.miihii írta:Az éjjel néztem a Nem vénnek való vidéket.Tudom ajánlani,jó kis movie...
Naon megköszönném!
Igen,múlt 7en néztem.Naon zsír vígjáték,nem csoda,hisz' Adam SandlerMessiFan írta:mi ma megyünk megnézni a Ne szórakozz Zohannal c. filmet
Valaki látta már?
Én! jó film lesd meg,de nem árulok el semmit belőle úgy nem jó!:P:DMessiFan írta:mi ma megyünk megnézni a Ne szórakozz Zohannal c. filmet
Valaki látta már?
Ma még nem, de 7-edikén igenbouba írta:Megy ma valaki Batmant nézni?
miihii írta:Az éjjel néztem a Nem vénnek való vidéket.Tudom ajánlani,jó kis movie...
Naon megköszönném!