Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
majd valamikor, mikor már nem lesz tömve a mozi, valószínűleg 3D-ben, hátha jó lesz a látvány, amúgy angol 2D verzsön lennezola8787 írta:Na ki hol nézi meg a Star Wars-t?Én haverokkal megyek 3d-sre kemény 900 ft-ért, Miskolc
(ja és nem diákjegy, ha lenne 2d-ben 500 ft-ba kerülne, francba, hogy nincs
)
zola8787 írta:Na ki hol nézi meg a Star Wars-t?Én haverokkal megyek 3d-sre kemény 900 ft-ért, Miskolc
)
Zola valld be, egy haverod megszerezte a filmet, és otthon projectoron vetíti..Rinku írta:Hogy az Istenbe kerül nektek csak ennyibe?zola8787 írta:Én haverokkal megyek 3d-sre kemény 900 ft-ért, Miskolc(ja és nem diákjegy, ha lenne 2d-ben 500 ft-ba kerülne, francba, hogy nincs
)
![]()
Hogy az Istenbe kerül nektek csak ennyibe?zola8787 írta:Na ki hol nézi meg a Star Wars-t?Én haverokkal megyek 3d-sre kemény 900 ft-ért, Miskolc
)
Péntek 23:00, aréna pláza, 3d(sajna).zola8787 írta:Na ki hol nézi meg a Star Wars-t?Én haverokkal megyek 3d-sre kemény 900 ft-ért, Miskolc
)
hát pedig ez elég nagyon hülyeség voltS.Agüero írta: Nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy emlékszem, hogy meghalt.
Nem akarok hülyeséget mondani, de én úgy emlékszem, hogy meghalt.Rinku írta:Jó, de Martin Lawrence-szel?Mert nélküle nem nagyon vagyok erre kíváncsi, együtt voltak az igaziak. Amúgy meg a fószerrel mi van? Sehol nem látom, semmiben, már évek óta...
Jó, de Martin Lawrence-szel?
Akkor én pedig kiveszem a spoiler-bőlsoadroli írta:azért tettem abba, hogy ne foglaljon annyi helyet![]()
Di Caprio filmje még belefér, a kritikusok látták már
soadroli írta:pár fontos kategória a Golden Globe-jelöltek közül: