Finn karaktere, oké ez szubjektív, nekem meglepetés volt. Pálfordulás miért volt fura? El is mondta,hogy először kellett volna ölnie, de ezt már nem vette be a gyomra.
Poe-t adom, én is remélem hogy belőle többet kihoznak.
Kylo is érdekes, de ő is még nagyon nyers, ébredezik az erő benne is szerintem, A dühkitörései nekem is kicsit erőltetettek voltam, de értettem, meg adott a karakterhez.
A maszk, semmi funkció, csak félelemkeltés, plusz ő Vader nyomdokaiba akar lépni,egy hatalmas Vader fan, ezért hordja kb.
Az az óriás bohóc, azt mitől gondolod óriásnak?

CSak mert a hologramon nagynak volt ábrázolva? Sidius is volt így ábrázolva, aztán mégsem volt óriás...
Reyhez meg, hogy hogy tanulta meg így használni az erőt? (amúgy semmi extrát nem nyomott)
Szóval Rey erőhasználatához:
Több helyen olvasom,hogy Rey kaphatott már kiképzést gyerekkorában (Luketól,aki az apja valószínűleg), csak kitörölték az emlékeit...óvva valamitől,valakitől, Ren?...és hogy ez az kitörölt erő ébredt fel benne párbaj közben.
Erre jelek: a látomása,mikor megfogja a fénykardot...mintha emlékképek lettek volna, és benne volt Luke is, R2 is, Ren is a többi lovaggal...
Vagy amikor Ren próbálja a gondolatait kiolvasni,és azt mondja,hogy látja az álmait, tengereket, egy kis szigettel...vagy hasonló...nah és mi a záró jelenet? Rey megtalálja Luket egy szigeten tengerrel körülvéve...
Plusz amikor Rennek megmondták,hogy egy lány...meglepődött, de olyan meglepődés volt, mintha ismerné a csajt, legalábbis ismer egy lányt aki képes lehet erre.
Ebben lehet valami, bár kicsit talán erőltetett magyarázat, de lehet ez lesz.