Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Angol felirat minek? Akkor már nem lenne jobb simán?G-Jay írta:Valaki akinek sikerült találni a Step up 2-höz feliratot dobjon már meg vele! Angol is jó lenne.
HLS release-em van.
G.
Már vártam, nem bántásként, de ahol szóbakerült mindenhol megosztotta az embereket. Én bírom az ilyen filmeket, van aki nem ez van.Rivaldo11 írta:Zuhanórepülés eszméletlen jó film lenne? Szerintem überszánalom. Bár izlések és pofonok...
Bejött a Kontoroll nagyon megnézem. KösziDrigo írta:Egyedül a Zuhanórepülést láttam, de azt nagyon tudom ajánlani, eszméletlen jó film, ha tetszett a Kontroll (más hirtelen nem jut eszembe), meg szereted az ahhoz hasonló filmeket, akkor minél előbb "tedd magadévá".Fernando írta:Melyiket érdemes megnéznem? (mindet megfogom, melyikkel kezdjem?)
Zuhanórepülés
30 Days of Night
Házasság a négyzeten
Egyedül a Zuhanórepülést láttam, de azt nagyon tudom ajánlani, eszméletlen jó film, ha tetszett a Kontroll (más hirtelen nem jut eszembe), meg szereted az ahhoz hasonló filmeket, akkor minél előbb "tedd magadévá".Fernando írta:Melyiket érdemes megnéznem? (mindet megfogom, melyikkel kezdjem?)
Zuhanórepülés
30 Days of Night
Házasság a négyzeten
És a zenék?Slither írta:Most néztem meg a Step Up 2 (the Streets)-t, és mit mondjak...iszonyatosan jó táncokat mutattak be. Eszméletlenül faxa volt a koreográfiája mindegyik dancenek!
A történet (a táncos filmeknek megfelelően) elég egyszerű, semmi újat nem tudtak mutatni abban, de a tán az tényleg hatalmas volt. Az eső-tánc a végén nagyon komoly volt.
Szerintem túlzás a 4. szezon..de a 3. a 2.-nál mindenképpen jobb volt.Fernando írta:Tegnap végre megnéztem a szökés 3. évadját teljesen. Kár, hogy csak 13 részes, elnézegettem volna még egy darabig. Szerintem a 3 közül talán ez az évad tartalmazza a legtöbb indulatot. Nagyon tetszett az egyik zárókép mikor Michael megy a kocsival és mellette az anyósülésen a töltött fegyver és az origami rózsa![]()
Hoztam is egy hírt, elég nevetséges ha igaz; Nem uj hír csak nekem sztem
http://www.sg.hu/cikkek/55745/noi_prison_break_keszul
Tegnap hallottam rólaKrojf írta:Komáim!
Új hír: Patrick Schwayzenél hasnyálmirigy-rákot diagnosztizáltak!!!
Remélem még időben!!!
Szurkol ennek a Ti Krojf komátok.
Krojf írta:Komáim!
Új hír: Patrick Schwayzenél hasnyálmirigy-rákot diagnosztizáltak!!!
Remélem még időben!!!
Szurkol ennek a Ti Krojf komátok.
Számomra a tavalyi év egyik legjobb filmje. Persze magas szintű modern történelem-, amerikanizmus- és politikai érdeklődés nem árt hozzá, talán enélkül egy kicsit unalmas/érdektelen lesz. Voltak benne poénok, amiket nem értettem teljesen, a fordítás ellenére se, biztos az amerikanizmusom (így mondják ezt az (ál)tudományágat?) hiánya.Fernando írta:Tud valaki vmit mondani ezekről a filmkeről?
Charlie Wilson háborúja (2007)
szereplők:
Tom Hanks (Charlie Wilson)
Julia Roberts (Joanne Herring)
Philip Seymour Hoffman (Gust Avrakotos)