Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó lenne egy music klubkurdt írta:
Off, kérdés: szerintetek ez a klub dolog zenével, pontosabban albumokkal működne?
Jó kérdés. Valamilyen szinten lehet különlegesnek nevezni a filmet, tehát mindenképp jó ajánlás.messideco írta:Dalíííí![]()
![]()
Azért örülök, hogy tetszett végül is, ahogy elnézem inkább pozitív a véleményed róla.
Mint ajánlásról, mi a véleményed?
Ez nem köcsögség, jó hogy szólsz. Ez annyit jelent igazából, mintha nem látták volna a filmet, tehát még van egy hetük értékelést írni.messideco írta:Kcsg leszek:
carlos636 egy ötöst, Gergo9 egy négyest adott a Midnight-ra. Ha jól tudom, nem írtak értékelést még
Oké, ajánlásod kíváncsian várjuk!Eazzy írta:Thirteen:
A problémám nekem az volt, hogy nem tudtam elhinni neki, hogy mitől van ekkora fájdalma, ami idáig viszi.
[...]
kurdt!
Készen állok, megvan a film. Majd valamikor holnap bedobom, ha éppen itt leszek, mert dolgozni fogok.
Ez jogos is. De hát Justin Biebernek is van jóó nagy rajongótábora, ettől még nem ez kéne, hogy a követendő példa legyenbence-barca írta:A twilightos részhez meg annyit, h te így gondolod (mellesleg sokan, én sem szeretem nagyon), de van aki meg arra mondja, h ha nem tetszik ne nézd. Ha neki tetszik miért ne csinálhatnák meg? Nem kis rajongótábora van annak a sorozatnak...
De meg kell néznie, mert a filmklub már csak így működikEazzy írta:Engem totál nem érdekel egy filmnél, hogy ki rendezte, felőlem a Géza bácsi a Lobonc utca harmadik emeleti folyosóra néző lakásából is kikerülhetett egy film, megnézem, és ha tetszik akkor jó, ha nem akkor nem. Ennyi. Büdös életben nem fog azért film tetszeni, mert Tarantino rendezte. Se Woody Allen miatt.visca el barca írta: de ezt a filmet lehetne filmes kurzusokon vetíteni, mint "milyen filmet ne készítsünk".
persze vudiellennek van már akkora respektje, hogy bármit el tud adni...
Látva, hogy azért van akinek tetszik ez a film, mint pl nekem is, azért lehet mégsem kellene az ilyen filmeket soha ne készítsünk kategóriába rakni. Nem kell megnézned az ilyen filmeket, nyomd ki a felénél, vagy ahol meguntad, aztán kész.
Szerintem azért összehasonlíthatatlan pl egy Tvájlájttal, amit bűnnek tartok, és a társadalom éles kritikájának, hogy el lehetett adni. Na olyan filmet nem kellene csinálni!
Engem totál nem érdekel egy filmnél, hogy ki rendezte, felőlem a Géza bácsi a Lobonc utca harmadik emeleti folyosóra néző lakásából is kikerülhetett egy film, megnézem, és ha tetszik akkor jó, ha nem akkor nem. Ennyi. Büdös életben nem fog azért film tetszeni, mert Tarantino rendezte. Se Woody Allen miatt.visca el barca írta: de ezt a filmet lehetne filmes kurzusokon vetíteni, mint "milyen filmet ne készítsünk".
persze vudiellennek van már akkora respektje, hogy bármit el tud adni...
perfectFaust írta:Minden megvan benne, amit gyűlölök egy filmben: csöpögő szentimentalizmus, gusztustalan sznobizmus, erőltetett humor, romantikának csúfolt téblábolás, a cselekmény szinte teljes hiánya, 3 perces zene loopolva.
Azt hiszem rossz helyre írtamREMY írta:ez most mi?BritishKnight írta:Ezer szó!
Jack McCall (Eddy Murphy) egy gyors beszédű, nagy dumás ügynök, aki szinte bármikor, bármilyen megállapodást képes tető alá hozni. Önös érdekekből udvarolni kezd egy guru-nak is, Dr. Sinja-nak is, ám amikor a nő rájön hogy ki akarja használni, egy mágikus fát ültet Jack kertjébe. A fán éppen 1000 levél van, és minden egyes szó után, amit Jack kiejt, egy levél lehullik róla – amint pedig az utolsó levél is lehullik róla, meg fog halni. Jack kénytelen lesz abbahagyni a süketelést, és új módszert kifejleszteni a kommunikációra…
Ineznél az orvosi szikét csak a bilincs kinyitására használnám,az tutivisca el barca írta:egy-két orvosi szikével, meg egyéb kinzóeszközzel mi?soadroli írta:Őt is lehetne szeretgetni