Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te mindig beszólszvisca el barca írta:egy-két orvosi szikével, meg egyéb kinzóeszközzel mi?soadroli írta:Őt is lehetne szeretgetni
egy-két orvosi szikével, meg egyéb kinzóeszközzel mi?soadroli írta:Őt is lehetne szeretgetni
Nem nagyon követtem mi folyt itt mostanábankurdt írta:
Nyilván majd téged kidoblak, amikor másik három ember már "elengedtem" nyaralni...
Nyilván majd téged kidoblak, amikor másik három ember már "elengedtem" nyaralni...Bob_Marley írta:SSajnos én viszont 2 filmmel is elvagyok, leszek maradva
S szeretném jelezni, hogy legközelebb 23-tól leszek ismét fitt filmnézésre, addig tengerpart, napfény buli, csajok, nyaralás![]()
Remélem azért kurdt nem dob ki.Nem tudom megígérni, hogy legalább az egyik filmet pótlom a mai nap folyamán, de megpróbálom megnézni az egyiket.
Elnézést a kellemetlenségekért, nem igazán szokásom bármiben is elmaradni, sajnos ez most így jött ki.
instant tartalomismertetőREMY írta:ez most mi?BritishKnight írta:Ezer szó!
Jack McCall (Eddy Murphy) egy gyors beszédű, nagy dumás ügynök, aki szinte bármikor, bármilyen megállapodást képes tető alá hozni. Önös érdekekből udvarolni kezd egy guru-nak is, Dr. Sinja-nak is, ám amikor a nő rájön hogy ki akarja használni, egy mágikus fát ültet Jack kertjébe. A fán éppen 1000 levél van, és minden egyes szó után, amit Jack kiejt, egy levél lehullik róla – amint pedig az utolsó levél is lehullik róla, meg fog halni. Jack kénytelen lesz abbahagyni a süketelést, és új módszert kifejleszteni a kommunikációra…
ez most mi?BritishKnight írta:Ezer szó!
Jack McCall (Eddy Murphy) egy gyors beszédű, nagy dumás ügynök, aki szinte bármikor, bármilyen megállapodást képes tető alá hozni. Önös érdekekből udvarolni kezd egy guru-nak is, Dr. Sinja-nak is, ám amikor a nő rájön hogy ki akarja használni, egy mágikus fát ültet Jack kertjébe. A fán éppen 1000 levél van, és minden egyes szó után, amit Jack kiejt, egy levél lehullik róla – amint pedig az utolsó levél is lehullik róla, meg fog halni. Jack kénytelen lesz abbahagyni a süketelést, és új módszert kifejleszteni a kommunikációra…
Szó volt róla, mielőtt elindult ez a kör, de úgy döntöttünk, hogy az ajánló nem értékel. Tőlem ezt megváltoztathatjuk a következő körtől...REMY írta: Ezt egyszer már megkérdeztem itt a fórumon, hogy akik itt ajánlanak azok miért nem írnak egy értékelést a filmről?? Belökni bárki bármit tud, de érdekelne, hogy neki mondjuk miért tetszett ez vagy az.
És ezt most szinte mindenkire értem![]()
Túloldalon mindig ír az ajánló is egy értékelést és SZERINTEM sokkal jobb úgy. Nem én vagyok a főnök. Csak egy ötlet
A legenda azt mondja, h állítólag minden nap pontban éjfélkor a fórumon is feltűnik.messideco írta:Jah jó ötlet. Kell egy hollót táviratoznunk kurdtnek ecélból.
látva életkorodat, megbocsájtom neked az ajánlástErxy írta:A koromról írtam a portrék topikban.A filmet én sem tartom túl nagyra, bár én azért nézhetőnek tituláltam magamban, inkább azért ajánlottam, mert lehet a témájáról vitázni, beszélni stb. Úgy látszik nem jött be, sry ezért.
Ezért írtam, hogy SZINTE mindenkinek üzenem.messideco írta:REMY:
elég hosszú bevezetőt írtam asszem a párizsiről![]()
A koromról írtam a portrék topikban.visca el barca írta:erxy! megtudhatom mennyi idős vagy? írhatnál te is pár sort a filmről kiváncsi lennék neked miért tetszett
Ezt egyszer már megkérdeztem itt a fórumon, hogy akik itt ajánlanak azok miért nem írnak egy értékelést a filmről?? Belökni bárki bármit tud, de érdekelne, hogy neki mondjuk miért tetszett ez vagy az.visca el barca írta: erxy! megtudhatom mennyi idős vagy? írhatnál te is pár sort a filmről kiváncsi lennék neked miért tetszett
4/10
Persze, gondoltam, h nem azt ajánlod, csak a vicc miatt mondtamkanty írta: Nem.Az Út a vadonba nálam top 10es film, de nem ajánlom, mindenki látta azt úgyis.
Egy finomsággal készülök, ami nem fog hatalmas sikert aratni, de kicsit művelődjön a társaság.