Sorozatok & TV-műsorok
- visca el barca
- Presidente del Barça
american horror stroyt nézi valaki itt? jó?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Én befejeztem tegnap, igazából nem is lett volna rossz, de semmi ne mderült ki. Ahogy írták is elemzésekben, hogy nem volt az évadnak igazi lezárása, hogy bármit megtudtunk volna. Hagytak egy baromi nagy űrt és kész.miihii írta:Én rápróbáltam és nem csodálom, h kaszát kapott. Érdekesnek tűnt, de gyorsan ellaposodott és igazából olyan sehovase vezető irányt vett. Egysíkú részek után én már 6-7 epizód után levettem a napirendemről.

-
- Jugador del Barça
Azt a hajléktalan csajt, csak én nem tudom hova tenni?
- miihii
- KHAL
Én rápróbáltam és nem csodálom, h kaszát kapott. Érdekesnek tűnt, de gyorsan ellaposodott és igazából olyan sehovase vezető irányt vett. Egysíkú részek után én már 6-7 epizód után levettem a napirendemről.MQuC írta:Nézte valaki az Alcatraz című sorozatot? Egyetlen évadig húzta.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
SOA
szerk.: Azt a hajléktalan csajt, csak én nem tudom hova tenni?
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát akkor elsőként, soa
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Van mit felhoznom így a hét végeztével.soa-hoz estére lesz felirat, várjuk sok meglepetést nem remélek, de hátha
gengszerkorzó 3. évad.
végre, itt a végén megmozdult valami, az utolsó két rész tényleg olyan volt h nem tekergettem bele kár h
SoA, Gengszterkorzó, s a Shield ügynökeit is újra elővettem, pontosabban folytatom. És persze Arrow+Supnat...

- visca el barca
- Presidente del Barça
soa-hoz estére lesz felirat, várjuk
sok meglepetést nem remélek, de hátha
gengszerkorzó 3. évad.
végre, itt a végén megmozdult valami, az utolsó két rész tényleg olyan volt h nem tekergettem bele
kár h

gengszerkorzó 3. évad.
végre, itt a végén megmozdult valami, az utolsó két rész tényleg olyan volt h nem tekergettem bele

- danianevem
- Entrenador del Barça
South Park s18
Már az előző évadnál is úgy tűnt, hogy kezdenek újra magukra találni, de ebben az évadban már be is bizonyosodott, hogy az nem csak fellángolás volt részükről. Alapvetően kiegyensúlyozott, igazi "southparkos" humorú részek voltak többségben, igazán felejtős epizód talán nem is volt. Az évadzáró összességében egy kicsit gyengébbnek tűnt, de ez talán inkább a többi rész dicsérete.
Már az előző évadnál is úgy tűnt, hogy kezdenek újra magukra találni, de ebben az évadban már be is bizonyosodott, hogy az nem csak fellángolás volt részükről. Alapvetően kiegyensúlyozott, igazi "southparkos" humorú részek voltak többségben, igazán felejtős epizód talán nem is volt. Az évadzáró összességében egy kicsit gyengébbnek tűnt, de ez talán inkább a többi rész dicsérete.
-
- aka Game90
Sorozatok, amiket tán nem nézel, pedig ILLENE!!!
http://youtu.be/fIpX_GqkE2U" target="_blank
http://youtu.be/fIpX_GqkE2U" target="_blank
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
soa

- visca el barca
- Presidente del Barça
ezek a soák egyre hosszabbak
már majdnem másfél óra egy epizód. legyűröm oszt' jövök én is

-
- Llegenda del Barça
SoA
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Emlékszem erre a részre. Ugye a végén ki is végzik a nőt, nem menekül meg, pedig simán megúszhatná, de olyan erős benne a vágy, hogy megóvja a gyereket, hogy semmit nem hajlandó tenni, mondani.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tényleg nagyon rákattantam erre a sorozatra. Ez az utolsó rész, amit láttam valami hihetetlen volt. Első évad Csalóka látszat, semmi veb által leírt "klisé".
Sorozatgyilkos páros, ahol a férj egy igazi pszichopata, aki legyilkolt 18 szőke nőt a feleség meg a gyerekét. Mindkettő kivégzésre készül és kiderül az anya a férje elől mentette meg a gyereket és vallotta azt hogy meggyilkolta. A siralomházban megy az adok-kapok kihallgatássorozat, s kiderítik ártatlan, de a nő nem vallja be ezzel is védve a gyereket a férje és múlt megrázkódtatásaitól. Ez micsoda lelki erő, ártatlanul beleülni a villamosszékbe....
Sokkoló rész volt, nem térek magamhoz.
Sorozatgyilkos páros, ahol a férj egy igazi pszichopata, aki legyilkolt 18 szőke nőt a feleség meg a gyerekét. Mindkettő kivégzésre készül és kiderül az anya a férje elől mentette meg a gyereket és vallotta azt hogy meggyilkolta. A siralomházban megy az adok-kapok kihallgatássorozat, s kiderítik ártatlan, de a nő nem vallja be ezzel is védve a gyereket a férje és múlt megrázkódtatásaitól. Ez micsoda lelki erő, ártatlanul beleülni a villamosszékbe....
Sokkoló rész volt, nem térek magamhoz.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
A hétvégén jól ránkrúgja majd az ajtót a TEK. De nem baj, legalább lesz mit mesélnünk az unokáknakOké hogy van felépítése, de így leegyszerűsíteni nem lehet. Ráadásul volt már robbantó, molesztáló, emberrabló és egyéb finomságok. Számomra egyáltalán nem unalmas, lehet végig agyalni még ha tudod húsz perc ment el, aki gyanúsított val. nem az igazi tettes, de figyelni kell mert vannak rejtett jelek. Szerintem nagyon elvan találva, engem leköt. Nagyon jó azon agyalni meg elemezni, hogy lelkileg illetve szellemileg sérült elkövetők hogyan viselkednek, milyen cselekedeteket hajtanak végre. Kinek a pap kinek a papné, én ezerszer inkább nézek egy ilyet mint valami robbantgatós hú de látványos filmet, amiből tanulni nem sokat lehet. Olyan is kell, de amin agyalsz meg értéke van az számomra a tuti.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Oké hogy van felépítése, de így leegyszerűsíteni nem lehet. Ráadásul volt már robbantó, molesztáló, emberrabló és egyéb finomságok. Számomra egyáltalán nem unalmas, lehet végig agyalni még ha tudod húsz perc ment el, aki gyanúsított val. nem az igazi tettes, de figyelni kell mert vannak rejtett jelek. Szerintem nagyon elvan találva, engem leköt. Nagyon jó azon agyalni meg elemezni, hogy lelkileg illetve szellemileg sérült elkövetők hogyan viselkednek, milyen cselekedeteket hajtanak végre. Kinek a pap kinek a papné, én ezerszer inkább nézek egy ilyet mint valami robbantgatós hú de látványos filmet, amiből tanulni nem sokat lehet. Olyan is kell, de amin agyalsz meg értéke van az számomra a tuti.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
E a szenzációs az emberben: Egy sorozat felépítését két teljesen ellentétes szempontból vizsgáljátok és írjátok le. Pontosabban inkább ugyan azokat mondjátok el róla, mégis ellenkező képpen vélekedtek. Csodálatos :$
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MQuCsabi 2014.12.05. 14:52:38-kor.

- visca el barca
- Presidente del Barça
nekem 5 rész után unalmassá vált. ugyanaz volt a bajom vele, mint az összes többi tv2, retekklubbos 8 utáni nyomozos cuccal: minden résznek percre pontosan ua. a felépítése. A baltát néha kicserélik fegyverre, a női gyilkost férfira és ennyi.Bob_Marley írta:Kriminális elmék nagyon jó volt. Megnéztünk pár részt, megfogott én is nagyon szeretek emberek viselkedésén, gesztusain párbeszédeken agyalni. Jók az idézetek is, a karakterek zseniálisak. A bölcs, az okos, a szenvedélyes, a nyers és a higgadt. Na meg a kütyüs Garcia.És nem csak sima lelövöm nyomozok sorozat, sokrétű izgalmas, tele fordulattal, elgondolkoztató. Nagyon köszönöm, parádés.
5 perc rejtélyes gyilkosság
5 perc hú ez az eddigi legegyenetlenebb gyilkos a világtörténelemben
5 perc nyomozás, semmit nem találunk róla
10 perc találunk vmi lúzert és kényszertjük h vallja be h ő tette
5 perc még a lúzerrel kínlódnak jön egy újabb gyilkosság
5 perc nyomelemzés, ahol természetesen a dns/ujjlenyomat tulajdonosának se tb száma, se lakása, se rokonai se aranyhala
5 perc állítsunk neki csapdát
5 perc elcsesztük, elmenekül
10 perc vége: valami nagy furfanggal elkapják, és abszolút kedvenc, záróképek amikor vmelyik horáció a sok közül benyom vmi okosságot.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kriminális elmék nagyon jó volt. Megnéztünk pár részt, megfogott én is nagyon szeretek emberek viselkedésén, gesztusain párbeszédeken agyalni. Jók az idézetek is, a karakterek zseniálisak. A bölcs, az okos, a szenvedélyes, a nyers és a higgadt. Na meg a kütyüs Garcia.
És nem csak sima lelövöm nyomozok sorozat, sokrétű izgalmas, tele fordulattal, elgondolkoztató. Nagyon köszönöm, parádés.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Nem jött össze ez a Gengszterkorzó lepörgetés. A 3. évad már olyan nagy, hogy nem bírja lejátszani a telóm akadozás nélkül.... Szóval legalább vna időm behozni a lemaradsom Arrowból és Supnatból. 

- davi10
- Llegenda del Barça
Ahogy így nyilatkozatokból kivettem csökkent a nézettség, de nőtt volna a sorozat büdzséje.BarcafanTomee írta:Ezt adom! Baráti körrel szoktam nézni és mindannyian fetrengünk a nevetéstől.davi10 írta: Blue Mountain State. A legférfiasabb sorozat![]()
Nem is értem miért nem lett 4. évad.
![]()
Viszont már forgatják a filmet!

Visszatér Craig meg Radon is, rohadtul várom már

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"