Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.12. 12:13:53

american horror stroyt nézi valaki itt? jó?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.12. 09:02:56

miihii írta:Én rápróbáltam és nem csodálom, h kaszát kapott. Érdekesnek tűnt, de gyorsan ellaposodott és igazából olyan sehovase vezető irányt vett. Egysíkú részek után én már 6-7 epizód után levettem a napirendemről.
Én befejeztem tegnap, igazából nem is lett volna rossz, de semmi ne mderült ki. Ahogy írták is elemzésekben, hogy nem volt az évadnak igazi lezárása, hogy bármit megtudtunk volna. Hagytak egy baromi nagy űrt és kész. :lol:
Kép
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2014.12.12. 03:36:55

Azt a hajléktalan csajt, csak én nem tudom hova tenni?

Sutter több interjúban őrangyalnak és/vagy Jézusnak nevezte.Kizárólag Jax és Gemma látja őt.Csak pár alkalommal tűnik fel,de pl Belfastban is!A lényeg a 6.évad 9.részében van,Jax elmegy ahhoz a férfihoz akinek a lánya a fagyizó előtt össze töri a motorjaikat.Beszélgetés közben meglátja a középkorú fazon esküvői képét amin a feleségével van,majd azt mondja: Ismerősnek tűnik.A képen a hajléktalan csaj van aki a Jax apjának halálakor feltorlódott kocsisorba rohant bele és halt meg vagy 20 évvel azelőtt.Itt az utolsó részben pedig segít Jaxnek,hogy ő legyen a halál angyala,odaadja neki a köpenyt amit a címerükben hord a kaszás.(A bíróság lépcsőjén már abban várja Marksot,érdemes megnézni milyen is ott,pont mint a címerben lévő kaszás.)Aztán a kamera ráközelít a borra és a kenyérre ami Jézus teste és vére.Az utolsó képsorokon ott a kenyér és a bor helyett Jax vére.A végén pedig a varjak csipegetik a kenyeret az aszfaltról pont ugyanúgy,ahogy a sorozat első képkockáin.
Más.
A Shakespeare utalások azért vannak a sorozatban mert a szereplőkkel vannak párhuzamok : Jax = Hamlet, Tara = Ophelia, Gemma = Gertrude, Clay = Claudius stb.De Jax az utolsó részben már Jézusként "tündököl".Elpusztitja a bűnösöket,Marksot,Baroskyt az IRA-s "királyt".Miközben megmenti a családját és a klubját a megtorlástól az önfeláldozásával = Meghal a bűneikért.A motorján krisztusi pózban lovagol a halálba és Gemma kamionos haverjáé a sorozat utolsó mondata : Jézus!
miihii
KHAL

2014.12.12. 03:28:42

MQuC írta:Nézte valaki az Alcatraz című sorozatot? Egyetlen évadig húzta.
Én rápróbáltam és nem csodálom, h kaszát kapott. Érdekesnek tűnt, de gyorsan ellaposodott és igazából olyan sehovase vezető irányt vett. Egysíkú részek után én már 6-7 epizód után levettem a napirendemről.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Cule0819
Barça C

2014.12.12. 00:49:18

SOA

Többet vártam az utolsó évadtól. Nem is tudom, mondjuk több csavart, meglepetést. Lényegében minden szálat úgy zártak le, hogy bumm fejlövés. Ja, oké, ezt a szálat elvarrtuk, na mi a következő. Ilyen hatást keltett nálam, de amúgy nem bántam meg egy kicsit sem, hogy néztem. Az utolsó részről annyit, hogy ha Jaxnek meg kellett halnia, akkor ez így kihagyhatatlan volt. Annak meg nincs jelentősége szerintem, hogy TO miért lépett ki a Bastardsból. Azért volt ez fontos, mert így legálabb valami pozitív változást elért jax, mert az erőszakot, meg hullák számát sem sikerült csökkentenie, pedig ha jól emlékszem egy ideig az volt a cél.
szerk.: Azt a hajléktalan csajt, csak én nem tudom hova tenni?
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.11. 23:21:46

hát akkor elsőként, soa

kicsit nyálasra sikerült a legvége, de megbocsájtjuk. jobb lett volna ha a kőnél chibs lelövi, vagy akár ott a műhelyben. sejtettem h az utolsó rész sok csattanót nem fog tartotagni és inkább az érzelgős, elbúcsúzok mindenkitől vonal fog futni. szép volt, jó volt, vége kellett lennie, megtörtént. sok minden hiányozni fog, de hát azoknál a sorozatoknál amit szeretünk ez már csak így van. (igazából egy tök lényegtelen dolgot nem értek, TO a bastardsot miért hagyta ott...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.11. 16:17:11

soa-hoz estére lesz felirat, várjuk sok meglepetést nem remélek, de hátha

gengszerkorzó 3. évad.
végre, itt a végén megmozdult valami, az utolsó két rész tényleg olyan volt h nem tekergettem bele kár h
Van mit felhoznom így a hét végeztével.
SoA, Gengszterkorzó, s a Shield ügynökeit is újra elővettem, pontosabban folytatom. És persze Arrow+Supnat...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.11. 15:57:37

soa-hoz estére lesz felirat, várjuk :D sok meglepetést nem remélek, de hátha :D

gengszerkorzó 3. évad.
végre, itt a végén megmozdult valami, az utolsó két rész tényleg olyan volt h nem tekergettem bele :D kár h

visszaállt a rend, reméljük nem fullad megint unalomba. margaretsrőder meg fanolden remélem vhogy sgymásra találnak, valljuk meg két ilyen elszabott és idegesítő karaktert ritkán lát az ember :lol:
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2014.12.11. 13:01:40

South Park s18

Már az előző évadnál is úgy tűnt, hogy kezdenek újra magukra találni, de ebben az évadban már be is bizonyosodott, hogy az nem csak fellángolás volt részükről. Alapvetően kiegyensúlyozott, igazi "southparkos" humorú részek voltak többségben, igazán felejtős epizód talán nem is volt. Az évadzáró összességében egy kicsit gyengébbnek tűnt, de ez talán inkább a többi rész dicsérete.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.08. 16:27:18

Nézte valaki az Alcatraz című sorozatot? Egyetlen évadig húzta.
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.12.07. 13:32:54

Sorozatok, amiket tán nem nézel, pedig ILLENE!!!
http://youtu.be/fIpX_GqkE2U" target="_blank
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.06. 20:55:05

soa

az lesz amit deus írt az első hsz-ben. teljesen logikus. lényegében minden szálat elvarrtak, nem tudom még mit lehet húzni az utolsó részben.

juice bazz, szerencsétlen... örülök h meghalt, amit ez átélt ott... és még a halála előtt is a klub érdekeit tartotta szem előtt... waynet viszont sajnálom, nem kellett volna megöli. de leginkább annak "örülök" h az asszony meghalt, neki egyszerűen meg kellett halnia..."ismerem" már annyira suttert, h nem húzhatta meg abban a szituációban, hogy megmeneküljön..
Kép
Deus
Boixos Nois

2014.12.06. 20:45:51

SoA

Eszembe jutott egy másik fajta possibility ending: Nero megbosszulja Gemmáért, így ledurrantja Jaxot.
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.06. 19:30:17

ezek a soák egyre hosszabbak :lol: már majdnem másfél óra egy epizód. legyűröm oszt' jövök én is
Kép
Deus
Boixos Nois

2014.12.06. 19:04:21

SoA

Én is most végeztem vele :D

Hát bammeg, ez nagyon kemény volt. Anyagyilkosság... Hát szerintem túl messzire ment Jax... Juice -t sajnálom nagyon :(

A vége az lesz hogy kivégzik Jax -et, de Jax külön kérésére Chibs vagy Tiggy fogja meghúzni a ravaszt, hogy ne egy idegen ember keze által haljon meg... És Chibsnek ruházza át az elnöki címet.
KépKép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.12.06. 18:40:00

SoA

Húú srácok nem szoktam nagyon ilyet érezni film, főleg sorozatrész után, de ez most nagyon nyomasztó volt, rányomta a pecsétet a kis lelkecskémre az este... :D
Unsert nagyon sajnálom.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.06. 10:33:45

Emlékszem erre a részre. Ugye a végén ki is végzik a nőt, nem menekül meg, pedig simán megúszhatná, de olyan erős benne a vágy, hogy megóvja a gyereket, hogy semmit nem hajlandó tenni, mondani.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.05. 22:45:42

Tényleg nagyon rákattantam erre a sorozatra. Ez az utolsó rész, amit láttam valami hihetetlen volt. Első évad Csalóka látszat, semmi veb által leírt "klisé".
Sorozatgyilkos páros, ahol a férj egy igazi pszichopata, aki legyilkolt 18 szőke nőt a feleség meg a gyerekét. Mindkettő kivégzésre készül és kiderül az anya a férje elől mentette meg a gyereket és vallotta azt hogy meggyilkolta. A siralomházban megy az adok-kapok kihallgatássorozat, s kiderítik ártatlan, de a nő nem vallja be ezzel is védve a gyereket a férje és múlt megrázkódtatásaitól. Ez micsoda lelki erő, ártatlanul beleülni a villamosszékbe....
Sokkoló rész volt, nem térek magamhoz.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.05. 14:54:22

Oké hogy van felépítése, de így leegyszerűsíteni nem lehet. Ráadásul volt már robbantó, molesztáló, emberrabló és egyéb finomságok. Számomra egyáltalán nem unalmas, lehet végig agyalni még ha tudod húsz perc ment el, aki gyanúsított val. nem az igazi tettes, de figyelni kell mert vannak rejtett jelek. Szerintem nagyon elvan találva, engem leköt. Nagyon jó azon agyalni meg elemezni, hogy lelkileg illetve szellemileg sérült elkövetők hogyan viselkednek, milyen cselekedeteket hajtanak végre. Kinek a pap kinek a papné, én ezerszer inkább nézek egy ilyet mint valami robbantgatós hú de látványos filmet, amiből tanulni nem sokat lehet. Olyan is kell, de amin agyalsz meg értéke van az számomra a tuti.
A hétvégén jól ránkrúgja majd az ajtót a TEK. De nem baj, legalább lesz mit mesélnünk az unokáknak 8)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.05. 13:41:13

Oké hogy van felépítése, de így leegyszerűsíteni nem lehet. Ráadásul volt már robbantó, molesztáló, emberrabló és egyéb finomságok. Számomra egyáltalán nem unalmas, lehet végig agyalni még ha tudod húsz perc ment el, aki gyanúsított val. nem az igazi tettes, de figyelni kell mert vannak rejtett jelek. Szerintem nagyon elvan találva, engem leköt. Nagyon jó azon agyalni meg elemezni, hogy lelkileg illetve szellemileg sérült elkövetők hogyan viselkednek, milyen cselekedeteket hajtanak végre. Kinek a pap kinek a papné, én ezerszer inkább nézek egy ilyet mint valami robbantgatós hú de látványos filmet, amiből tanulni nem sokat lehet. Olyan is kell, de amin agyalsz meg értéke van az számomra a tuti.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.05. 13:31:42

E a szenzációs az emberben: Egy sorozat felépítését két teljesen ellentétes szempontból vizsgáljátok és írjátok le. Pontosabban inkább ugyan azokat mondjátok el róla, mégis ellenkező képpen vélekedtek. Csodálatos :$
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MQuCsabi 2014.12.05. 14:52:38-kor.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.05. 13:23:34

Bob_Marley írta:Kriminális elmék nagyon jó volt. Megnéztünk pár részt, megfogott én is nagyon szeretek emberek viselkedésén, gesztusain párbeszédeken agyalni. Jók az idézetek is, a karakterek zseniálisak. A bölcs, az okos, a szenvedélyes, a nyers és a higgadt. Na meg a kütyüs Garcia. :D És nem csak sima lelövöm nyomozok sorozat, sokrétű izgalmas, tele fordulattal, elgondolkoztató. Nagyon köszönöm, parádés.
nekem 5 rész után unalmassá vált. ugyanaz volt a bajom vele, mint az összes többi tv2, retekklubbos 8 utáni nyomozos cuccal: minden résznek percre pontosan ua. a felépítése. A baltát néha kicserélik fegyverre, a női gyilkost férfira és ennyi.

5 perc rejtélyes gyilkosság
5 perc hú ez az eddigi legegyenetlenebb gyilkos a világtörténelemben
5 perc nyomozás, semmit nem találunk róla
10 perc találunk vmi lúzert és kényszertjük h vallja be h ő tette
5 perc még a lúzerrel kínlódnak jön egy újabb gyilkosság
5 perc nyomelemzés, ahol természetesen a dns/ujjlenyomat tulajdonosának se tb száma, se lakása, se rokonai se aranyhala
5 perc állítsunk neki csapdát
5 perc elcsesztük, elmenekül
10 perc vége: valami nagy furfanggal elkapják, és abszolút kedvenc, záróképek amikor vmelyik horáció a sok közül benyom vmi okosságot. 8)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.05. 12:44:35

Kriminális elmék nagyon jó volt. Megnéztünk pár részt, megfogott én is nagyon szeretek emberek viselkedésén, gesztusain párbeszédeken agyalni. Jók az idézetek is, a karakterek zseniálisak. A bölcs, az okos, a szenvedélyes, a nyers és a higgadt. Na meg a kütyüs Garcia. :D És nem csak sima lelövöm nyomozok sorozat, sokrétű izgalmas, tele fordulattal, elgondolkoztató. Nagyon köszönöm, parádés.
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.05. 10:20:06

Nem jött össze ez a Gengszterkorzó lepörgetés. A 3. évad már olyan nagy, hogy nem bírja lejátszani a telóm akadozás nélkül.... Szóval legalább vna időm behozni a lemaradsom Arrowból és Supnatból. :mrgreen:
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2014.12.03. 23:08:50

BarcafanTomee írta:
davi10 írta: Blue Mountain State. A legférfiasabb sorozat :D
Ezt adom! Baráti körrel szoktam nézni és mindannyian fetrengünk a nevetéstől. :lol: Nem is értem miért nem lett 4. évad. :(
Ahogy így nyilatkozatokból kivettem csökkent a nézettség, de nőtt volna a sorozat büdzséje.
Viszont már forgatják a filmet! :D

Visszatér Craig meg Radon is, rohadtul várom már :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Válasz küldése