Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én befejeztem tegnap, igazából nem is lett volna rossz, de semmi ne mderült ki. Ahogy írták is elemzésekben, hogy nem volt az évadnak igazi lezárása, hogy bármit megtudtunk volna. Hagytak egy baromi nagy űrt és kész.miihii írta:Én rápróbáltam és nem csodálom, h kaszát kapott. Érdekesnek tűnt, de gyorsan ellaposodott és igazából olyan sehovase vezető irányt vett. Egysíkú részek után én már 6-7 epizód után levettem a napirendemről.
Azt a hajléktalan csajt, csak én nem tudom hova tenni?
Én rápróbáltam és nem csodálom, h kaszát kapott. Érdekesnek tűnt, de gyorsan ellaposodott és igazából olyan sehovase vezető irányt vett. Egysíkú részek után én már 6-7 epizód után levettem a napirendemről.MQuC írta:Nézte valaki az Alcatraz című sorozatot? Egyetlen évadig húzta.
Van mit felhoznom így a hét végeztével.soa-hoz estére lesz felirat, várjuk sok meglepetést nem remélek, de hátha
gengszerkorzó 3. évad.
végre, itt a végén megmozdult valami, az utolsó két rész tényleg olyan volt h nem tekergettem bele kár h
A hétvégén jól ránkrúgja majd az ajtót a TEK. De nem baj, legalább lesz mit mesélnünk az unokáknakOké hogy van felépítése, de így leegyszerűsíteni nem lehet. Ráadásul volt már robbantó, molesztáló, emberrabló és egyéb finomságok. Számomra egyáltalán nem unalmas, lehet végig agyalni még ha tudod húsz perc ment el, aki gyanúsított val. nem az igazi tettes, de figyelni kell mert vannak rejtett jelek. Szerintem nagyon elvan találva, engem leköt. Nagyon jó azon agyalni meg elemezni, hogy lelkileg illetve szellemileg sérült elkövetők hogyan viselkednek, milyen cselekedeteket hajtanak végre. Kinek a pap kinek a papné, én ezerszer inkább nézek egy ilyet mint valami robbantgatós hú de látványos filmet, amiből tanulni nem sokat lehet. Olyan is kell, de amin agyalsz meg értéke van az számomra a tuti.
nekem 5 rész után unalmassá vált. ugyanaz volt a bajom vele, mint az összes többi tv2, retekklubbos 8 utáni nyomozos cuccal: minden résznek percre pontosan ua. a felépítése. A baltát néha kicserélik fegyverre, a női gyilkost férfira és ennyi.Bob_Marley írta:Kriminális elmék nagyon jó volt. Megnéztünk pár részt, megfogott én is nagyon szeretek emberek viselkedésén, gesztusain párbeszédeken agyalni. Jók az idézetek is, a karakterek zseniálisak. A bölcs, az okos, a szenvedélyes, a nyers és a higgadt. Na meg a kütyüs Garcia.És nem csak sima lelövöm nyomozok sorozat, sokrétű izgalmas, tele fordulattal, elgondolkoztató. Nagyon köszönöm, parádés.
Ahogy így nyilatkozatokból kivettem csökkent a nézettség, de nőtt volna a sorozat büdzséje.BarcafanTomee írta:Ezt adom! Baráti körrel szoktam nézni és mindannyian fetrengünk a nevetéstől.davi10 írta: Blue Mountain State. A legférfiasabb sorozat![]()
Nem is értem miért nem lett 4. évad.
![]()