Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem néztem meg és nem is fogom,mert útálom a spoilereket,de amit itt írtál:
Ja, tényleg...Tim írta:Grecki koma! Remélem észrevetted, próbáltalak védeni..Egy sört megért szerintem! Nem is hasonlítasz(csak egy kicsit)
Elmegy, de én jobban nézek ki... Pláne, hogy már nincs ilyen rőzse a fejem búbján...ozsimiki írta:Hát én júniusban láttam kb,és akkor a haja is hasonló volt,csak kisebb,szóval akkor greckire kummára hasonlít szntem...Tim írta:De csak egy egész kicsit..a harmadik,negyedik sör utánozsimiki írta:Knocked Up-Felkoppintva című filmet most néztük meg Liával,a főszereplő srác,aszhem Ben,tiszta úgy néz ki mint grecki![]()
![]()
Vagy legalábbis hasonlít nagyon szntem...
nemde Grecki?![]()
![]()
Hát én júniusban láttam kb,és akkor a haja is hasonló volt,csak kisebb,szóval akkor greckire kummára hasonlít szntem...Tim írta:De csak egy egész kicsit..a harmadik,negyedik sör utánozsimiki írta:Knocked Up-Felkoppintva című filmet most néztük meg Liával,a főszereplő srác,aszhem Ben,tiszta úgy néz ki mint grecki![]()
![]()
nemde Grecki?![]()
De csak egy egész kicsit..a harmadik,negyedik sör utánozsimiki írta:Knocked Up-Felkoppintva című filmet most néztük meg Liával,a főszereplő srác,aszhem Ben,tiszta úgy néz ki mint grecki![]()
![]()
nemde Grecki?
Ez az egyetlen sorozat amit nagyon birok, az összes többi ilyen Lost, meg Szökés meg kutyafaxa utálok...barca99 írta:El se hiszem! Már ott jártam, hogy letöltöm, erre kiderül, hogy ma adják a második évadot! Már féltem, hogy elfelejtkeztek róla.
Este 23.15 : Odaát (Supernatural) S02E01. Ollé!
Én láttam és tudom, hogy vki. még rajtunk kívül itt a fórumon látta korábban (bár amikor én a 23ról írtam, ő azt válaszolta, hogy nem látta végét). Én általában megnézek minden filmet amit elkezdek nézni. Sztem egyszer nézhető közepes film, aminek a csattanójára én nem számítottam, de hosszabbra is elnyújthatták volna az "izgi" véget.Sharkinho írta:Most néztem meg a 'The Number 23'-at.
Valaki láttaVélemény
Nekem ugyanannyira..szal elég jóSharkinho írta:Heroes eddig nagyon állatJobban tetszik, mint az első