Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.10. 21:22:03

Rajmó írta:Tudom, hogy most van a TV-ben, :P azért nemis mondtam/mondom el h mi fog történni, csak kérdeztem h mit szólnak ehhez a részhez a többiek, akik már látták :wink:
Jah, nem is neked írtam. Sokan vannak akik előre nézik (vagyis az amcsikkal szinte egyidőben) a sorozatokat, eredeti hang+felirat kombóban.

Előbb-utóbb nem lesz nézettség, én meg majd nem látom mondjuk a PB 3. évadot. :D
Rajmó
Capitá del Barça

2007.10.10. 21:15:24

Tudom, hogy most van a TV-ben, :P azért nemis mondtam/mondom el h mi fog történni, csak kérdeztem h mit szólnak ehhez a részhez a többiek, akik már látták :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.10. 21:04:52

Amúgy meg nem azért, de adják a TV-ben, ott kell nézni. :P Én sokkal jobban szeretem úgy nézni a sorozatokat. :roll:
Rajmó
Capitá del Barça

2007.10.10. 21:00:20

Mit szóltok a Szökéshez?
Nekem annyira nem jött be ez a negyedik rész :? de legalább igazam lett, hogy mi volt a dobozban 8) :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.10. 20:49:04

barca99 írta:Ez sztem hülyeség, és óvodás viselkesés. Ha tudom, hogy én vagyok a legjobb, az én felirataimat szeretik, akkor csinálom, ebbe fog belebukni a konkurencia.

Nem ismerem a full sztorit, de ahogy Klui előadta... hát elég érdekesen reagálta le a gyerek.
Bocsi,tudom,h nem megsérteni akartad,de totál el vagy tájolva :wink:
Nem ilyen egyszerű,h konkurencia....nem izgatja őt az...mivel a kezdetektől probálkoznak a gagyi szharjaikkal....abból lett elege amit lejjebb is említettem szntem (nekem is tele lett volna a*****),ez teljesen érthető,és nem óvodás viselkedés....

Yah és dolgozó ember,aki meló után ezrek szórakozását teszi lehetővé,h szinte egyből nekiáll feliratot gyártani...már 3.éve..... :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.10. 20:48:45

Ozsi!
Ment egy pü.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.10.10. 18:49:15

Előadás kérdése..VictorPictor azóta csinálja,amióta van a sorozat..s mivel mindenki turelmetlen,ezért minden résznél jönnek a lóf.szt sem érő feliratokkal,amik összecsapottak,olvashatatlanok stb..s amint látod,ő is meglepődött,hogy ennyien támogatják..szerintem nem volt meglepő lépés tőle,hogy megunta..de örülök,hogy visszajött..a többi cida.. 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.10. 18:44:26

Ez sztem hülyeség, és óvodás viselkesés. Ha tudom, hogy én vagyok a legjobb, az én felirataimat szeretik, akkor csinálom, ebbe fog belebukni a konkurencia.

Nem ismerem a full sztorit, de ahogy Klui előadta... hát elég érdekesen reagálta le a gyerek.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.10. 17:02:07

Kluivertinho írta:
ozsimiki írta:Kluivertinho!

Már nem azért,de még nincs is hivatalos felirat a 4.részhez :wink: Se hosszúpuskán,se supersub-on....
Megvárom,és megnézem azzal...

Csak angol van....
Arra várhatsz. Victorpictor csinálta a hivatalosat, de ő visszavonult. Egy másik verzió van: http://www.prisonbreak.hu/episodes.php?details=3x04
Van benne pár hiba, de nézhető ezzel is. Sajnos nincs időm azon bánkódni, hogy Victorpictor visszavonult. Megijedt a konkurenciától. Ez olyan mintha a Coca Cola abbahagyta volna a gyártást, mert megjelent a Pepsi Cola.
Eleget hangsúlyozták neki, hogy ő a legjobb, akkor nem kéne betojni és visszavonulni, mert jön vki egy másik sokkal [auto_cenzúra] verzióval. Nincs is mitől félnie. De ez csak az én véleményem. :roll:
Mint már Te is írtad,visszatért :P
De ezen hszeddel nem értek egyet...nem félt szntem ő senkitől sem...csupán elege lett a sok szhardarabból,akik nem bírják felfogni,h szinte tökéletes feliratot kapnak,nagyon gyorsan,nem bírnak várni....stb,stb,stb...nekem is tele lenne a tököm egy idő után már az ilyenekkel....

Szóval nem konkurenciától (ami jó indulattal se nevezhető annak minőség terén) félt ő,de már mind1,csinálja és kész...
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.10. 13:56:44

Most olvasom hosszpuskán, hogy visszatért Victor! ÉLJEN! Meg kell nézzem az ő, értelmes feliratával is.
Idézet: " Most biztosan sokan hiteltelennek tartanak majd, meg suttyónak, meg minden egyébnek, de én betérdeltem azon, hogy ennyien mellettem vannak. Komolyan mondom, ezt nem gondoltam volna. Rengeteg levél, hozzászólás, petíció, hihetetlen.
Ezért és közeli hozzátartozóim bíztatására úgy döntöttem folytatom a pb fordítást, már ha nincs még új fordító kijelölve.
Már szinte látom a sok fröcsögő hozzászólást, akik ezt ócska reklámfogásnak tartják és valahol meg is értem őket. De úgy döntöttem megfogadom a tanácsokat és nem törődöm velük. Szóval: Prison Break 3x04 - 49%, várható befejezés: ma este 8 körül. "
Így van Victor! Végre megjött az esze! 8)
Kép
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.10. 13:51:34

Doktor House 4. évad 3. rész:
http://www.mininova.org/tor/932542
Felirat valószínűleg csak holnap.
Have fun!
Kép
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.10. 13:48:55

ozsimiki írta:Kluivertinho!

Már nem azért,de még nincs is hivatalos felirat a 4.részhez :wink: Se hosszúpuskán,se supersub-on....

Csak angol van....
Arra várhatsz. Victorpictor csinálta a hivatalosat, de ő visszavonult. Egy másik verzió van: http://www.prisonbreak.hu/episodes.php?details=3x04
Van benne pár hiba, de nézhető ezzel is. Sajnos nincs időm azon bánkódni, hogy Victorpictor visszavonult. Megijedt a konkurenciától. Ez olyan mintha a Coca Cola abbahagyta volna a gyártást, mert megjelent a Pepsi Cola.
Eleget hangsúlyozták neki, hogy ő a legjobb, akkor nem kéne betojni és visszavonulni, mert jön vki egy másik sokkal [auto_cenzúra] verzióval. Nincs is mitől félnie. De ez csak az én véleményem. :roll:
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.10. 13:43:44

Kluivertinho!

Csak angol van....
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.10. 13:14:09

Kluivertinho írta:
ozsimiki írta:Hát igen,Kenny mindig gyors,és kiváló melót végez,ahogy Pb-hez Victorpiktor is! Itt is Hálám Nekik!
Victorpictor pont ma vonult vissza a fordítástól, mert valaki hamarabb, egy jóval igénytelenebb fordítást tett fel és ez nem tetszett Victornak. Megnéztem ezzel a trehány felirattal. Megértettem a lényeget de VP fordításai hibátlanok voltak.
Nemááááár :evil: :evil: :evil: :x Sok kretén fhaszfej állat....2éve folyamatosan melózótt,ingyen! Tökéletes melót végzett,és gyorsan kész lett mindig...erre pár papucsállatka :x :x :x

http://www.szokesfan.hu/?q=hirek
ez volt az oldal,ahol rengeteg minden volt szökéssel kapcsban,és ősztől Victor is írt ide,volt egy blogja,h mikor lesz kész felirat,stb,stb...de vkik elég szemét módón viselkedhettek.... :?
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.09. 21:47:52

ozsimiki írta:Hát igen,Kenny mindig gyors,és kiváló melót végez,ahogy Pb-hez Victorpiktor is! Itt is Hálám Nekik!
Victorpictor pont ma vonult vissza a fordítástól, mert valaki hamarabb, egy jóval igénytelenebb fordítást tett fel és ez nem tetszett Victornak. Megnéztem ezzel a trehány felirattal. Megértettem a lényeget de VP fordításai hibátlanok voltak.
SPOILER: Szegény Sara. Még mindig nem akarom elhinni, hogy megölték. Talán van még remény és csak fel akarták ültetni Lincolnt és minket is. Az előző 2 évadból kiindulva remélhetőleg lesz benne pár váratlan fordulat. Sucret csak belerángatták megint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kluivertinho 2007.10.09. 21:53:11-kor.
Kép
Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.10.09. 21:46:38

noname írta:Nagynehezen rászántam magam h megnézzek néhány percet ebből a Nagy fogyásból.Már csak azért h lássam mit találnak ki. Arr aszámítottam h szörnyű az egész, de ez valahol félután a katasztrófa és a teljes szégyen közt van. Először is bemutatkoztak, amiben szinte mindenki összekötötte valahogy a súlyát a szülei halálával.Ez mind szomorú, de mondja már meg nekem valaki:Mi köze van ennek a két dolognak egymáshoz :?: Legalább találtak volna ki nekik valami eredeti szövegeket! ](*,) Nemigaz h egy ekkora hülyeséget műsorba tesznek :x Akkor inkább adják a fekete képernyőt, mert ennél még az is jobb.A legjobb szó az egészre:SZÁNALOM!!! #-o
Schobert Norbi szellemi szárnyalása is kiemelkedő ebben az alkotásban, én inkább csak ironikus mosolygás miatt nézem.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
noname
Llegenda del Barça

2007.10.09. 21:41:23

Nagynehezen rászántam magam h megnézzek néhány percet ebből a Nagy fogyásból.Már csak azért h lássam mit találnak ki. Arr aszámítottam h szörnyű az egész, de ez valahol félután a katasztrófa és a teljes szégyen közt van. Először is bemutatkoztak, amiben szinte mindenki összekötötte valahogy a súlyát a szülei halálával.Ez mind szomorú, de mondja már meg nekem valaki:Mi köze van ennek a két dolognak egymáshoz :?: Legalább találtak volna ki nekik valami eredeti szövegeket! ](*,) Nemigaz h egy ekkora hülyeséget műsorba tesznek :x Akkor inkább adják a fekete képernyőt, mert ennél még az is jobb.A legjobb szó az egészre:SZÁNALOM!!! #-o
A Fifa egy szégyen
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.10.09. 18:55:08

Ha vki megakarja nézni a Felkoppintva című filmet, nyugodan tegye meg!Nagyon jó!
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.09. 18:52:19

Tim írta:Valószínüleg ezért nem:The tracker of this torrent requires registration. Vagyis regisztráció nélkül nem enged tölteni.
Regisztráltam magam, de így se történik semmi :cry:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.09. 18:37:40

Kluivertinho írta:Már itt is van a Hősök 2. évad 3. részéhez a felirat, hatalmas köszönet és respect Kennynek, aki villámgyorsan fordított.
http://www.janosekweb.com/hosszupuska/f ... k/2958.zip
Have fun!
Hát igen,Kenny mindig gyors,és kiváló melót végez,ahogy Pb-hez Victorpiktor is! Itt is Hálám Nekik!

U.i.: shark,nemtom mi lehet a gond,nekem az összes mininovás torrentet szedi,bár én bitcomettel szedem....
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.09. 18:26:27

Már itt is van a Hősök 2. évad 3. részéhez a felirat, hatalmas köszönet és respect Kennynek, aki villámgyorsan fordított.
http://www.janosekweb.com/hosszupuska/f ... k/2958.zip
Have fun!
Kép
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.09. 17:58:13

Sharkinho írta:Beteszem uTorrentbe és nem indítja el :?
Próbáld ezt én erről töltöttem:
http://www.mininova.org/tor/930749
Kép
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2007.10.09. 17:56:09

Sharkinho írta:
Kluivertinho írta:Hősök 2. évad 3. rész
http://www.mininova.org/tor/930721
Beteszem uTorrentbe és nem indítja el :?
Valószínüleg ezért nem:The tracker of this torrent requires registration. Vagyis regisztráció nélkül nem enged tölteni.
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.09. 17:32:07

Kluivertinho írta:Hősök 2. évad 3. rész
http://www.mininova.org/tor/930721
Beteszem uTorrentbe és nem indítja el :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.09. 14:13:58

Nekem már lentvan mindkettő,feliratok remélem estére meglesznek,végre kezd talán beindúlni a szökés is...mert eddig fhos volt...

Heroes viszont továbbra is érdekes,és ütős...
Kép
Válasz küldése