Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyan azért, amiért egy zenei cd 10.000+ nál kezdődik, talán ha olcsóbb lenen nem mindenki töltené, hanem vennék is, így van ez a mozival/filmekkel meg a pc játékokkal is.Ronaldinho 17 írta:Mi a manóért nem 360 HUF mindig a mozi...kicsit több ember menne el,és a bevétel is nagyobb lenne!
A színészek "lealacsonyítását" keltené az olcsó jegy,vagy valami törvény nem engedi?vagy miért?
A Lecsó a legnagyobbPont az kezdődött ,amikor a barátnőmmel ott voltunk a mozi előtt
Hát pedig kisebb koromban imádtam a robotos filmeket,de ez vhogy ebben a környezetben nagyon nem jött be....túl fantáziadús lett,maga a sztory is....a küzdelmek még ahogy vmennyire tetszettek,de szntem csak azokért nem volt érdemes végignézni,de kinek a pap,kinek planSaviola írta:A Transformers nekem is tetszett..Miki..csalódtam..![]()
csak nem hagyák így abbaAzt én is néztem!Remélem még lesz!
bocsozsimiki írta:Kérd szntem inkább püben,mert vki még nem tart ott
Kérd szntem inkább püben,mert vki még nem tart ottbouba írta:írja le valaki léééééccccccccciiibouba írta:valószínüleg nem fogom látni a 24 uolsó részeit![]()
nem írná le nekem valaki h mi lesz a vége?
és h nina miért öli meg teri-t??
lééééééééééééééééééééécccccccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiííííííííí![]()
![]()
![]()
![]()
írja le valaki léééééccccccccciiibouba írta:valószínüleg nem fogom látni a 24 uolsó részeit![]()
nem írná le nekem valaki h mi lesz a vége?
és h nina miért öli meg teri-t??
lééééééééééééééééééééécccccccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiííííííííí