Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ég a pofámról a bőr, de eddig nem tudtam ennyire pontosan figyelni; ha éppen lemaradtam, a táblázat alapján tájékozódtam.visca el barca írta:én viszont most bunko leszek és érdeklodnék h mi van azokkal az pontokkal, amik szerepelnek a táblázatban, viszont egy fél sor értékelés sincs róla...
Éreztem, hogy előkerülök.visca el barca írta: egyedül kanty az, aki gondolkodás nélkül löki a 3,5-etde neki meg megbocsátható.
sztem ez teljesen rendben van. én sem itt, sem odaát nem érzem hu tul sokan dobálnák, egyedül kanty az, aki gondolkodás nélkül löki a 3,5-etFaust írta:egyesek úgy dobálják a 3-4 pontokat, mint akik még nem láttak TÉNYLEG sz*r filmet. De lehet, hogy velem van a baj, pedig én sem vagyok az a túlpontozós típus.
Na, erre én is kíváncsi lennék!visca el barca írta:én viszont most bunko leszek és érdeklodnék h mi van azokkal az pontokkal, amik szerepelnek a táblázatban, viszont egy fél sor értékelés sincs róla...
Hú, téged észre sem vettelek! De te becsületes vagy. Ezért egyszer biztosan elnyered méltó jutalmad...Faust írta:Én most állok neki a Napolának végre.
Helyes. Kíváncsi leszek, hogy tetszik-e.Faust írta:Én most állok neki a Napolának végre.
Hát jobb, mint azoké, akik csak pontot írtak be a listába, de ide semmitREMY írta:Eazzy írta:Napolaj...
Fű ezt a filmet végigszenvedtem...soha többet ilyen náci cuccot! Már alapból irritáló a sok totál ugyanolyan ékfejű német...egyiket se tudtam sajnálni.
Ne haragudjon meg az ajánló, de ez nekem nagyon gyenge volt.
3/10
én nem akarok beleszólni, nem én vagyok a klub fejese, de.... Meg semmi ellenszenvből, de ez milyen értékelés?
Valamit azért a filmről kéne írni. Semmit nem írtál. Ez nem értékelés.
Eazzy írta:Napolaj...
Fű ezt a filmet végigszenvedtem...soha többet ilyen náci cuccot! Már alapból irritáló a sok totál ugyanolyan ékfejű német...egyiket se tudtam sajnálni.
Ne haragudjon meg az ajánló, de ez nekem nagyon gyenge volt.
3/10