Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Cool-on lesz:Game90 írta:Most ősszel lesz látható az RTL-en vagy a Cool-on:
http://www.youtube.com/watch?v=qCuQHDKy0ZE
Hááát tény a 3 már nem volt annyira jó,és jigshaw nélkül nem lesz szntem a 4 már annyira ütősLos Banditos írta:Nagyon brutálisak voltak az eddigi részek.Remélem ez is hasonló lesz.
![]()
"I wanna play a game..."![]()
Na jó volt?nekem nagyon bejött!La Pulga írta:Én ma nézem meg az Ocean's Thirteen-t,remélem jó lesz.
Zsolttal szado-mazoztak egy kicsit, ám a presszós húzta a rövidebbet.Szandi írta:Na de mondjátok már, hogy mi lett Klaudiával mert nem láttam.![]()
![]()
Laci jól bírjaozsimiki írta:Ez hibázikLaci előbb csinált kettes ikreket Mádám Claudiának,aztán már recskázik is
![]()
![]()
![]()
Nem lennél jó pjóóduszőőőőr
![]()
![]()
Nagyon rajt vagy az állatszexenSzandi írta:Bénák. Laci és Imi beveszik Berci kutyát is.
Ez hibázikGame90 írta:Palika pedig benyit Imihez, aki esszéírás helyett recskázik Lacival... Mik lesznek még ittozsimiki írta:És ezért Orsi sírva könyörgött Vilibának,egy kis franciáért....Magdi anyús pedig elővette a seprűt![]()
![]()
Palika pedig benyit Imihez, aki esszéírás helyett recskázik Lacival... Mik lesznek még ittozsimiki írta:És ezért Orsi sírva könyörgött Vilibának,egy kis franciáért....Magdi anyús pedig elővette a seprűt![]()
És ezért Orsi sírva könyörgött Vilibának,egy kis franciáért....Magdi anyús pedig elővette a seprűtGame90 írta:Laci teherbe ejtette őt bánatában...Szandi írta:Mi volt Klaudiával?