Portrék...
-
- Capitá del Barça
hoppáááá... nemhittem volna hogy ebben az életemben ez is megfog történniLG írta:Na..azért valamiben csak 1et értunkNekem jobban bejön a német, szépen megrendezett, kipasszolgatott, és szépen befejezett góljai mint pl 1 olsz meccsen született gól.

REAL MADRID C. DE F.
Na..azért valamiben csak 1et értunkNekem jobban bejön a német, szépen megrendezett, kipasszolgatott, és szépen befejezett góljai mint pl 1 olsz meccsen született gól.

-
- Capitá del Barça
thanxredlions írta:Gratula!![]()
És a többi Barcás, aki nem írt, az példát vehetne Colinról!![]()
Ez egy jó pont volt nálam!Pedig madridsta vagy.

REAL MADRID C. DE F.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Gratula!
És a többi Barcás, aki nem írt, az példát vehetne Colinról!
Ez egy jó pont volt nálam!
Pedig madridsta vagy. 

És a többi Barcás, aki nem írt, az példát vehetne Colinról!

Ez egy jó pont volt nálam!

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Capitá del Barça
Bízom benne hogy nem szeditek le a fejem ha 1 képet adok 1-2 sort írok magamról. Na nézzük:
Molnár Miklós
1989 dec. 06.-án születtem, Debrecenben. és mivel már nagyapám is Miklós volt így én is az lettem... Születésem napja egybeesik a névnapommal, + Mikulás nap (innen ragadt rám a mikulás becenév
) + néhány nap és jön a karácsony, a szilveszter... tehát én 1 napban letudok minden ajándékozási ceremóniát:) Balmazujvároson élek ami ebben az esetben annyit tesz hogy hazajárok aludni + enni ha épp nincs nálam pénz Mc'Donaldsra
, és a Mechwart András gépipari informatikai szakközépiskola 1. osztályát végeztem el (eddig
). Na mostmár csak a lényeg VAGYIS A HOBBY:)
Sport: egyértelműen a foci, a jó focit mindig megnézem, függetlenül attól h real madrid vagy barcelona meccs van-e. De valamiért én nem úgy gondolkozom a jó fociról mint mások. Nekem jobban bejön a német, szépen megrendezett, kipasszolgatott, és szépen befejezett góljai mint pl 1 olsz meccsen született gól. nem tehetek róla ilyen vagyok. Kedvenc csapat: 1,Real Madrid, 2, L'Pool, 3. AC Milan, 4. Bayern München és 5. a Bilbao még ha nem is szabadna mert ugye baszk... na mindegy. Kedvenc válogatottaim: 1. Spanyolország, 2. Németország, 3. Anglia, 4. Brazília... Szeretek horgászni, sakkozni, és hobbiszinten kosarazom... De a kapusságomat semmire nem cserélném el
Hobby: Olvasás, nagyon szeretek olvasni, elolvastam a harry pottert, a gyűrűk urát, de a Háború és Békét is... Vagyis mindent elolvasok. Játékok: Call of Duty, Call of Duty, és Call of Duty... Interneten folyamatosan játszom és haverokkal is hálóban. Játszom továbbá FM2005, FIFA2005, meg a elgujabb gámákat is kipróbálom. Pl Battlefield2, San Andreas...
Na szerintem már most emguntatok ugyhgy a képem:

Molnár Miklós
1989 dec. 06.-án születtem, Debrecenben. és mivel már nagyapám is Miklós volt így én is az lettem... Születésem napja egybeesik a névnapommal, + Mikulás nap (innen ragadt rám a mikulás becenév

Sport: egyértelműen a foci, a jó focit mindig megnézem, függetlenül attól h real madrid vagy barcelona meccs van-e. De valamiért én nem úgy gondolkozom a jó fociról mint mások. Nekem jobban bejön a német, szépen megrendezett, kipasszolgatott, és szépen befejezett góljai mint pl 1 olsz meccsen született gól. nem tehetek róla ilyen vagyok. Kedvenc csapat: 1,Real Madrid, 2, L'Pool, 3. AC Milan, 4. Bayern München és 5. a Bilbao még ha nem is szabadna mert ugye baszk... na mindegy. Kedvenc válogatottaim: 1. Spanyolország, 2. Németország, 3. Anglia, 4. Brazília... Szeretek horgászni, sakkozni, és hobbiszinten kosarazom... De a kapusságomat semmire nem cserélném el

Hobby: Olvasás, nagyon szeretek olvasni, elolvastam a harry pottert, a gyűrűk urát, de a Háború és Békét is... Vagyis mindent elolvasok. Játékok: Call of Duty, Call of Duty, és Call of Duty... Interneten folyamatosan játszom és haverokkal is hálóban. Játszom továbbá FM2005, FIFA2005, meg a elgujabb gámákat is kipróbálom. Pl Battlefield2, San Andreas...
Na szerintem már most emguntatok ugyhgy a képem:
REAL MADRID C. DE F.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Majd megprobálom!
in to exile
Mindenképpen?Charlie írta:EMBEREK!!KÉPEKET AKARUNK,akik még nem mutatkoztak be,és rendszeresen itt vannak,azok PLS!![]()
C.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha majd egyszer megtudom csinálni akkor én is beteszem!
in to exile
ÚRISTEN!! igazatok van... tükörbe néztem és téényleg! a néni vagyok a felmosóronggyal