Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért [auto_cenzúra], mert baromság, vagy azért, mert..., miért?Sharkinho írta:Szeptember 24.-én kezdik el asszem amcsiknál. A vége az nagyon [auto_cenzúra]grecki írta:On: Elkezdtem nézni a Hősöket, és iszonyat rápattantam... Eddig nagyon bejött, remélem nem barmolják el a későbbiekben. Mikor lesz a második széria?
Szeptember 24.-én rajtol Amerikában a második évad.grecki írta:Off: Akkor augusztusra gondolom megtanulsz varázsolni...
On: Elkezdtem nézni a Hősöket, és iszonyat rápattantam... Eddig nagyon bejött, remélem nem barmolják el a későbbiekben. Mikor lesz a második széria?
Szeptember 24.-én kezdik el asszem amcsiknál. A vége az nagyon [auto_cenzúra]grecki írta:On: Elkezdtem nézni a Hősöket, és iszonyat rápattantam... Eddig nagyon bejött, remélem nem barmolják el a későbbiekben. Mikor lesz a második széria?
Arra én nem lennék ilyen büszke, hogy 20 évesen mesékre gerjedsz...Perrero írta:már 2-3 hete láttam (Visca el InternetScorpio írta:Harmadik Shrek biztos jó lesz, legalábbis 1 és 2 nagyon tetszet!)
sztem naon jó
Jó neked! Én még csak tervezem, csak moziba nincs kedvem menni!Perrero írta:már 2-3 hete láttam (Visca el InternetScorpio írta:Harmadik Shrek biztos jó lesz, legalábbis 1 és 2 nagyon tetszet!)
sztem naon jó
Nekem is tetszett,bár nemtudom,hogy végződött,mert a vége sajna lemaradtSaviola írta:Tegnap megnéztem a Huligánok című filmet.Egész jó volt,a főszereplő ás a befejezés kivételével.
A korábbi részek nekem is tetszettek, de ezt a mostanit kicsit túl csicsásra csinálták....grecki írta:NM
Elkészült a negyedik Die Hard rész, aki tudomást szerez arról, hogy fent lenne valahol, akkor az szóljon plíz...
Az eddigi verziókből több is fake-nek bizonyult némi spyware-rel karöltve, szóval csak óvatosan...
Köszi grecki, egy életet mentettél meggrecki írta:http://isohunt.com/torrents/?ihq=dr+houseRajmó írta:Nemtudok valami linket adni, ahol le tudnám tölteni a Dr House második évadját?![]()
Nővéremnek nagyok kellene,és nem hagy békén![]()
válogassatok...
http://isohunt.com/torrents/?ihq=dr+houseRajmó írta:Nemtudok valami linket adni, ahol le tudnám tölteni a Dr House második évadját?![]()
Nővéremnek nagyok kellene,és nem hagy békén![]()
Vagy még lehetne a Maradona vs. Messi :ki tudja szebben és észrevétlenül kézzel beütni a labdánLos Banditos írta:Star Wars 3ééén írta:Na akkor most már valaki árulja el egy olyan film címét is, ami alatt és greckipocak mellett nem alszom el kb. 5 perc alatt![]()
Vagy: Oleguer és a lesszabály című filmet tudom ajánlani.![]()