Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azér' ne túlozz!Los Banditos írta:Én egész véletelenül megnéztem. Nagyon izgalmas kis film volt. Főleg, amikor az utolsó 30 percben csak fűrészelt az az ipse ott az istállóban.Vito írta:nemhogy megnéztétek volna a Körhintát tegnap.
a magyar filmművészet egyik zászlóshajója, nem mellesleg tökéletes képet fest az '50-es évek Magyarországáról.![]()
Az 1 jó volt a másodikat negyed órig bírtam, a harmadikat meg sem fogom nézni.Scorpio írta:Látta valaki a Karib 3-mat? Milyen?
Szerintem 1 jobb volt mint a 2, így nagyon várom a 3-mat!
Én egész véletelenül megnéztem. Nagyon izgalmas kis film volt. Főleg, amikor az utolsó 30 percben csak fűrészelt az az ipse ott az istállóban.Vito írta:nemhogy megnéztétek volna a Körhintát tegnap.
a magyar filmművészet egyik zászlóshajója, nem mellesleg tökéletes képet fest az '50-es évek Magyarországáról.
Hali!Kralo írta: Én is szívesen látnék, de én inkább Mafia címmel, az már a játékban is olyan történetet adott, hogy olyan jóval máig nem találkoztam játékon belül. Vagy lehet, hogy az már egy filmből lett játék, esetleg már készítettek filmet belőle tud erről vki vmit?
Én is szívesen látnék, de én inkább Mafia címmel, az már a játékban is olyan történetet adott, hogy olyan jóval máig nem találkoztam játékon belül. Vagy lehet, hogy az már egy filmből lett játék, esetleg már készítettek filmet belőle tud erről vki vmit?Dagoth ur írta:Egyre több számítógépes játékból készül film![]()
Nem tudom mi fog ezekből kisülni,reméljük a legjobbakat.
Én legszívesebben egy gengszteres,autósüldözéses,bandaháborús filmet látnék San Andreas címmel.....
Inkább a bajnoki ünneplést nézemSharkinho írta:Érdemes nyomon követni. Behalsz rajta...
VictorValdes19 írta:a Jackass 2-őt hol lehetne megszerezni![]()
XaviMessifan írta:nem kell,megvan de azé kösz,kül nálam nem az a cime hanem vmi Scotty doesn't know...Zozzy 5 írta:Azthiszem az Eddies song megy alatta, ha kell, azt elküldhetem
nem kell,megvan de azé kösz,kül nálam nem az a cime hanem vmi Scotty doesn't know...Zozzy 5 írta:Azthiszem az Eddies song megy alatta, ha kell, azt elküldhetem
Azt hiszem az Eddies song megy alatta, ha kell, azt elküldhetemXaviMessifan írta:láttam már!jó film,de a zene ami az elején megy a kuma jó!Perrero írta:
EUROTRIPet nézzétek meg
láttam már!jó film,de a zene ami az elején megy a kuma jó!Perrero írta:
EUROTRIPet nézzétek meg
Jó,hogy írod! Megnézem,kb 100adszorragrecki írta:Ford Fairlane ma este 23:20-kor a Film+ -on...