Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Tiesto-s tényleg nagyon jó volt. Nem kicsit volt megkönnyebbülve a csávó a végén...ozsimiki írta:Most néztem meg felvételről,tényleg nagy volt mindkettőLos Banditos írta:Rendesen átverték a Dani gyereket Tiestoval, de Nick Árpi sem kicsit volt ideges.![]()
Jó ez a műsor,bár ha engem vernének át,lehet nem tartanám jónak
![]()
Most néztem meg felvételről,tényleg nagy volt mindkettőLos Banditos írta:Rendesen átverték a Dani gyereket Tiestoval, de Nick Árpi sem kicsit volt ideges.![]()
Az a fura,hogy a Losttal kapcsban nekem is volt egy holt pont,még az első évadban,amikor a "szörny" fákat szedett ki,meg ilyenek,de megérte,h nem pártoltam el tőle...pedig akkor én sem igen ezt vártam a sorozattól,de így hidd el még jobb..csak az kellett,h folyamatosan nézzem utána is,és válaszokat kapjakjelwaz írta:Miki! Dehogy utálom én, bízom a szavadban. Amúgy én elkezdtem nézni, de egy idő után besokalltam, nekem az már nem jött be. De sokféle ember, sokféle stílus.
Ma olyan filmet néztem... Nagyon hatásos volt, nagyon taccsra vágott! Inkább a komolyabb filmek kedvelőinek ajánlom, egy norvég film, a címe 'A kiállhatatlan'. Komoly emberiség- és társadalomkritika, gyönyörűen megcsinálva, minőségileg kifogástalan, tiszta norvég koprodukció. Rám olyan nagy hatással volt, hogy remélem valaki megnézi innen, az én ajánlásomra![]()
Hát ha nem kapnánk szép folyamatosan válaszokat,akkor tényleg marhaság lenne,h lakattlan szigeten bunker,stb...de épp ez az,h nem ilyen egyszerű,és folyamatosan kapjuk a válaszokat,és így már nem tűnik marhaságnakjelwaz írta:Hát szerintem az eleve elég nagy hülyeség, hogy egy lakatlan szigeten egy atombunker vagy mi legyen, vízzel, árammal stb. Meg, hogy két csapat is van, meg ugyanott lezuhant ,ásr ezer meg ezer gép, szerintem egy kicsit abszurd. A vészhelyzetben meg ahhoz képest, hogy kicserélődött mindenki, nincsenek ilyen baromságok, mint, hogy dinoszauruszokat műtenek, meg Dr. House-os agymenések. Szerintem egy igényes sorozat kb. olyan, mint a régi elit alakulat (nem az HBO-s felújított változat).ozsimiki írta:Szntem meg nézz Lostot3.évad ment le,és ötlettelenség nem igen tapasztalható,sőőőőt...
Hát szerintem az eleve elég nagy hülyeség, hogy egy lakatlan szigeten egy atombunker vagy mi legyen, vízzel, árammal stb. Meg, hogy két csapat is van, meg ugyanott lezuhant ,ásr ezer meg ezer gép, szerintem egy kicsit abszurd. A vészhelyzetben meg ahhoz képest, hogy kicserélődött mindenki, nincsenek ilyen baromságok, mint, hogy dinoszauruszokat műtenek, meg Dr. House-os agymenések. Szerintem egy igényes sorozat kb. olyan, mint a régi elit alakulat (nem az HBO-s felújított változat).ozsimiki írta:Szntem meg nézz Lostot3.évad ment le,és ötlettelenség nem igen tapasztalható,sőőőőt...
Hogy fogjuk kibírni addig,brühűűűű...ozsimiki írta: Lost meg csak 2008 febr.![]()
De van egy olyan érzésem,hogy megéri addig várni...vmi fantasztikus vége volt a 3.nak
Nekem most már a Vészhelyzet nagyon nem tetszik,nem is nézem! Még a régiekkel bírtam a sorit,de teljesen kicserélődőtt szinte az egész társulatelprat írta:Nana,jó az a Vészhelyzet,persze a 3.műszak is!Atesz írta:
Húúú az tényleg királyságos sorozat, sztem sokkal jobb, mint az ilyen [auto_cenzúra] Vészhelyzet, meg ilyenek..
És a zenéje is milyen király![]()
Még manapság meghalizom párszor azt a számot.
Én is várom a folytatást,persze a legjobban a LOST-ot...
Nana,jó az a Vészhelyzet,persze a 3.műszak is!Atesz írta:
Húúú az tényleg királyságos sorozat, sztem sokkal jobb, mint az ilyen [auto_cenzúra] Vészhelyzet, meg ilyenek..
És a zenéje is milyen király![]()
Vagy csak átírni a topic nevét.jelwaz írta:Szerintem ésszerű lenne csinálni egy sorozatok topicot, mert szerintem a sorozat nem fér bele a mozi és filmek kategóriába.
Szntem meg nézz Lostotjelwaz írta:Szerintem ésszerű lenne csinálni egy sorozatok topicot, mert szerintem a sorozat nem fér bele a mozi és filmek kategóriába. Szerintem.
A sorozatok manapság elég szarok, mert bár van bennük ötlet, de az újabb és újabb évadokon már látszik az ötlettelenség, és tele vannak hülye ellntmondásokkal.
Én is rápihenek, amúgy köszönöm az emlékeztetést..ismét!Krojf írta:Komáim!
grecki komám felvetésével maximálisan egyetértek!
A "Bronxi mese" valóban alapmű, bár én inkább az aktuális
Stanley Kupa-döntő-mérkőzésre fogok pihizni egy hangyányit.
Egyébként pedig szórakozzatok magas színvonalon!
Int erre Krojf komátok.
Feltöltenéd nekem rapidraAtesz írta:És a zenéje is milyen király![]()
Hol adják???grecki írta:Nézte valaki tegnap az Elit Alakulat című második világháborús sorozat első epizódját?
Szerintem király, a kategóiájában még a hálivúdi kasszasikereket is kenterbe veri ez a Tom Hanks és Steven Spielberg fémjelezte alkotás.
Valószínű minden hétfőn adják...
A friss élményen felbuzdulva el is kezdtem letölteni...ismét... Buzdítalak benneteket hasonlóra!