Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.08. 19:10:34

A Szeress Most-ot nézi valaki?

Szerintem nem rossz, bár már 3 éve is láttam. :D
in to exile
PCsabi
aka Game90

2007.06.08. 18:30:19

Én is néztem, jó adás volt a tegnapi :wink: Jáksót is kedvelem, de Balázzsal jobb a műsor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.08. 18:14:22

ozsimiki írta:
Los Banditos írta:Rendesen átverték a Dani gyereket Tiestoval, de Nick Árpi sem kicsit volt ideges. :lol:
Most néztem meg felvételről,tényleg nagy volt mindkettő :lol: Jó ez a műsor,bár ha engem vernének át,lehet nem tartanám jónak :twisted: :lol:
A Tiesto-s tényleg nagyon jó volt. Nem kicsit volt megkönnyebbülve a csávó a végén... :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.08. 17:56:27

Los Banditos írta:Rendesen átverték a Dani gyereket Tiestoval, de Nick Árpi sem kicsit volt ideges. :lol:
Most néztem meg felvételről,tényleg nagy volt mindkettő :lol: Jó ez a műsor,bár ha engem vernének át,lehet nem tartanám jónak :twisted: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.08. 14:27:02

in to exile
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.08. 06:32:14

Rendesen átverték a Dani gyereket Tiestoval, de Nick Árpi sem kicsit volt ideges. :lol:
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.07. 22:20:16

Nézi vki a Kész Átverést? :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.07. 22:10:19

jelwaz írta:Miki! Dehogy utálom én, bízom a szavadban. Amúgy én elkezdtem nézni, de egy idő után besokalltam, nekem az már nem jött be. De sokféle ember, sokféle stílus.
Ma olyan filmet néztem... Nagyon hatásos volt, nagyon taccsra vágott! Inkább a komolyabb filmek kedvelőinek ajánlom, egy norvég film, a címe 'A kiállhatatlan'. Komoly emberiség- és társadalomkritika, gyönyörűen megcsinálva, minőségileg kifogástalan, tiszta norvég koprodukció. Rám olyan nagy hatással volt, hogy remélem valaki megnézi innen, az én ajánlásomra :wink: :D
Az a fura,hogy a Losttal kapcsban nekem is volt egy holt pont,még az első évadban,amikor a "szörny" fákat szedett ki,meg ilyenek,de megérte,h nem pártoltam el tőle...pedig akkor én sem igen ezt vártam a sorozattól,de így hidd el még jobb..csak az kellett,h folyamatosan nézzem utána is,és válaszokat kapjak :wink: Szóval a készítők azt igérik,hogy minden elvileg reális,és mindenre kapunk választ az évadok folyamán...
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2007.06.07. 21:01:22

Miki! Dehogy utálom én, bízom a szavadban. Amúgy én elkezdtem nézni, de egy idő után besokalltam, nekem az már nem jött be. De sokféle ember, sokféle stílus.
Ma olyan filmet néztem... Nagyon hatásos volt, nagyon taccsra vágott! Inkább a komolyabb filmek kedvelőinek ajánlom, egy norvég film, a címe 'A kiállhatatlan'. Komoly emberiség- és társadalomkritika, gyönyörűen megcsinálva, minőségileg kifogástalan, tiszta norvég koprodukció. Rám olyan nagy hatással volt, hogy remélem valaki megnézi innen, az én ajánlásomra :wink: :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.07. 16:06:51

jelwaz írta:
ozsimiki írta:Szntem meg nézz Lostot :wink: 3.évad ment le,és ötlettelenség nem igen tapasztalható,sőőőőt... 8)
Hát szerintem az eleve elég nagy hülyeség, hogy egy lakatlan szigeten egy atombunker vagy mi legyen, vízzel, árammal stb. Meg, hogy két csapat is van, meg ugyanott lezuhant ,ásr ezer meg ezer gép, szerintem egy kicsit abszurd. A vészhelyzetben meg ahhoz képest, hogy kicserélődött mindenki, nincsenek ilyen baromságok, mint, hogy dinoszauruszokat műtenek, meg Dr. House-os agymenések. Szerintem egy igényes sorozat kb. olyan, mint a régi elit alakulat (nem az HBO-s felújított változat).
Hát ha nem kapnánk szép folyamatosan válaszokat,akkor tényleg marhaság lenne,h lakattlan szigeten bunker,stb...de épp ez az,h nem ilyen egyszerű,és folyamatosan kapjuk a válaszokat,és így már nem tűnik marhaságnak :wink: Persze ettől még utálhatja aki akarja...
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2007.06.07. 16:04:35

ozsimiki írta:Szntem meg nézz Lostot :wink: 3.évad ment le,és ötlettelenség nem igen tapasztalható,sőőőőt... 8)
Hát szerintem az eleve elég nagy hülyeség, hogy egy lakatlan szigeten egy atombunker vagy mi legyen, vízzel, árammal stb. Meg, hogy két csapat is van, meg ugyanott lezuhant ,ásr ezer meg ezer gép, szerintem egy kicsit abszurd. A vészhelyzetben meg ahhoz képest, hogy kicserélődött mindenki, nincsenek ilyen baromságok, mint, hogy dinoszauruszokat műtenek, meg Dr. House-os agymenések. Szerintem egy igényes sorozat kb. olyan, mint a régi elit alakulat (nem az HBO-s felújított változat).
PCsabi
aka Game90

2007.06.07. 14:50:05

American Gangster trailer
Főszerepben Denzel Washington és Russel Crowe.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.07. 14:41:49

Hú,szívesen válaszolok,de beszínezem sárgára,mert spoiler,szntem szerkezdd át azt a részt sárgára :wink: mert vki rtlen követi...

Szóval:

Szntem is Ben,de nemcsak magassága miatt...mert ugye senki nem volt temetésen,és neki nem igen voltak,és gyanítom lesznek barátai :roll: ,de Jack sajnálhatja,mivel [auto_cenzúra] az élete,és visszavágyik a szigetre,ezért lehet úgy érzi,h Ben nélkül már nem lesz semmi.....többiek kicsukva,h koporsóban lennének,mivel mindenkinek voltak haverjai,még Lockenak is :lol: )meg ő amúgy is colosabb :lol:
Kép
elprat
Capitá del Barça

2007.06.07. 14:29:34

ozsimiki írta: Lost meg csak 2008 febr. :cry: :? De van egy olyan érzésem,hogy megéri addig várni...vmi fantasztikus vége volt a 3.nak :P
Hogy fogjuk kibírni addig,brühűűűű... :evil:
Hát érdekes volt,de nem örülök annak hogy megtudtuk mi lesz Jack bácsival...
Ja:szted ki van a koporsóban? :roll:
Mi Benre tippelünk,ő nem olyan magas,szal? :roll:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.07. 13:04:14

elprat írta:
Atesz írta:
Húúú az tényleg királyságos sorozat, sztem sokkal jobb, mint az ilyen [auto_cenzúra] Vészhelyzet, meg ilyenek..
És a zenéje is milyen király 8)
Még manapság meghalizom párszor azt a számot. :)
Nana,jó az a Vészhelyzet,persze a 3.műszak is!
Én is várom a folytatást,persze a legjobban a LOST-ot... :!:
Nekem most már a Vészhelyzet nagyon nem tetszik,nem is nézem! Még a régiekkel bírtam a sorit,de teljesen kicserélődőtt szinte az egész társulat :? Most képzeldd el a Lostot Jack,Kate,Sawyer,Sahid,Jin,Locke,Ben,stb.... nélkül...na ugye,h nem lenne már annyira jó :wink:

3.műszakot is nagyon vártam,de kedden már nézhetem is!

Lost meg csak 2008 febr. :cry: :? De van egy olyan érzésem,hogy megéri addig várni...vmi fantasztikus vége volt a 3.nak :P
Kép
elprat
Capitá del Barça

2007.06.07. 12:51:06

Atesz írta:
Húúú az tényleg királyságos sorozat, sztem sokkal jobb, mint az ilyen [auto_cenzúra] Vészhelyzet, meg ilyenek..
És a zenéje is milyen király 8)
Nana,jó az a Vészhelyzet,persze a 3.műszak is!
Én is várom a folytatást,persze a legjobban a LOST-ot... :!:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
PCsabi
aka Game90

2007.06.06. 22:06:19

jelwaz írta:Szerintem ésszerű lenne csinálni egy sorozatok topicot, mert szerintem a sorozat nem fér bele a mozi és filmek kategóriába.
Vagy csak átírni a topic nevét.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.06. 22:05:21

jelwaz írta:Szerintem ésszerű lenne csinálni egy sorozatok topicot, mert szerintem a sorozat nem fér bele a mozi és filmek kategóriába. Szerintem.
A sorozatok manapság elég szarok, mert bár van bennük ötlet, de az újabb és újabb évadokon már látszik az ötlettelenség, és tele vannak hülye ellntmondásokkal.
Szntem meg nézz Lostot :wink: 3.évad ment le,és ötlettelenség nem igen tapasztalható,sőőőőt... 8)
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2007.06.06. 21:59:44

Szerintem ésszerű lenne csinálni egy sorozatok topicot, mert szerintem a sorozat nem fér bele a mozi és filmek kategóriába. Szerintem.
A sorozatok manapság elég szarok, mert bár van bennük ötlet, de az újabb és újabb évadokon már látszik az ötlettelenség, és tele vannak hülye ellntmondásokkal.
Na inkább azt mondja el nekem valaki, hogy látta-e 'Az emigráns-Minden másképp van' című filmet Márai Sándor életéről (amerikában eltöltött éveiről inkább), amit mellesleg az idei filmszemlén mutattak be és azt hiszem 3 évig csinálták. Elég fura, mert a filmnek vannak részei, amik mintha dokumentumfilme része lenne, máskor tök "normális", kamera mozgás szerintem nem jó, a színek se nagyon, sokat meg se tud az ember arról, hogy miért nyúlt az író a fegyverhez, vannak tök hülye szimbolista részek, amik nagyon erőltettek. Szóval ha valaki meg akarta nézni, de vacilál. én annak azt ajánlom, hogy ne menjen el, felesleges. Mondjuk lehet hülye vagyok, mert meg akarta nézni valaki? :lol:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.06. 20:56:02

Krojf írta:Komáim!
grecki komám felvetésével maximálisan egyetértek!
A "Bronxi mese" valóban alapmű, bár én inkább az aktuális
Stanley Kupa-döntő-mérkőzésre fogok pihizni egy hangyányit.
Egyébként pedig szórakozzatok magas színvonalon!
Int erre Krojf komátok.
Én is rápihenek, amúgy köszönöm az emlékeztetést..ismét! :wink:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.06.06. 20:39:06

Komáim!
grecki komám felvetésével maximálisan egyetértek!
A "Bronxi mese" valóban alapmű, bár én inkább az aktuális
Stanley Kupa-döntő-mérkőzésre fogok pihizni egy hangyányit.
Egyébként pedig szórakozzatok magas színvonalon!
Int erre Krojf komátok.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.06. 20:28:26

Srácok!

Ha kiéltétek a foci utáni vágyaitokat (igaz, a magyar csapat produkciója ma sem önti el melegséggel a szívünket), akkor keressétek fel éjfél után öt perccel a tv2-t, ugyanis akkor kezdődik a Bronxi mese című film Robert de Niróval és Chazz Palminterivel...

Alapmű, aki még nem látta, pótolja!

00:05 TV2 - Bronxi mese
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.05. 18:45:21

Atesz írta:És a zenéje is milyen király 8)
Feltöltenéd nekem rapidra :?: :roll:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.05. 18:04:20

Tegnap m2-n volt. Én is HBO-n láttam anno, meg az ismétlést is az m1-en, aztán leszedtem divx-ben, csak kölcsönadtam, és nincs meg. Most szedem megint...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.05. 18:00:50

grecki írta:Nézte valaki tegnap az Elit Alakulat című második világháborús sorozat első epizódját?
Szerintem király, a kategóiájában még a hálivúdi kasszasikereket is kenterbe veri ez a Tom Hanks és Steven Spielberg fémjelezte alkotás.

Valószínű minden hétfőn adják...

A friss élményen felbuzdulva el is kezdtem letölteni...ismét... Buzdítalak benneteket hasonlóra!
Hol adják???
Amúgy láttam még anno. HBO-n, meg kb. másfél éve M1-en is.
Szeretném leszedni DVD-n, csak nem nagyon látom, hogy fent lenne, vagy, ha fent van, hogy seedelnék.
A II. vh. mániám határtalan. :wink:
Kép
Válasz küldése