Daffy nem játszik, beteg.daffy-nak egyre nagyobb esélye van a győzelemre, mert gondolom a Realosok a Barcások ellen tolják
Amúgy 2,5 overre tennék.
Azt hittem, hogy csak annyi lesz a cikkben, hogy: FUSS!MQuCsabi írta:MÁS: Ide linkelem, mert itt beszéltünk róla az utcai támadások kapcsán. Nagyjából erről beszéltem.
http://shop.builder.hu/ime-egy-egyszeru ... eted-a2915" target="_blank
daffy-nak egyre nagyobb esélye van a győzelemre, mert gondolom a Realosok a Barcások ellen toljákS.Agüero írta:
Egyből csak 22(3) focizik.
Így van, ezeken lehet röhögni, nem azon, hogy aki csinálja a selfie-t, annak az orrlukába látunk bele, olyan pózban van.Max beállítjuk időzítőre és a lenyomó embernek a segge lesz benne a fotóban kitakarva a fél csapatot, vagy idejében visszaér
Dettó! A régi dolgok jóóóók! Épp ma találtam meg a diavetítőmet és vittem fel a padlásra a 100 akárhány db vhs kazettáimat, ami baromira nehéz volt, most meg vagy 30 dvd-re ráférne és 1 kézben vihetnémMQuCsabi írta:Remélem nem Szelfie lesz a végén, hanem megkérjük a srácot, aki ott felügyel, hogy fotózzon. Én a régi stílust kedvelem
1. Matyi (focizik, iszik)
2. shutter (focizik, iszik)
3. Petr (focizik, iszik)
4. aaron3991 (focizik, iszik)
5. basketking (focizik, iszik)
6. MquCsaba (focizik, iszik)
7.+8. Boixos1981 + faterja (fociznak, isznak)
9.+10. hank1ee + haverja (fociznak, isznak)
11. Elbartimaeus (focizik, iszik)
12. MichaaBee (focizik, iszik)
13. MessiFan (focizik, iszik)
14. Primitive (focizik, iszik)
15. Alcantara (focizik, iszik)
16. _EDRO_ (iszik)
17. soadroli (focizik, iszik)
18. zola8787 (focizik, iszik)
19. trey88 (iszik)
20. kristop (iszik)
21. kudu (focizik, iszik)
22. salas9 (iszik)
23. vargaakos (focizik)
24. P.U.Y.O.L. (iszik, focizik?)
25. daffy (iszik)
26. hajnesz (focizik, iszik)
27.+28. Tunce3y + haverja (fociznak, isznak)
29. csababarca (iszik)
30. sjd (focizik)
31. Forcabarca8 (focizik, iszik)
32. PCsabi (iszik)
33. balci93 (focizik, iszik)
Tökéletes lesz, főleg, ha hozod.MQuCsabi írta:Előre szólok, hogy én egy hagyományos, fekete fehér bőr labdát viszek, szóval, ha valaki a mostanában divatos labdákra, jabulanira, brazucara vágyik, gondoskodjon róla, hogy legyen! Köszi
Kívülről szeretném inkább csodálni a meccset.soadroli írta:PCsabi mi az, hogy nem focizol?
Wenger még nem hívott fel? Fiatal vagy és sérülékeny.S.Agüero írta:Tegnap meccsemen sikeresen belerúgtam a labda helyett az ellenfél sarkába, visszahajlott a nagylábujjam, szalag húzódott, orvos mondta, hogy pihentessem több, mint egy hétig, de szombaton szerintem játszok attól.Úgyhogy hétfői kúper skip.
Sokan írták, hogy játszanak/játszottak valahol.MQuCsabi írta:zerintem ne legyen választgatás, akik voltak legalább 1 talin, osszák el a legjobbakat, a többi meg mind1
Ez így jó! Matyi ezt a részét oszd le, aztán a többiek önbevallanak.