Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is nagyon jól áll neked!LG írta:Olyan szexis vagyZsolti írta:Hé figo! ennyire a Ronnira akarsz hasonlítani,hogy vettél Ronaldinhos állarcot?hol lehet ilyet kapni?Jól áll amugy rajtad.![]()
![]()
![]()
Olyan szexis vagyZsolti írta:Hé figo! ennyire a Ronnira akarsz hasonlítani,hogy vettél Ronaldinhos állarcot?hol lehet ilyet kapni?Jól áll amugy rajtad.![]()
![]()
![]()
Charlie írta:Hálás is az égnek ezért!FIGO 2 írta:tudtommal nem tartozol a családom ismerettségi körébe...Boixos írta:azt most nem akarom ideírni, h melyik közeli hozzátartozódra hasonlít a kép, me nem akarok sértődést.
C.
Hálás is az égnek ezért!FIGO 2 írta:tudtommal nem tartozol a családom ismerettségi körébe...Boixos írta:azt most nem akarom ideírni, h melyik közeli hozzátartozódra hasonlít a kép, me nem akarok sértődést.
tudtommal nem tartozol a családom ismerettségi körébe...Boixos írta:azt most nem akarom ideírni, h melyik közeli hozzátartozódra hasonlít a kép, me nem akarok sértődést.
Hát, ezen még el kell gondolkodnom... Igazából, én már kinéztem magamnak egy férjetbarcafan írta:tök jó, (a barcás játék vagy mi az halott linknek tűnik.Badi írta:tetszikEszter21 írta: Igen, de már kb. két hónapja nem nyúltam hozzá. Egyébként milyennek találod?
de nagyon jó, Hozzám jössz?Te vagy az egyetlen Barca szurkoló lány akit ismerek:D
Komoly hát! Ő egy zseniCharlie írta:Ne... Ez komoly?Zsolti írta:
na lehet röhögni.Ez a számtek tanárom,és időgépet akar építeni![]()
![]()
Mert ha igen akkor nem röhögöm ki,merjünk nagyot álmodni!![]()
C.
Király a mezedCharlie írta:Sztem már láttalak valahol...Ismerős a képed!mrmonster írta:
Na ez lennék én... Na jó, próbálok felrakni egy jobbat...
Csak az a baj, hogy most szerintem nem nagyon van a gépen otthon normális fénykép. Majd csinálok.
C.
Sztem már láttalak valahol...Ismerős a képed!mrmonster írta:
Na ez lennék én... Na jó, próbálok felrakni egy jobbat...
Csak az a baj, hogy most szerintem nem nagyon van a gépen otthon normális fénykép. Majd csinálok.