Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
messideco
Presidente del Barça

2014.10.29. 08:50:32

Én két abbahagyott sorozatomat folytatom, Breaking Bad és Arrow. Negyedik és második évad végénél tartok.
Kép
"And my heart will leave you never."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.10.29. 08:47:14

A törtetők iszonyat nagy sorozat :lol: Végig szórakoztató, fordulatos. Sok nagy poén, sztori van benne.
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.10.28. 22:00:36

Most futok neki a Törtetőknek, benyomások a show-ról?
Eddig csak jókat hallottam róla.
soadroli
Llegenda del Barça

2014.10.28. 21:44:52

House of Cards-ot én is elkezdtem nemrég, nem mondom hogy darálom, de szépen lassan azért nézegetem, már 9 rész lement. :D
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.28. 20:27:10

Telliho írta: A 3. évaddal kapcsolatban:

Kicsit azért aggódok, mert ugye a célt teljesítette Frank, remélem kitalálnak valami újabbat, és nem ilyen időhúzó kamu-részek jönnek (lásd TWD 2.évad)
bence-barca írta:

Ezen én is gondolkoztam, h most mi lehet majd, mert elvégre a fő célt elérte már egyből a második évadban.
Telliho, örülök, hogy végül csak beleszerettél. Most már neked is szenvedés lesz várakozni a 3. évadig. :twisted:

House of Cards. 2. évados spoiler

Szerintem pont ellenkezőleg. Most lesz igazán izgalmas a sztori, Frank felküzdötte magát a ranglétra tetejére. A csúcsra kerülni "könnyebb", mint a csúcson maradni. Most már bárhonnan érheti támadás. Ráadásul a nemzetközi kapcsolatrendszereket is be lehet vonni, egy kis aktuálpolitikával. Na jó, az utolsót biztos nem merik megcsinálni. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.10.28. 20:10:17

Telliho írta: A 3. évaddal kapcsolatban:

Kicsit azért aggódok, mert ugye a célt teljesítette Frank, remélem kitalálnak valami újabbat, és nem ilyen időhúzó kamu-részek jönnek (lásd TWD 2.évad)

Ezen én is gondolkoztam, h most mi lehet majd, mert elvégre a fő célt elérte már egyből a második évadban.
Itt meg egy szomorú hír, ami kapcsolódik a HoC-hoz is.
http://www.origo.hu/teve/20141028-elhun ... rment.html" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2014.10.28. 13:51:43

TWD s05e03

Volt valami meglepő ebben a részben? Nem.

Rick, igen, ez kell, imádtam a trancsírozós részt, ezt a Gareth gyereket kb. jobban utáltam, mint a Kormányzót :D Örülök, hogy teljesen lezárták ezt a kannibálos dolgot (elég hamar végeztek ezzel a szállal).

Mondjuk nekem nem jön be, hogy megint szétváltak...

Kedvenc kommentem:
Mi van ha Rick eddig az egészet álmodta és most ébred csak fel a kórházban Bethként?
:mrgreen:
miihii írta:TWD

Kisebb kérdőjel, h az a vörös "A" betű miért lett felfestve a templom falára, de lényegtelen ezek szerint.

Rick-ék az A jelű vagonban voltak a Terminus-ban.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.28. 11:56:42

Rohamcsiga írta:
visca el barca írta:twd

igen, én is azt nem értem, hogy

Darylt és Carolt akarták megvárni.
jah igen, valóban, lehet átsiklottam felette :D néha néha beletekergetek, mert vannak olyan percek ami alatt semmi nem történik :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Telliho
Barça B

2014.10.28. 11:10:30

House of Cards 2. évad:

Te jó ég, mi volt itt! =D> =D> =D>
Sokkal jobban adta, mint az első évad, az egész évadban nem is tudom volt-e olyan rész ami rosszabb volt, mint amit vártam,

az utolsó kettő meg, amikor Walkerrel harcol, és eléri ,hogy ő önként mondjon le... ááááá zseniális :D :D
Nálam az évad az simán 10/9, a 12 és 13 rész meg 10/11.
A 3. évaddal kapcsolatban:

Az első évad után még gondolkodtam a kaszán, de most azt mondom, hogy biztosan aktív nézője leszek jövőre :D
Ui:

A Meechum-os édeshármas jelenet csak szerintem volt k*rva undorító?
Kép
"A tundra-tél nem tetéz, ez itt Mediterránia,
egy mecseki terápián nem kell hezitálnia"
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.10.28. 08:24:58

Supnat

Volt egy rész, ahol lecsukták őket, talán a Sheriff csaj volt, aki aztán a társuk lett. Durván lebuktatta őket, minden kiderült, a kártyák, álnevek, minden. Aztán azt hiszem ott magyarázták ezt el, hogy igazából mi is a szitu. :twisted:

Boardwalk Empire

Én is vártam már, hogy vége legyen, addig nyomom a többieket, és most, hogy lassan végzek a Ray Donovan első évadával, ráállok erre szerintem. Hétvégén meg is kell lennie. :mrgreen:
Kép
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2014.10.27. 23:46:24

visca el barca írta:twd

Darylt és Carolt akarták megvárni.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.10.27. 23:19:29

palesz77 írta: Valami hitelkártya hamisításos dolgot csinálnak folyton, onnan van a pénzük. Még az első részekben mondták, hogy az apja tanította meg őket rá, és ebből van a lóvé. :) De aki pontosan emlékszik, nem csak foszlányokból mint én, az javítson.
ÁÁÁÁÁ!!!
ÉÉrtem, köszi szépen immáron 10 éve ezen gondolkozok és idegesít, h mi a fenéből élnek ezek. :lol:
Hamarabb is megkérdezhettem volna akkor :D
KÖSZI!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.27. 23:04:28

bence-barca írta:Ezt meg minden Odaátosnak, akár 1 részt, akár minden részt látott... legnagyobb rejtély a sorozatban, h nekik honnan a francból van pénzük?? Ezt tudni kéne régről, h vmi lottót nyert egyszer a nagyfater vagy ti sem tudjátok?
Mert mindig motelekben élnek, gyorskaját esznek stb...
Valami hitelkártya hamisításos dolgot csinálnak folyton, onnan van a pénzük. Még az első részekben mondták, hogy az apja tanította meg őket rá, és ebből van a lóvé. :) De aki pontosan emlékszik, nem csak foszlányokból mint én, az javítson.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.10.27. 22:55:47

MQuC írta:Supnat

Simán benne van, hogy Dean még nem gyógyult ki teljesen, bár azt hiszem, hogy Cass azt érezné rajta, ha valami gáz van.
Szerintem előbb utóbb Castiel is rájön, hogy Metatront el kell pusztítani, s talán az ő erejét veszi majd el, mert az van akkora, hogy ne kelljen állandóan "kisangyalok" erejét szipojoznia. Az a vöröske pedig főgonosz lesz, de valószínű, nem ő lesz a FŐ szál.

Hmm, jókat mondasz! :D
Ebbe a Metatronosba bele sem gondoltam, de tényleg logikus lenne.
Ezt meg minden Odaátosnak, akár 1 részt, akár minden részt látott... legnagyobb rejtély a sorozatban, h nekik honnan a francból van pénzük?? Ezt tudni kéne régről, h vmi lottót nyert egyszer a nagyfater vagy ti sem tudjátok?
Mert mindig motelekben élnek, gyorskaját esznek stb...
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.10.27. 21:27:47

visca el barca írta:
hady írta:Boardwalk Empire ... .vége.... :cry: :cry: :cry: .... az egyik legjobb sorozat volt =D> =D> =D>
végre :D már vártam h vége legyen, így legalább egyben le tudom darálni. remélem jó lesz :D
szabadidődtől függően, kb egy hetet adok :D

Nekem is egyik kedvenc, talán a Sopranos-al vetekszik.

Nagyon tetszett ahogy bemutatja a szesztilalom idejét. Kár érte, hogy az 5. évad csak 8 részes lett és nagyon gyorsan omlott össze minden, megspékelve a sok flashback-el.
ui: Hady, felirat nélkül nézted? Az utolsó rész vár még rám, de várom halamitát, hogy befejezze a feliratot.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.27. 21:01:42

hady írta:Boardwalk Empire ... .vége.... :cry: :cry: :cry: .... az egyik legjobb sorozat volt =D> =D> =D>
végre :D már vártam h vége legyen, így legalább egyben le tudom darálni. remélem jó lesz :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hady
Director del Fútbol

2014.10.27. 20:21:55

Boardwalk Empire ... .vége.... :cry: :cry: :cry: .... az egyik legjobb sorozat volt =D> =D> =D>
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.27. 20:14:21

twd

miért nem megy mindenki DC-be... multkor írtam, hogy jót tenne a sorozatnak ha valami célért küzdenének, mert valljuk be, ez, hogy "csak" túlélésre megy, elég unalmas...
Kép
miihii
KHAL

2014.10.27. 19:23:44

TWD

Ugyan kissé kiszámítható, de jó rész volt ez.

Már az elején megvett az epizód a romlott húúúúús résszel, talált-süllyedt :D Mondjuk így utólag esett le a múltkori félbemaradt gondolatom, h vmi baj lehet Bobbal, amiért kiment sírni. De ugye elkapták, így elterelődött a figyelmem, aztán most beugrott, amikor lelőtték a poént.

Azért kicsit húztam a számat annál a résznél, amikor Gabriel mesélte a történéseket, amikor bezárta az ajtókat. Nem tudom hányan akartak bejutni, de kötve hiszem, h ugyanaz az ajtó ellenállt volna a menekülőknek, amit most Gareth-ék seperc alatt betörtek... (Ahogy a suli ablakai sem tudom milyen üvegből vannak, h annyi zombi se tudta betörni...)

És ha már a betörés... Ez volt a kiszámítható, így meg kicsit silány lett a végkifejlet. Rick nagy és szerinte kiszámíthatatlan ötlete, h odamennek bosszulni, elég amatőr lett volna, így már lehetett tudni, h közben uis idejön a kannibál brigád. Aztán meg ugye azt is, h tuti visszaosonnak Rick-ék, így ez nem volt egy nagy fordulat. (Az szintén kissé buta volt, h a támadók közül senki sem maradt kint őrködni...)

Kisebb kérdőjel, h az a vörös "A" betű miért lett felfestve a templom falára, de lényegtelen ezek szerint.

A következő kérdőjel, h vajon miért nem ment mindenki Washingtonba? Kár, h nem mondták mit akarnak kezdeni magukkal a többiek, de gondolom a kövi részben megérkezik a comeback feka tag (a nevének nem néztem utana, uh passz) és kiderül merre kanyarodik a száluk.

Szal nem volt tökéletes a rész, de azért bejött.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.10.27. 16:01:28

Supnat

Simán benne van, hogy Dean még nem gyógyult ki teljesen, bár azt hiszem, hogy Cass azt érezné rajta, ha valami gáz van.
Szerintem előbb utóbb Castiel is rájön, hogy Metatront el kell pusztítani, s talán az ő erejét veszi majd el, mert az van akkora, hogy ne kelljen állandóan "kisangyalok" erejét szipojoznia. Az a vöröske pedig főgonosz lesz, de valószínű, nem ő lesz a FŐ szál.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.10.27. 15:49:27

Supnat 10.03

Na, én most pótoltam. Kicsit gyanakodtam Deanre, h nem-e vmi démoni megjátszás, h kigyógyult, de a végén talán úgy tűnt, h nem. Csak én vagyok paranoiás. Viszont ez így kicsi csalódás vt, jobban elhúzhatták/ megoldhatták volna ezt a szálat.
Gondolom a végén a vörös csaj (akit szintúgy remélek nem Abbadon, de sztem nem ő lesz) lesz a 'főgonosz' ebben az évadban.
Illetve Metatronos szálra is kíváncsi leszek, holtbiztos, h kiszabadul. De azt is elképzelhetőnek tartom, h kiszabadulását és legyőzését a következő évadra viszik át. Mert nem hallottam eddig, h utsó évad lenne ez.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.10.27. 14:28:33

Ray Donovant nézi valaki? VÉlemények? Nekem első három rész után az jött le, hogy elég jól összerakott sorozat lesz ez, van benne sok lehetőség, meg nyilván háttérsztori is.
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.10.27. 13:56:21

Saját átfogó véleményt majd akkor alakítok ki róla, ha láttam legalább 2 évadot, egyelőre sok jelentősége nincs az észrevételeimnek. Kíváncsi lennék, hogy ennyien követnék-e a sorozatot, ha nagyságrendekkel kevesebb öldöklés meg meztelenkedés lenne benne... :) Nekem nem kifejezetten élvezet nézni, ahogy lecsapkodják mások fejét meg átvágják a torkukat állandóan, de biztos túl érzékeny vagyok az ilyesmire. Lehet, hogy ilyen embertelen volt a középkor egyébként valóban, ahogy bemutatják. Filmekben, sorozatokban is szeretem, ha átjön valami izgalom, itt ezzel nem lesznek gondok szerintem. :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.10.27. 13:46:15

Nekem is abszolút bejön a GoT hangulata. PErsze, lehet valakinek sok a meztelenkedés, de ugye ne mhiszi senki, hogy abban a korban ez másképp volt? A nők tárgyak (lassan visszaesünk erre a szintre, de ez más téma) , orgiák mindennaposak, disznolkodás stb. Én abszolút így képzelném el a középkort. Sajnos még az első évaddal sem végeztem, mert bejött számtalan más dolog (sorozat), de azért majd erre is visszatérek hamarosan.
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.27. 13:42:11

hank1ee írta:Elkezdtem a GoT-ot, túl vagyok az első részen, nem soká jön a következő... :) Mit is mondjak? Látványért nem mentek a szomszédba, és a rögtön az elején történtek miatt kicsit csapjunk bele a lecsóba érzésem van. Olvastam róla valahol egy kritikát régebben, hogy az öldöklős-, és szexjelenetekkel, gyönyörű tájakkal megspékelve sikerült megadni a sorozatnak azt az izgalmat, amire a nézők vágynak, mocsok minden mennyiségben úgy különösebb tartalom nélkül, vagy valami hasonló. Hát valahol egyet tudok érteni vele, az biztos. Egyébként eddig tetszik, de ha el akarok gondolkodni az élet nagy rejtelmeiről, nem ezt kapcsolom be, az biztos. Még annyi, hogy amit eddig hallottam nyelvezet szerintem nem illik az efféle fantasy-világhoz. Kicsit nyersen tálalnak.
Csak a 2 kiemelt reszhez: nem tudom hol olvastad a kritikat, de aki irta vagy nem tudta felfogni/megragadni az esemenyeket, vagy tulsagosan a latvannyal volt elfoglalva, de ennek a sorozatnak pont a tartalmi resze miatt emelkedik ki, a sok puccerkodas meg szex csak egy kis HBO adalek a kevesbe szofisztikalt celkozonseg bevonzasara.

A nyelvezet sztem pont megfelelo, elegge dark fantasy fele hajlik a GoT, ehhez az eroszakos valosaghoz ez illik, nem a LotR fele tunde beszed.
Válasz küldése