Sorozatok & TV-műsorok
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Most futok neki a Törtetőknek, benyomások a show-ról?
Eddig csak jókat hallottam róla.
Eddig csak jókat hallottam róla.
House of Cards-ot én is elkezdtem nemrég, nem mondom hogy darálom, de szépen lassan azért nézegetem, már 9 rész lement. 

- danianevem
- Entrenador del Barça
Telliho írta: A 3. évaddal kapcsolatban:
Telliho, örülök, hogy végül csak beleszerettél. Most már neked is szenvedés lesz várakozni a 3. évadig.bence-barca írta:

House of Cards. 2. évados spoiler
-
- Llegenda del Barça
Telliho írta: A 3. évaddal kapcsolatban:
http://www.origo.hu/teve/20141028-elhun ... rment.html" target="_blank
-
- aka Game90
TWD s05e03
miihii írta:TWD
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
jah igen, valóban, lehet átsiklottam feletteRohamcsiga írta:visca el barca írta:twd
igen, én is azt nem értem, hogy

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

House of Cards 2. évad:
Te jó ég, mi volt itt!
Sokkal jobban adta, mint az első évad, az egész évadban nem is tudom volt-e olyan rész ami rosszabb volt, mint amit vártam,
Nálam az évad az simán 10/9, a 12 és 13 rész meg 10/11.
A 3. évaddal kapcsolatban:
Az első évad után még gondolkodtam a kaszán, de most azt mondom, hogy biztosan aktív nézője leszek jövőre
Ui:
Te jó ég, mi volt itt!

Sokkal jobban adta, mint az első évad, az egész évadban nem is tudom volt-e olyan rész ami rosszabb volt, mint amit vártam,
A 3. évaddal kapcsolatban:

Ui:

"A tundra-tél nem tetéz, ez itt Mediterránia,
egy mecseki terápián nem kell hezitálnia"
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Supnat
Volt egy rész, ahol lecsukták őket, talán a Sheriff csaj volt, aki aztán a társuk lett. Durván lebuktatta őket, minden kiderült, a kártyák, álnevek, minden. Aztán azt hiszem ott magyarázták ezt el, hogy igazából mi is a szitu.
Boardwalk Empire
Én is vártam már, hogy vége legyen, addig nyomom a többieket, és most, hogy lassan végzek a Ray Donovan első évadával, ráállok erre szerintem. Hétvégén meg is kell lennie.
Volt egy rész, ahol lecsukták őket, talán a Sheriff csaj volt, aki aztán a társuk lett. Durván lebuktatta őket, minden kiderült, a kártyák, álnevek, minden. Aztán azt hiszem ott magyarázták ezt el, hogy igazából mi is a szitu.

Boardwalk Empire
Én is vártam már, hogy vége legyen, addig nyomom a többieket, és most, hogy lassan végzek a Ray Donovan első évadával, ráállok erre szerintem. Hétvégén meg is kell lennie.

-
- Jugador del Barça
visca el barca írta:twd
-
- Llegenda del Barça
ÁÁÁÁÁ!!!palesz77 írta: Valami hitelkártya hamisításos dolgot csinálnak folyton, onnan van a pénzük. Még az első részekben mondták, hogy az apja tanította meg őket rá, és ebből van a lóvé.De aki pontosan emlékszik, nem csak foszlányokból mint én, az javítson.
ÉÉrtem, köszi szépen immáron 10 éve ezen gondolkozok és idegesít, h mi a fenéből élnek ezek.

Hamarabb is megkérdezhettem volna akkor

KÖSZI!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Valami hitelkártya hamisításos dolgot csinálnak folyton, onnan van a pénzük. Még az első részekben mondták, hogy az apja tanította meg őket rá, és ebből van a lóvé.bence-barca írta:Ezt meg minden Odaátosnak, akár 1 részt, akár minden részt látott... legnagyobb rejtély a sorozatban, h nekik honnan a francból van pénzük?? Ezt tudni kéne régről, h vmi lottót nyert egyszer a nagyfater vagy ti sem tudjátok?
Mert mindig motelekben élnek, gyorskaját esznek stb...

-
- Llegenda del Barça
MQuC írta:Supnat
Mert mindig motelekben élnek, gyorskaját esznek stb...
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
szabadidődtől függően, kb egy hetet adokvisca el barca írta:végrehady írta:Boardwalk Empire ... .vége....![]()
![]()
.... az egyik legjobb sorozat volt
![]()
![]()
már vártam h vége legyen, így legalább egyben le tudom darálni. remélem jó lesz

Nekem is egyik kedvenc, talán a Sopranos-al vetekszik.
- visca el barca
- Presidente del Barça
végrehady írta:Boardwalk Empire ... .vége....![]()
![]()
![]()
![]()

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Boardwalk Empire ... .vége....

- visca el barca
- Presidente del Barça
twd

-
- Llegenda del Barça
Supnat 10.03
Saját átfogó véleményt majd akkor alakítok ki róla, ha láttam legalább 2 évadot, egyelőre sok jelentősége nincs az észrevételeimnek. Kíváncsi lennék, hogy ennyien követnék-e a sorozatot, ha nagyságrendekkel kevesebb öldöklés meg meztelenkedés lenne benne...
Nekem nem kifejezetten élvezet nézni, ahogy lecsapkodják mások fejét meg átvágják a torkukat állandóan, de biztos túl érzékeny vagyok az ilyesmire. Lehet, hogy ilyen embertelen volt a középkor egyébként valóban, ahogy bemutatják. Filmekben, sorozatokban is szeretem, ha átjön valami izgalom, itt ezzel nem lesznek gondok szerintem. 

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Nekem is abszolút bejön a GoT hangulata. PErsze, lehet valakinek sok a meztelenkedés, de ugye ne mhiszi senki, hogy abban a korban ez másképp volt? A nők tárgyak (lassan visszaesünk erre a szintre, de ez más téma) , orgiák mindennaposak, disznolkodás stb. Én abszolút így képzelném el a középkort. Sajnos még az első évaddal sem végeztem, mert bejött számtalan más dolog (sorozat), de azért majd erre is visszatérek hamarosan.

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Csak a 2 kiemelt reszhez: nem tudom hol olvastad a kritikat, de aki irta vagy nem tudta felfogni/megragadni az esemenyeket, vagy tulsagosan a latvannyal volt elfoglalva, de ennek a sorozatnak pont a tartalmi resze miatt emelkedik ki, a sok puccerkodas meg szex csak egy kis HBO adalek a kevesbe szofisztikalt celkozonseg bevonzasara.hank1ee írta:Elkezdtem a GoT-ot, túl vagyok az első részen, nem soká jön a következő...Mit is mondjak? Látványért nem mentek a szomszédba, és a rögtön az elején történtek miatt kicsit csapjunk bele a lecsóba érzésem van. Olvastam róla valahol egy kritikát régebben, hogy az öldöklős-, és szexjelenetekkel, gyönyörű tájakkal megspékelve sikerült megadni a sorozatnak azt az izgalmat, amire a nézők vágynak, mocsok minden mennyiségben úgy különösebb tartalom nélkül, vagy valami hasonló. Hát valahol egyet tudok érteni vele, az biztos. Egyébként eddig tetszik, de ha el akarok gondolkodni az élet nagy rejtelmeiről, nem ezt kapcsolom be, az biztos. Még annyi, hogy amit eddig hallottam nyelvezet szerintem nem illik az efféle fantasy-világhoz. Kicsit nyersen tálalnak.
A nyelvezet sztem pont megfelelo, elegge dark fantasy fele hajlik a GoT, ehhez az eroszakos valosaghoz ez illik, nem a LotR fele tunde beszed.