Ugyan kissé kiszámítható, de jó rész volt ez.
Már az elején megvett az epizód a romlott húúúúús résszel, talált-süllyedt

Mondjuk így utólag esett le a múltkori félbemaradt gondolatom, h vmi baj lehet Bobbal, amiért kiment sírni. De ugye elkapták, így elterelődött a figyelmem, aztán most beugrott, amikor lelőtték a poént.
Azért kicsit húztam a számat annál a résznél, amikor Gabriel mesélte a történéseket, amikor bezárta az ajtókat. Nem tudom hányan akartak bejutni, de kötve hiszem, h ugyanaz az ajtó ellenállt volna a menekülőknek, amit most Gareth-ék seperc alatt betörtek... (Ahogy a suli ablakai sem tudom milyen üvegből vannak, h annyi zombi se tudta betörni...)
És ha már a betörés... Ez volt a kiszámítható, így meg kicsit silány lett a végkifejlet. Rick nagy és szerinte kiszámíthatatlan ötlete, h odamennek bosszulni, elég amatőr lett volna, így már lehetett tudni, h közben uis idejön a kannibál brigád. Aztán meg ugye azt is, h tuti visszaosonnak Rick-ék, így ez nem volt egy nagy fordulat. (Az szintén kissé buta volt, h a támadók közül senki sem maradt kint őrködni...)
Kisebb kérdőjel, h az a vörös "A" betű miért lett felfestve a templom falára, de lényegtelen ezek szerint.
A következő kérdőjel, h vajon miért nem ment mindenki Washingtonba? Kár, h nem mondták mit akarnak kezdeni magukkal a többiek, de gondolom a kövi részben megérkezik a comeback feka tag (a nevének nem néztem utana, uh passz) és kiderül merre kanyarodik a száluk.
Szal nem volt tökéletes a rész, de azért bejött.