Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Telliho írta: A 3. évaddal kapcsolatban:
Telliho, örülök, hogy végül csak beleszerettél. Most már neked is szenvedés lesz várakozni a 3. évadig.bence-barca írta:
Telliho írta: A 3. évaddal kapcsolatban:
miihii írta:TWD
jah igen, valóban, lehet átsiklottam feletteRohamcsiga írta:visca el barca írta:twd
igen, én is azt nem értem, hogy
visca el barca írta:twd
igen, én is azt nem értem, hogy
ÁÁÁÁÁ!!!palesz77 írta: Valami hitelkártya hamisításos dolgot csinálnak folyton, onnan van a pénzük. Még az első részekben mondták, hogy az apja tanította meg őket rá, és ebből van a lóvé.De aki pontosan emlékszik, nem csak foszlányokból mint én, az javítson.
Valami hitelkártya hamisításos dolgot csinálnak folyton, onnan van a pénzük. Még az első részekben mondták, hogy az apja tanította meg őket rá, és ebből van a lóvé.bence-barca írta:Ezt meg minden Odaátosnak, akár 1 részt, akár minden részt látott... legnagyobb rejtély a sorozatban, h nekik honnan a francból van pénzük?? Ezt tudni kéne régről, h vmi lottót nyert egyszer a nagyfater vagy ti sem tudjátok?
Mert mindig motelekben élnek, gyorskaját esznek stb...
MQuC írta:Supnat
szabadidődtől függően, kb egy hetet adokvisca el barca írta:végrehady írta:Boardwalk Empire ... .vége....![]()
![]()
.... az egyik legjobb sorozat volt
![]()
![]()
már vártam h vége legyen, így legalább egyben le tudom darálni. remélem jó lesz
végrehady írta:Boardwalk Empire ... .vége....![]()
![]()
.... az egyik legjobb sorozat volt
![]()
![]()
Csak a 2 kiemelt reszhez: nem tudom hol olvastad a kritikat, de aki irta vagy nem tudta felfogni/megragadni az esemenyeket, vagy tulsagosan a latvannyal volt elfoglalva, de ennek a sorozatnak pont a tartalmi resze miatt emelkedik ki, a sok puccerkodas meg szex csak egy kis HBO adalek a kevesbe szofisztikalt celkozonseg bevonzasara.hank1ee írta:Elkezdtem a GoT-ot, túl vagyok az első részen, nem soká jön a következő...Mit is mondjak? Látványért nem mentek a szomszédba, és a rögtön az elején történtek miatt kicsit csapjunk bele a lecsóba érzésem van. Olvastam róla valahol egy kritikát régebben, hogy az öldöklős-, és szexjelenetekkel, gyönyörű tájakkal megspékelve sikerült megadni a sorozatnak azt az izgalmat, amire a nézők vágynak, mocsok minden mennyiségben úgy különösebb tartalom nélkül, vagy valami hasonló. Hát valahol egyet tudok érteni vele, az biztos. Egyébként eddig tetszik, de ha el akarok gondolkodni az élet nagy rejtelmeiről, nem ezt kapcsolom be, az biztos. Még annyi, hogy amit eddig hallottam nyelvezet szerintem nem illik az efféle fantasy-világhoz. Kicsit nyersen tálalnak.