Sorozatok & TV-műsorok
Elkezdtem a GoT-ot, túl vagyok az első részen, nem soká jön a következő...
Mit is mondjak? Látványért nem mentek a szomszédba, és a rögtön az elején történtek miatt kicsit csapjunk bele a lecsóba érzésem van. Olvastam róla valahol egy kritikát régebben, hogy az öldöklős-, és szexjelenetekkel, gyönyörű tájakkal megspékelve sikerült megadni a sorozatnak azt az izgalmat, amire a nézők vágynak, mocsok minden mennyiségben úgy különösebb tartalom nélkül, vagy valami hasonló. Hát valahol egyet tudok érteni vele, az biztos. Egyébként eddig tetszik, de ha el akarok gondolkodni az élet nagy rejtelmeiről, nem ezt kapcsolom be, az biztos. Még annyi, hogy amit eddig hallottam nyelvezet szerintem nem illik az efféle fantasy-világhoz. Kicsit nyersen tálalnak.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- visca el barca
- Presidente del Barça
és tényleg
ő volt dex barátja nem?
amugy gyerekek, ne toljátok már a nyilvanos spoilereket! még szerencse h nem néztem fel, csak a rész után
soa
6 rész van hára, ideje h kicsit durvuljanak a dolgok.
viccet félretéve

amugy gyerekek, ne toljátok már a nyilvanos spoilereket! még szerencse h nem néztem fel, csak a rész után
soa
6 rész van hára, ideje h kicsit durvuljanak a dolgok.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
SoA
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Értem. Belegondoltam,és igazad van. Minden attól függ,hogy ki mit vár egy ilyen sorozattól. Arrowt azért követem még mindig,mert bár vannak képregényes elemek,mégis fut mellette a történet(elég csak a szigeten eltöltött időre gondolni,ami folyamatosan fut a jelen mellett). Ezzel szemben a Flash szerintem csak az ilyen elemekre épít. Eddig semmilyen szál nem fut a heti nyomozósdi mellett,azon kívül,hogy 3 rész után megtudtuk(meg a néger nyomozó is megtudta),hogy nem az apja végzett Barry anyjával. Nagyon szeretném,hogy tetszen a sorozat,de eddig nekem baromira kevésdanianevem írta:Az Arrowt kaszáltam az első évad közepén, a Flash is erre a sorsra juthat, ha nem változtat az epizodikusságán. Viszont az előbbinél meg a Gothamnél is többre tartom, mivel egy képregény-adaptációtól nem várok mást, mint képregényes történetvezetést. Legyen szuperhős vs. gonosz, néha az emberi mivoltuk mélységét már olyan szinten előtérbe vonják más feldolgozásokban, hogy lényegében már nem is szuperhősös film/sorozat.hajnesz írta:Ha valaki nézi ezt a két sorozatot,kérem indokolja meg,hogy miért tetszik neki jobban a Flash,hogy tanuljak már én is valamit![]()
Az Arrowt én pont ezért kaszáltam anno. "Tipikus detektíves" sorozat a maga előnyeivel és hátrányaival, ehhez egy kis pluszt jelentenek a képregényes kikacsintások. A Flash ezzel szemben eddig inkább popcorn, de mint említettem, lassan ott is kellene valami fő történetszál az 1-2 perces utalásokon kívül.
Röviden: szerintem attól függ, ki mit vár egy ilyen témájú sorozattól.

Gotham meg nálam ott volt a legjobban várt sorozatok között,de eddig az is egy nagy csalódás. Valahogy leragadtak az első résznél(ami nekem baromire tetszett!),vissza-visszatérnek a jó zsaru-rossz zsaru boncolgatásához,szegény Jimet(azt hiszem igy hivják a főszereplőt

Palesz: Igen,én is többet vártam a résztől, de végülis nem csalódtam. Inkább úgy fogalmazok,hogy lehetett volna jobb is,de nem volt rossz. Mindenképp maradok a második évadra!

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Megmondom őszintén, én keményebb évadzáróra számítottam, nekem nem tetszett annyira.hajnesz írta:Knick E10:
Sajnos vége lett az évadnak,nálam az év újonca! Lekötött az egész,nem voltak unalmas rész.

Supnat

- danianevem
- Entrenador del Barça
Az Arrowt kaszáltam az első évad közepén, a Flash is erre a sorsra juthat, ha nem változtat az epizodikusságán. Viszont az előbbinél meg a Gothamnél is többre tartom, mivel egy képregény-adaptációtól nem várok mást, mint képregényes történetvezetést. Legyen szuperhős vs. gonosz, néha az emberi mivoltuk mélységét már olyan szinten előtérbe vonják más feldolgozásokban, hogy lényegében már nem is szuperhősös film/sorozat.hajnesz írta:Ha valaki nézi ezt a két sorozatot,kérem indokolja meg,hogy miért tetszik neki jobban a Flash,hogy tanuljak már én is valamit![]()
Az Arrowt én pont ezért kaszáltam anno. "Tipikus detektíves" sorozat a maga előnyeivel és hátrányaival, ehhez egy kis pluszt jelentenek a képregényes kikacsintások. A Flash ezzel szemben eddig inkább popcorn, de mint említettem, lassan ott is kellene valami fő történetszál az 1-2 perces utalásokon kívül.
Röviden: szerintem attól függ, ki mit vár egy ilyen témájú sorozattól.
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Knick E10:
Sajnos vége lett az évadnak,nálam az év újonca! Lekötött az egész,nem voltak unalmas rész.
Arrow-Flash
Nem szeretnék bővebben irni róluk,mivel nem tudom,hogy hányan követik innen ezeket a sorozatokat. Számomra csak az a felfoghatatlan,hogy valakinek hogy tetszhet jobban a Flash,mikor nálam az egy nagyon sablonos story,unalmas,stb. Ha csak csihipuhira vágynék,akkor bekapcsolom a jó höreg Bud Spencert,mert ez még annak is kevés. Úgy érzem,hogy a sorozat csak a szuperképességekből él,tényleg semmi nem történik benne, kapnak egy ügyet,a két "hacker" megtalálja a bünöst,Flash meg levadássza 2perc alatt.
Azért Arrow már más tészta. Ott azért szépen történnek dolgok is,halad valamerre a történet,általában végig lehet követni az ok-okozati viszonyt,stb. Nem egy True Detective szint,de nem is azt várom el tőle,hétközi kikapcsolódásnak meg több,mint ideális.
Ha valaki nézi ezt a két sorozatot,kérem indokolja meg,hogy miért tetszik neki jobban a Flash,hogy tanuljak már én is valamit

SZERK.:Nagyon köszönöm az ajánlásokat,belekezdtem párba,de majd ha mindegyikbe legalább belenéztem akkor jövök majd egy hosszabb értékeléssel!
Nem szeretnék bővebben irni róluk,mivel nem tudom,hogy hányan követik innen ezeket a sorozatokat. Számomra csak az a felfoghatatlan,hogy valakinek hogy tetszhet jobban a Flash,mikor nálam az egy nagyon sablonos story,unalmas,stb. Ha csak csihipuhira vágynék,akkor bekapcsolom a jó höreg Bud Spencert,mert ez még annak is kevés. Úgy érzem,hogy a sorozat csak a szuperképességekből él,tényleg semmi nem történik benne, kapnak egy ügyet,a két "hacker" megtalálja a bünöst,Flash meg levadássza 2perc alatt.
Azért Arrow már más tészta. Ott azért szépen történnek dolgok is,halad valamerre a történet,általában végig lehet követni az ok-okozati viszonyt,stb. Nem egy True Detective szint,de nem is azt várom el tőle,hétközi kikapcsolódásnak meg több,mint ideális.
Ha valaki nézi ezt a két sorozatot,kérem indokolja meg,hogy miért tetszik neki jobban a Flash,hogy tanuljak már én is valamit

SZERK.:Nagyon köszönöm az ajánlásokat,belekezdtem párba,de majd ha mindegyikbe legalább belenéztem akkor jövök majd egy hosszabb értékeléssel!
Így már értem, meg tényleg nem lett annyira fontos szál az évadban...danianevem írta:House of CardsTelliho írta:...
Amúgy 1 évad után:
10/7 az első évad nálam.

"A tundra-tél nem tetéz, ez itt Mediterránia,
egy mecseki terápián nem kell hezitálnia"
- danianevem
- Entrenador del Barça
House of CardsTelliho írta:...
House of Cardsdanianevem írta:...

- danianevem
- Entrenador del Barça
The Big Bang Theory s08e06
Az előző részhez hasonlóan most is inkább a régi részek formuláit használták, szerintem jót is tesz a sorozatnak.
South Park s18e04
Egyértelműen az előző viszi a prímet eddig a szezonban, ez most egy kicsit középszer volt, de már egy ilyen résznek is lehet örülni az elmúlt szezonok alapján.
Az előző részhez hasonlóan most is inkább a régi részek formuláit használták, szerintem jót is tesz a sorozatnak.
South Park s18e04
Egyértelműen az előző viszi a prímet eddig a szezonban, ez most egy kicsit középszer volt, de már egy ilyen résznek is lehet örülni az elmúlt szezonok alapján.
Telliho írta:Még mindig House of Cards:
-
- Llegenda del Barça
Végre valakik akik nézik!Telliho írta:

soa
Football, bloody hell. /SAF/
Még mindig House of Cards:

- danianevem
- Entrenador del Barça
Gotham
Nálam kasza az ötödik rész után. Semmi új nem történt a pilot óta, a hangulat jó, de minden más középszer. Ráadásul túl sok az antipatikus karakter...
Flash
Lassan ők is válthatnának, de ez már sokkal szolidabb. Kikapcsolódásnak ideális.
Nálam kasza az ötödik rész után. Semmi új nem történt a pilot óta, a hangulat jó, de minden más középszer. Ráadásul túl sok az antipatikus karakter...
Flash
Lassan ők is válthatnának, de ez már sokkal szolidabb. Kikapcsolódásnak ideális.
Örülök, hogy adtál egy lehetőséget, annak pedig még jobban, hogy eddig tetszik.Telliho írta:...
Végül is a House of Cards mellett döntöttem... egyenlőre nem tudom, hogy jól-e...
6 rész után:
Persze ennek ellenére az első évadot tuti végignézem, már csak azért is, hátha lesznek megint olyan részek, mint az elején...
6 rész után:

-
- aka Game90
TWD s05e02
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Valaki TWD?

Abi & Tito
-
- Llegenda del Barça
SoA
A Vikings-et én is tudom ajánlani, nagyon jó egy sorozat mind a karakterek mind a történet jó. A csengőhangom a főcímzenéje https://www.youtube.com/watch?v=hZ4sDn89P04Telliho írta: Őszi szünet elején szeretnék egy sorozatot elkezdeni, és lehetőleg utol is érni a sorozatot a végére, ezért 2-3 maximum 4 évados sorozatot szeretnék találni. Az ízlésemről annyit, hogy minden úgynevezett mainstream-t eddig bírtam (GoT,TWD,BB,TD), és ezért megint egy ilyet szeretnék választani, és a House of Cards, a Homeland, illetve a Vikings között gondolkozom...
Ha az animáció nem zavar akkor a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot érdemes megnézned. 64 rész de csak 25 percesek a részek szal nem vészes. A történet jól van vezetve, jók benne a csavarok és a szereplők is érdekesek. A történet egy olyan világban játszodik ami technikai szintileg kb. az 1. vh előttinek felel meg annyi különbséggel, h van alkímia. Egy testvérpár a két legfontosabb karakter akik a testüket akarják visszaszerezni. Érdemes adni neki egy esélyt még akkor is ha annyira nem rajong az ember az animációs műfajhoz, mert szerintem nagyon jó.
A House of Cardsnak én is a múlt héten fejeztem be az első évadát, ahogy időm engedi majd, nekiállok a 2.-nak is. Zseniálisan jó sorozat. Remek színészek, színészi alakítások, jó sztori és egyszerűen ahogy Underwoodéék házáról, süt róla a minőség, hogy ez igen, ez magas kvalitás. A politikai játszmák legfelsőbb szintjén játszódik a sorozat, tökéletesen bemutatja azt a gerinctelen álszenteskedést, másokon is átgázolok, ha kell (sőt, ha nem kell, akkor is)-ambíciókat, kéz kezet most szituációkat és a politika gyomorforgatóan büdös bugyrait, amik egy szuperhatalomnál, tehát a világ tetején kb., az USA-ban játszódnak, Washingtonban.
Spacey elképesztően jó színész. Bevallom, szégyen, nem szégyen, de nem ismertem őt, mint színészt. Ezentúl keresni fogom a nevét. Csak ajánlani tudom, ha valami nagyon igényesre vágysz, akkor sürgősen.
Az előttem szólókkal szintén csak egyet tudok érteni, ehhez a sorozathoz képest a Trónok harca egy középkori köntösben élő gyerekcipő.
A Vikingsről, ha néztél már trailert, ha nem, nem nehéz kitalálni, hogy vajon mikor és hol játszódhat.
A viking hódításokat mutatja be, azon belül is Britannia meghódítását, valós történelmi adatokkal és személyekkel, a Viasat History készíti és én imádom. Még akkor is csak élvezni tudom, amikor kb. semmi nem történik a képernyőn.
Let's show this ignorant christian what Ragnaröck is...
https://www.youtube.com/watch?v=f7m2pUhjmis" target="_blank
Ha ezek után nem jön meg a kedved hozzá, nem tudok szebbet írni.
Spacey elképesztően jó színész. Bevallom, szégyen, nem szégyen, de nem ismertem őt, mint színészt. Ezentúl keresni fogom a nevét. Csak ajánlani tudom, ha valami nagyon igényesre vágysz, akkor sürgősen.

A Vikingsről, ha néztél már trailert, ha nem, nem nehéz kitalálni, hogy vajon mikor és hol játszódhat.

Let's show this ignorant christian what Ragnaröck is...
https://www.youtube.com/watch?v=f7m2pUhjmis" target="_blank
Ha ezek után nem jön meg a kedved hozzá, nem tudok szebbet írni.

Football, bloody hell. /SAF/