A
House of Cardsnak én is a múlt héten fejeztem be az első évadát, ahogy időm engedi majd, nekiállok a 2.-nak is. Zseniálisan jó sorozat. Remek színészek, színészi alakítások, jó sztori és egyszerűen ahogy Underwoodéék házáról, süt róla a minőség, hogy ez igen, ez magas kvalitás. A politikai játszmák legfelsőbb szintjén játszódik a sorozat, tökéletesen bemutatja azt a gerinctelen álszenteskedést, másokon is átgázolok, ha kell (sőt, ha nem kell, akkor is)-ambíciókat, kéz kezet most szituációkat és a politika gyomorforgatóan büdös bugyrait, amik egy szuperhatalomnál, tehát a világ tetején kb., az USA-ban játszódnak, Washingtonban.
Spacey elképesztően jó színész. Bevallom, szégyen, nem szégyen, de nem ismertem őt, mint színészt. Ezentúl keresni fogom a nevét. Csak ajánlani tudom, ha valami nagyon igényesre vágysz, akkor sürgősen.

Az előttem szólókkal szintén csak egyet tudok érteni, ehhez a sorozathoz képest a Trónok harca egy középkori köntösben élő gyerekcipő.
A
Vikingsről, ha néztél már trailert, ha nem, nem nehéz kitalálni, hogy vajon mikor és hol játszódhat.

A viking hódításokat mutatja be, azon belül is Britannia meghódítását, valós történelmi adatokkal és személyekkel, a Viasat History készíti és én imádom. Még akkor is csak élvezni tudom, amikor kb. semmi nem történik a képernyőn.
Let's show this ignorant christian what Ragnaröck is...
https://www.youtube.com/watch?v=f7m2pUhjmis" target="_blank
Ha ezek után nem jön meg a kedved hozzá, nem tudok szebbet írni.