Nero. írta: ↑2020.07.25. 13:37:11
Kicsit sem sajnálom az indexet. Erősen baloldali, mostanában egyre több Blikk-színvonalú cikk jelent meg, az a pánikkeltés meg amit a korona-vírus kezdetekor csináltak az meg nálam letöltendő börtönbüntetést érdemel.
Miben nyilvánult meg, hogy erősen baloldali? Ezt fejtsd már ki kérlek...
Ugyan úgy írtak ők is az MSZP mentős videójáról, Niedermüller vállalhatatlan kifakadásáról az ATV-ben, és arról, hogy a Momentum hogy rontotta el az új elnökség választását... Továbbá egy elég hosszú cikket írtak a rabszolga törvényről, hogy az miért nem pontosan úgy van, ahogy az ellenzék előadja, pedig ez a téma akkoriban az ellenzék dupla vagy semmi tölténye volt...
És nem tudom milyen hisztéria keltésről beszélsz, mikor annyi történt, hogy naponta főcímen hozták a friss adatokat, illetve megjelentek a témával kapcsolatos cikkek... De hát ez volt az, amiről az egész ország beszélt, heteken keresztül, és beszél még a mai napig is... Mit kellett volna tenni? Nem írni róla? Vagy egy eldugott helyen a kezdőlapon írni egy 10 soros posztot?
Ezzel szemben nem tudom néztél-e M1 vagy Tv2 híradót... Én sajnos minden nap, mert ott laktunk apósoméknál és náluk ez a két csatorna megy állandóan... Ami ott ment...na ha az indexnek letöltendő, akkor nekik tényleges életfogytiglan, életük végéig magán zárkában...
A baj az, hogy az index volt az utolsó, komolyabb tömeget elérő, komolyan vehető oldal, ahol függetlenek voltak, bárki bármit mond... És most ez nincs többé... Az lesz, mint a szocializmusban, hogy sehonnan nem tudsz majd más szemszögből infót kapni, csak azt, ami a hatalom számára jó... És ezt egy közép-európai országban 2020ban büntetlenül végig lehet vinni... Ez a szomorú...