Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos, a szinek tetszettek benne, a történetet annyira nem értettem, de azt tudom, hogy egy háborúról szólt.kash,
barátom, az értékelésed számomra nem kielégítő, fejtsd ki bővebben. értetted egy általán miről van szó, KONKRÉTAN mi nem tetszett, mit csináltál volna máshogy stb stb.
szeretnénk idővel legendás filmkritikust faragni belőled
Továbbra sem szívatás nem ssívtás dolog van itt.Én azért gondoltam már most ki, nem rég láttam remek kis elgondolkodtató igen filozofikus film, de pont ilyeneket képzelnék én el egy filmklubba.Értéket képvisel, nem szokványos dolgokat feszeget, remek vágások vannak jó rendezés mi kell még??gergo9 írta:Egyszerű a történet ha Bob barátunk nagyon megszivatja a jónépet az ajánlásával onnantól kezdve mindenki ajánlásában szerepeljen egy ufó, vagy legalább egy robot aki ellövöldözget.
visca el barca írta:anno mintha megbeszéltük volna, hogy azért ne essünk át az ajánlással a ló túlsó olalára, nem művészmozi vagyunk... nehogy elmenjen egy pár embernek a kedve az egésztől..
Mi szerepel benne???messideco írta:Bár az én filmemben a központi téma a művészet, de nem művészfilm![]()
Amúgy veb-nek igaza van, a filmklub alkotmányában szerepel ez is![]()
hát kedves bob, akkor ezt benézted. ALIENT MEG RAMBÓT A NÉPNEK!messideco írta:Bár az én filmemben a központi téma a művészet, de nem művészfilm![]()
Amúgy veb-nek igaza van, a filmklub alkotmányában szerepel ez is![]()
Az egy kaszetta/kazetta(nem tudom, hogy irjákTeljesen off-jellegű kérdés, egyáltalán tudja még a korosztályod, hogy mi az a VHS?
Én úgy szoktam, hogy előtte bemelegítek. Pl megnézek egy majdnem olyan hosszú filmet, csak az valamivel pörgősebb.Faust írta:
Kurosawától meg a Hét szamurájt meg kéne már egyszer nézni...de p*csahosszú az is.
2 oka van, hogy "kampányolok".kanty írta:Bob, akkor kampányt lenyomsz ismét.![]()
S, ha nem fog bejönni a nagy többségnek, akkor mi leszünk a hülyék, mert nem értettük meg?
Na, de jó lesz remélem, már várom.
Bunuel és Jeunet mint francia újhullámi direktor?messideco írta:Bunuel? Jeunet?
Mindegy, nekem nagyon nem jönnek be a hullámok, stb, Fellini, Bergman, Kurosawa stb filmjei meg alapból ki vannak zárva nálam...
Tudom mire gondolszGame90 írta: Ha "é" betűvel kezdődik a film címe, akkor tudom, hogy mit fogsz ajánlaniDe lehet, hogy kapufa a tippem
![]()
Egyébként pár filmet én is megszoktam nézni a klubos ajánlások közül (legutóbb a 2 Coelhos-t néztem meg, jó kis film volt, köszi az ajánlást Anti), lehet, hogy a következő körben beszállok már én is
Ha "é" betűvel kezdődik a film címe, akkor tudom, hogy mit fogsz ajánlaniBob_Marley írta:Francia új hullámFaust írta:Bob: Fellini vagy Bergman?De nem barkóba
![]()