Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez fájtBob_Marley írta: Amúgy meg jó fej gyerek vagy te is meg Kash is meg igazából ez egy nagy családA problémákat beszéljük emg ha van, ha nicns akkor Sátántangó
Hát akkor az lesz életem első és remélem utolsó w. allen filmje...messideco írta:ÁÁ nem ér, be akartam szerezni HD-ban, de mindegy.
Amúgy az én ajánlásom nagyon úgy néz ki, hogy Woody Allen-film lesz
Csak egy tanács; ha ennyire rossz kedved van, inkább ne fórumozz. Nekem is van, hogy semmi hangulatom, olyankor kerülöm inkább 1-2 napig a fórumot.messideco írta:Mégsem lépek ki. Tegnapi napom kissé rosszul sikerült, ez kihatott a fórumon való viselkedésemre is![]()
Várom holnap az ajánlást, addig nem nézek filmet
Bob úrt felejtsd el, én vagyok a ,legnagyobb suttyó nemhogy úrsoadroli írta:Na skacok, én végigolvastam ezt a kis beszélgetést, jó volt látni néha magam a negatív példakéntÉn nem akarok semmibe beleszólni, minden tetszik ahogy van, és amúgy se szoktam ITT ellenkezni
![]()
Mostantól jobban odafigyelek a ajánlásaimra, mert én azt hittem, hogy ami nekem ütött, az másnak is fog...öreg hiba.
Jah, és azt már megkaptam Bob úrtól, hogy ne legyek ilyen "bőbeszédű", egyéb tanács? Nyugodtan![]()
Amúgy melyikőtöktől lehet segítséget kérni pü-ben az ajánlással kapcsolatban? Csak a biztonság kedvéért.
sok volt a sör, bocs ha valami hülyeséget íírtam
Sztem jó alap,ha neked tetszik egy film és az alapján ajánlod,mintha úgy,h még neked sem begyeresoadroli írta: Mostantól jobban odafigyelek a ajánlásaimra, mert én azt hittem, hogy ami nekem ütött, az másnak is fog...öreg hiba.
Amúgy melyikőtöktől lehet segítséget kérni pü-ben az ajánlással kapcsolatban? Csak a biztonság kedvéért.
Oké.Nagyon szépen megkérlek, hogy erre a hozzászólásra soha többé ne hivatkozz, mert szinte szégyellem magamat miatta (semmi személyes, csak komolyabban kéne vennem azt, hogy egy közel 20 fős internetes filmklubot vezetek)!
Továbbá a stílusodból is visszavehetnél egy kicsit, mert szerintem ha mondojuk Ozsit vagy miihiit toltam volna így be a filmklubba, akkor teljesen más lenne a helyzet. De ez már csak baráti jó tanács, kisebb betűkkel... Smile
Sajnálom, de ezúttal vissza kell, hogy utasítsalak.gergo9 írta:Sajnos lehet későn szólok , de lehetséges beszállni még a következő körbe ?
Nyár van itt az idő szélesíteni a látókörömet(by Bob)
Nagyon szépen megkérlek, hogy erre a hozzászólásra soha többé ne hivatkozz, mert szinte szégyellem magamat miatta (semmi személyes, csak komolyabban kéne vennem azt, hogy egy közel 20 fős internetes filmklubot vezetek)!Kash írta: Én is várhatok...Kurdt azzal csábitott ide, hogy lekeni saját klubbját(egyben saját magát) és lehetek 2. vagy 1. ajánló.
Sajnos, ezzel már elkéstél.gergo9 írta:Sajnos lehet későn szólok , de lehetséges beszállni még a következő körbe ?
Nyár van itt az idő szélesíteni a látókörömet(by Bob)
A horoszkópomtól függ. Holnap döntök.Kash írta:Várom Lui filmjét.![]()
Más:
Kanty, akkor megbeszéljük ezt a pozicióváltás dolgot? Mert nekem mindegy, de ha te szeretnéd, átadhatod nekem.
a magánbeszélgetések meg a nagyítás ITT az volt.Bob_Marley írta:nem volt olyan amire általánosságban azt lehetne mondani, hogy "kudarc volt'
Szerintem ne legyen. Mert ha megszavazzuk azt, hogy nagyjátékfilm legyen, akkor jön a farkas effektus.Bob_Marley írta:De a tárgytól eltértünkAkkor nem lesz arról szavazás, hogy legalább annyira legyen lekorlátozva, hogy nagyjátékfilm???
Szerintem egy kis utánagondolással, ill. kurdttal való konzultálás nyomán az is elkerülhető, hogy olyan film legyen, amit sokan láttak. Én pl. anno a legelső körben ajánlottam vna a Mr. Nobody-t, de aztán Előddel megdumáltuk, h azt itt a fórumon már kb. mindenki látta.kanty írta:Nem is Rád értettem.
DE még mindig azt mondom, hogy jöjjön egy olyan film, ami a nagy többségnek nem jön be, mint egy olyan, ami tetszik majdnem mindenkinek, de a tagok 80%-a látta. Persze az lenne az ideális, ha olyan ajánlások jönnének, amik jók is és senki sem látta, de az ilyen azért ritkább.
Akkor előbb-utóbb akaratlanul is belefutok egy olyan véleménybe, aminek hatására meggondolom magam (Pandorumnál is kb. ez volt)visca el barca írta: és mi van ha ezzel a delettel életded filmjéről maradsz le? (persze itt most nem a szutyok sziklál szemére célzok)