Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
elprat
Capitá del Barça

2009.09.02. 12:15:32

Perrero írta:http://www.youtube.com/watch?v=2GN7cKH7DC8

tagnek a következő 5 szót írtam be: beer, bier, pivo, cerveza, sör
Ezzel sztem egyetlen egy baj van...
A zene a képekhez fatális tévedés.
Sorry Csongor, de inkább illene hozzá egy "Induljon banzáj" :shock:
(...és persze befogom a szám, mert én nem is tudnék ilyet csinálni...)
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Contra
Barça C

2009.09.01. 20:42:22

Sziasztok örültem hogy mindenkit megismerhettem a szombati találkozón sajnos a végéré elfáradtam de azért így is remek volt !! remélem még találkozom veletek örültem hogy megismerkedtem veletek. üdv Szambi:Szergej barátja.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2009.09.01. 18:27:08

sztem a popcornerre gondolsz, budafoki és lágymányosi sarkán

megpróbálom összehozni

http://sorjaror.blog.hu/search?searchte ... =Keres%E9s
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.09.01. 18:08:27

Péntek nekem sem pálya.

Állítólag a Móricz környékén van egy hely, ahol még osztót is adnak és nem drága. Nem vágom a helyet, de ha ez nem is lesz nyerő, tuti van olyan hely, ahol nem gáz a dolog.

Badi próbáld meg a szerdát összehozni.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2009.09.01. 17:57:29

helyszíntől függetlenül benne vagyok, csak nekem szerda valszeg (70%), csütörtök biztos nem jó

péntek?

Péntek nálam nem játszik.Drigo
Drigo
Eurobarca Staff

2009.09.01. 17:54:41

grecki írta:Akkor menjünk vmi krimóba. Ha van zsetonunk, akkor úgyis k mindegy, hogy hol megy a zsuga.

Szerda??? Vki írjon Badinak msen, nekem elszállt a gépem. Cégtől meg nem tudok. Meg Ördinek, meg mittoménkinek.

Szóval szerda? :) Ja, ezt már kérdeztem.
Nekem nyolc, mehetünk valami helyre is, csak kérdés, hogy engedik-e, mert ugye ez szerencsejáték és általában nem nagyon szokták díjazni "nyílt" terepen a bugit.

Viszont beszéltem bátyámmal, és ő mondta h csütörtöktől úgy néz ki, hogy nem lesz nővérem, szóval csütörtökön akár mehetnénk hozzánk is, vagy szerdán valami helyre.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.09.01. 17:40:26

Akkor menjünk vmi krimóba. Ha van zsetonunk, akkor úgyis k mindegy, hogy hol megy a zsuga.

Szerda??? Vki írjon Badinak msen, nekem elszállt a gépem. Cégtől meg nem tudok. Meg Ördinek, meg mittoménkinek.

Szóval szerda? :) Ja, ezt már kérdeztem.
miihii
KHAL

2009.09.01. 17:09:41

Drigo írta:
Miihii jó is, hogy említetted, az idegenvezetést fel sem számoltam, azzal pont a dupláját kell fizetnetek, azaz már két darab 0-val jöttök :D
Jah,persze,aztán ha nem gurítjuk oda a hordó sört,meg a kur... öhh,csajokat,akkor megint elzavarsz minket aludni jó éjt puszi nélkül! :? :lol:
Hálás vok az idegenvezetésért,igazi múzeumi darabokat is láthattunk.Mint pölö az az idős néne,akinek a gombáit biztos,ami tuti reggel első kézből csúsztattam a kukába :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Drigo
Eurobarca Staff

2009.09.01. 16:47:48

Rumig írta:Volt még vmi népmuvészeti cserépedény BME-s, de ő szót sem érdemel :twisted:
Kac-kac :P

Miihii jó is, hogy említetted, az idegenvezetést fel sem számoltam, azzal pont a dupláját kell fizetnetek, azaz már két darab 0-val jöttök :D

Pókeres brigádnak üzenem, hogy a heti póker nem fog összejönni, nálam legalábbis, ha van más önfeláldozó egyén ne fogja vissza magát.

Most látom, Marci megelőzött néhány mp-vel.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.09.01. 16:47:20

Jó volt na... :) Röviden-tömören ennyi.

Dani, elzavartad már tesódat? :lol: Mit szólnátok a szerdához?
miihii
KHAL

2009.08.31. 12:49:55

ozsimiki írta: Am az egész a társaság (cég :lol:) hibája, túl jó volt ahhoz,hogy oly korán elvágyódjak a helységből :cry:
...meg gondolom közre játszott az is,h nem pont vesztes parti után akartál lekoccolni :twisted: O:)
Jövőre el kell mennünk edzőtáborba tali előtt,mert Slither félelmetes fejlődését látva kenterbe ver minket :shock: :P

U.i.:
Bocsi,h csak úgy futtában köszöntem el a díszes társulattól ott a buszmegállóban,de nem akartam,h ott hagyjon...(Aztán utánam még Drigo is kényelmesen el tudott pedig köszönni :roll: )De mint kiderült,jobb lett volna,mivel jó volt a busz,csak rossz az irány :oops: De sebaj,így legalább még pár km-et beleraktunk a lábainkba,egy élmény volt bicebócázni fél éjszaka :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.31. 12:33:16

Ordikém, gondoltam arra,hogy elugrok veletek a tejért,és visszamegyek, de mondom mégse :lol: :lol: Anyukádnak még egyszer nagy respekt,remélem átadtad :)

Am az egész a társaság (cég :lol:) hibája, túl jó volt ahhoz,hogy oly korán elvágyódjak a helységből :cry: :D jövőre bepótolom az ott alvást (ugye ugye lehet :?: :D ) te meg a hajnalig tartó talit. megegyeztünk ? :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.08.31. 00:36:18

Na most hogy koránkelés után hazaértem a melóból hajnalban, azt kell mondjam hogy csináltam 3 komoly videót vagy 4-et?? Nem emlékszem mááár rég néztem vagy negyed órája... gyorsan felejt az ember már az én koromban.

Na szóval... direkt feltöltöttem rohadt aksikat, hogy gyúljon rá a ház, erre mire 20 kép és 3 videó után csinálnám a 4-et már lemerül a [auto_cenzúra]. Nem is hoztam a másik 2 akkut mert biztos voltam hogy kibírja, mint eddig is. Deháááát [auto_cenzúra] lett... Tovább meg ugye nem tudtam csinálni a videókat pedig nagyon olyan kedvem volt akkor, ha már focizni nem álltam be, mert túl jó vagyok hozzátok képest..(nem lett vna fair)

aztán miután az enyém lemerült már több komoly gép nem volt a közelben, csak olyan szarok mint a drigoé ami képkészítésen kivül mást nem tud:D, szóval aztkell mondjam hogy zátonyra futott a videósprojektem hajója....

No mindesetre van kb 20 képem meg 3 videóm amit a pályánál készítettünk. Csak hát mivel abban sok a káromkodás meg a tráger szöveg (hála az operatőrnek meg a magasröptű beeszélgetéseknek:D), meg Badi is mutogatja a szőrös seggét, ezért nemtom jó ötlet lenne e feltölteni ide. Akit érdekel kérje el tőlem valahogy:DDD
Vagy szarjam le és töltsem fel skacok?:D

Amúgy jó volt a hepaj, bár a sok hiányzó miatt naon el voltunk szomorodva, ríííítttunk is:(

Krojfkoma, hát mi volt veled???????? Antiék is nagyon hiányoztak....
Attól függetlenül, hogy sosincs rózsás kedvem mikor meló miatt hazakell mennem korán + visszafogni az ivászatot, meg hogy a sör se volt túl ütős, babavolt a tali.... Egyre idiótábbak egyesek az idő múltával:DDDDD Főleg az a szemüveges gyerek, nameg az ukrán srácok:DD Timmel is nagyszerű volt újra beszélni, főnökúrról nem beszélve.....:)

Jó volt látni titeket, SZERETlEK BENNETEKET.... :D :D

Mellesleg, Ozsikám olyat többet nem játszunk hogy anyám vesz neked tejet direkt, te meg máshol hááálsz, hát ííígy rááánk fog rohadni meee mééég macskasincsakimeginná... :evil: régen esett dolog ennyire rosszul mint ez, hogy nem nálam aludsz, miaaaz hogy éjfélkor nem akarsz még elindulni a kocsmábóóól?? :lol: :lol: :lol: (legközelebb ígérem mondom előre, hogy mikor tervezek hazamenni:))
De komolyra fordítva a szót, durva hogy volt mikor úgy állt a helyzet hogy 4-en alszanak nálam, amiből később aztán 1 ember lett:D

Szeszélyesek ezek a barcafanok én mondom!!!!

Danicica!!! Jók a szoknyás képeid:D Megy az imidzsedhez:) A pókeres összeröffenést meg télleg be kéne oldani már cska a piatartozások behajtása miatt is:))) Iszgyunk háát vaamikó'

Hajráhajrá!!!!! :D

Szerk.: Badi bazzeg:DDDDDDD Nagyon durav fejeid vannak, aki most lát először azthinné hogy fogyatékos vagy...:DDD

Dani! Neked meg van vmi a kisugárzásoddal, mikor te jöttél pont a képek sorában, befagyott a gépem :D asseeccerű:D

lényeg hogy, amint lesz időm meg kedvem felpakolom a képeket... békesség
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.08.30. 22:08:00

Rumig írta:Kovi, te meg derítsd ki, h a bátyád hányadéves is, aztán közöld pls! Persze csak ha épp nem twitterezel! :P
Mindenképp, holnap megkérdezem, bár ő is fenn van twitteren, szóval akár ott is írhatok neki. :D
Egy privátot írok holnap. :)
Rumig
Entrenador del Barça

2009.08.30. 21:45:05

Először is Csongornak és Zsunak köszönöm a szállást, illetve Marcinak és Ördinek is, h befogadtak volna.
Köszi Zsu, jól aludtam, főleg, mert Artúr reggel megelégedett azzal, h tőlem fél méterre feküdjön, és ne rajtam. :) 10 körül léptem le, h ebédre kényelmesen hazaérjek 8)
Aztán azóta már fociztam is itthon este, mert Timnek képtelen voltam gólt lőni, úgyhogy kénytelen voltam utólag egy kis sikerélményt gyűjteni. :roll: :lol:
Mihiinek mielőbbi gyógyulást, szerencsére azért a lábra állással már az este folyamán se volt olyan nagy gond, ahogy láttam.

Köszi a szervezőknek és a résztvevőknek a talit, na meg a Megmentőnek, h lefoglalta az összességében egész jó kis helyet.

Kovi, te meg derítsd ki, h a bátyád hányadéves is, aztán közöld pls! Persze csak ha épp nem twitterezel! :P

Volt még vmi népművészeti cserépedény BME-s, de ő szót sem érdemel :twisted:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
miihii
KHAL

2009.08.30. 21:02:04

Perrero írta: Az Oster se volt egy rossz hely, de én benne vok mindenben :) szept. 19én van vmi meccsünk :?:
Nem,azon a hétvégén 20-án játszunk az ATMA ellen otthon.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.08.30. 18:34:08

Chris0527 írta: Még annyit hogy Slither nem beszélgettünk annyit nem mutatkoznál be portrékban ha már így személyesen is összefutottunk meg aki nem volt legalább ő is megismer, ja meg azt a hirleveles dolgot elmondhatnéd hogy hogy van mert érdekelne azért 5 rongyér olyan cipőt venni :shock: :shock: :D
?ár régebben megvolt, csak elkerülte a figyelmedet. Az én bemutatkozásom indította el a nagy bemutatkozós áradatot augusztusba a portrék topikban. :wink: :lol:
Megy egy pü a hírleveles cuccról.
Tim
Mezei fórumozó

2009.08.30. 18:13:06

Köszönöm mindenkinek aki eljött,és emelte a rendezvény színvonalát!
Nagyon jó volt új arcokkal találkozni,természetesen a régiekkel is :lol:
Foci nagyon jó volt,bár sikerült első labdaérintésemmel elintézni Kiki labdáját :lol: Hiába az erő velem volt(egy darabig mindenképp..)
Az esti sörözésről nehéz rosszat mondani,talán a sör kicsit gyenge volt,illetve ahova beültettek minket ott semmi levegő nem mozgott.Ahogy Andrej mondta(Szergej komája,akinek külön köszönöm hogy eljött!)"Egy rohadt bunkerben ülünk Szergej vazze!"A hangulat viszont mindenért kárpótolt!
Aki nem jött az tényleg csak sajnálhatja.
Arra gondoltam hogy jövőre esetleg szakítva a hagyományokkal,nem Pesten
lenne a találkozó,hanem lemennénk egy hosszú hétvégére Balatonra.Bérelhetnénk egy házat,vagy talán léteznek még azok a kis faházas kempingek.Dani mint balatoni őslakos talán tud segíteni.
Képeket még mindig töltöm lefele,elég lassan csorog..és persze várom Ördiét is,különösen az interjúkat :lol:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.08.30. 18:11:15

Már is lehet lökni az ötleteket a következő dologra. :)

Pl egy meccsnézés vmikor Szeptemberben.
ÉN nagyon akarnék itthonra egyet, csak ahhoz a felmenőket tényleg el kell küldeni. Ha lesz egy szombati meccsünk, mindenképp megpróbálkozom, és egy 10 főt szerintem befogadnék meccsnézős mókára.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Scorpion
Capitá del Barça

2009.08.30. 17:53:03

Sziasztok!

Én is nagyon jól éreztem magam. Az este millió egy vicces dolog volt. Kiemelni nem is nagyon tudnék. A fotók önmagukért beszélnek. Egy-kettőnél a röhögőgörcs környékezett meg még utólag is. Remélem a kannibál törzsfőnök senkit sem fárasztott le:) Bízom benne, hogy egy évnél hamarább összejön a társaság. Jó volt látni benneteket.

A szervezést én is szeretném megköszönni. Gyuri bácsival egyetemben;)

u.i: Balázs Klári jól van és jól érzi magát a zenedobozban.:D
robertfcb
Capitá del Barça

2009.08.30. 17:43:28

Én is megérkeztem haza. jó volt találkozni mindenkivel, Petinek külön köszönet a szállásért !
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kralo
Entrenador del Barça

2009.08.30. 17:15:11

Köszönet a szervezésért az illetékeseknek!
Köszönöm Ordinek, hogy foglalhattunk nála szállást, de aztán kicsit még maradtunk, így végül Daniéknál kötöttünk ki, akinek szintén köszönet, hogy felvett minket a viplistájára.

Jól éreztem magam!
Örültem, hogy sok új embert ismerhettem meg személyesen is.
Válasz küldése