Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel sztem egyetlen egy baj van...Perrero írta:http://www.youtube.com/watch?v=2GN7cKH7DC8
tagnek a következő 5 szót írtam be: beer, bier, pivo, cerveza, sör
Nekem nyolc, mehetünk valami helyre is, csak kérdés, hogy engedik-e, mert ugye ez szerencsejáték és általában nem nagyon szokták díjazni "nyílt" terepen a bugit.grecki írta:Akkor menjünk vmi krimóba. Ha van zsetonunk, akkor úgyis k mindegy, hogy hol megy a zsuga.
Szerda??? Vki írjon Badinak msen, nekem elszállt a gépem. Cégtől meg nem tudok. Meg Ördinek, meg mittoménkinek.
Szóval szerda?Ja, ezt már kérdeztem.
Jah,persze,aztán ha nem gurítjuk oda a hordó sört,meg a kur... öhh,csajokat,akkor megint elzavarsz minket aludni jó éjt puszi nélkül!Drigo írta:
Miihii jó is, hogy említetted, az idegenvezetést fel sem számoltam, azzal pont a dupláját kell fizetnetek, azaz már két darab 0-val jöttök![]()
Kac-kacRumig írta:Volt még vmi népmuvészeti cserépedény BME-s, de ő szót sem érdemel
...meg gondolom közre játszott az is,h nem pont vesztes parti után akartál lekoccolniozsimiki írta: Am az egész a társaság (cég) hibája, túl jó volt ahhoz,hogy oly korán elvágyódjak a helységből
![]()
Mindenképp, holnap megkérdezem, bár ő is fenn van twitteren, szóval akár ott is írhatok neki.Rumig írta:Kovi, te meg derítsd ki, h a bátyád hányadéves is, aztán közöld pls! Persze csak ha épp nem twitterezel!![]()
Nem,azon a hétvégén 20-án játszunk az ATMA ellen otthon.Perrero írta: Az Oster se volt egy rossz hely, de én benne vok mindenbenszept. 19én van vmi meccsünk
?ár régebben megvolt, csak elkerülte a figyelmedet. Az én bemutatkozásom indította el a nagy bemutatkozós áradatot augusztusba a portrék topikban.Chris0527 írta: Még annyit hogy Slither nem beszélgettünk annyit nem mutatkoznál be portrékban ha már így személyesen is összefutottunk meg aki nem volt legalább ő is megismer, ja meg azt a hirleveles dolgot elmondhatnéd hogy hogy van mert érdekelne azért 5 rongyér olyan cipőt venni![]()
![]()