Na most hogy koránkelés után hazaértem a melóból hajnalban, azt kell mondjam hogy csináltam 3 komoly videót vagy 4-et?? Nem emlékszem mááár rég néztem vagy negyed órája... gyorsan felejt az ember már az én koromban.
Na szóval... direkt feltöltöttem rohadt aksikat, hogy gyúljon rá a ház, erre mire 20 kép és 3 videó után csinálnám a 4-et már lemerül a [auto_cenzúra]. Nem is hoztam a másik 2 akkut mert biztos voltam hogy kibírja, mint eddig is. Deháááát [auto_cenzúra] lett... Tovább meg ugye nem tudtam csinálni a videókat pedig nagyon olyan kedvem volt akkor, ha már focizni nem álltam be, mert túl jó vagyok hozzátok képest..(nem lett vna fair)
aztán miután az enyém lemerült már több komoly gép nem volt a közelben, csak olyan szarok mint a drigoé ami képkészítésen kivül mást nem tud:D, szóval aztkell mondjam hogy zátonyra futott a videósprojektem hajója....
No mindesetre van kb 20 képem meg 3 videóm amit a pályánál készítettünk. Csak hát mivel abban sok a káromkodás meg a tráger szöveg (hála az operatőrnek meg a magasröptű beeszélgetéseknek:D), meg Badi is mutogatja a szőrös seggét, ezért nemtom jó ötlet lenne e feltölteni ide. Akit érdekel kérje el tőlem valahogy:DDD
Vagy szarjam le és töltsem fel skacok?:D
Amúgy jó volt a hepaj, bár a sok hiányzó miatt naon el voltunk szomorodva, ríííítttunk is:(
Krojfkoma, hát mi volt veled???????? Antiék is nagyon hiányoztak....
Attól függetlenül, hogy sosincs rózsás kedvem mikor meló miatt hazakell mennem korán + visszafogni az ivászatot, meg hogy a sör se volt túl ütős, babavolt a tali.... Egyre idiótábbak egyesek az idő múltával:DDDDD Főleg az a szemüveges gyerek, nameg az ukrán srácok:DD Timmel is nagyszerű volt újra beszélni, főnökúrról nem beszélve.....
Jó volt látni titeket, SZERETlEK BENNETEKET....
Mellesleg, Ozsikám olyat többet nem játszunk hogy anyám vesz neked tejet direkt, te meg máshol hááálsz, hát ííígy rááánk fog rohadni meee mééég macskasincsakimeginná...

régen esett dolog ennyire rosszul mint ez, hogy nem nálam aludsz, miaaaz hogy éjfélkor nem akarsz még elindulni a kocsmábóóól??

(legközelebb ígérem mondom előre, hogy mikor tervezek hazamenni:))
De komolyra fordítva a szót, durva hogy volt mikor úgy állt a helyzet hogy 4-en alszanak nálam, amiből később aztán 1 ember lett:D
Szeszélyesek ezek a barcafanok én mondom!!!!
Danicica!!! Jók a szoknyás képeid:D Megy az imidzsedhez:) A pókeres összeröffenést meg télleg be kéne oldani már cska a piatartozások behajtása miatt is:))) Iszgyunk háát vaamikó'
Hajráhajrá!!!!!
Szerk.: Badi bazzeg:DDDDDDD Nagyon durav fejeid vannak, aki most lát először azthinné hogy fogyatékos vagy...:DDD
Dani! Neked meg van vmi a kisugárzásoddal, mikor te jöttél pont a képek sorában, befagyott a gépem

asseeccerű:D
lényeg hogy, amint lesz időm meg kedvem felpakolom a képeket... békesség