Kíváncsi leszek,most megjött a lendület megint a második részhez.johdepp írta: ↑2020.04.17. 18:43:16
Én az egyet sosem tudtam befejezni. Elkezdtem párszor, de nagyon hamar nagyon unalmas lett nekem mindig.
A második rész viszont nagyon jó. Szerintem bőven a legjobb AC, amit valaha csináltak. Velencében mászkálni nekem valami baromi nagy élmény volt, igen masszív hangulata tud lenni. A Brotherhood valamivel gyengébb nekem, de simán a második legjobb AC szerintem. A Revelations eléggé gyenge lett, az AC3 valamivel jobb, az AC4 viszont megint eléggé jó, de onnét csak lefelé van. A Unity eléggé (nagyon) trágya, de a Syndicate sztorija (??) meg úgy az egész még azt is alul tudta múlni. A Rogue-ot valahova az AC3 szintjére tudnám belőni, de az sem nagy eresztés, csak a Juniti után volt kisebb felüdülés. Az Origins-szel nem játszottam, az Odyssey-jel meg csak az ingyenes hétvégén. Háááát... Szépnek szép, de... Meh. Nekem nagyon izzadságszagúan, elkeseredetten Vicser 3 kopinak tűnik, csak míg a Vicsa AAA kategóriás cucc, addig az Odüsszej valahogyan baromira ZS-kategóriának hat. Bugyuta párbeszédek, bugyuta küldetések. Az egész olyan, mintha óvodásoknak készítették volna, vagy nem tudom. Nem győzött meg, hogy nekem ki kell rá dobnom 20 ajrót akciósan.

Mo-n még csak most várják a tetőzést,de mától nyitva lehetnek a szoláriumok. Esküszöm nem értem mi folyik ott.