Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VEB!Stalkyard írta:Nem rossz film, sőt, jó, de nem pörgős. Én is tegnap lestem meg. Ha mozgalmas, tempós filmet akarsz, ezt most halaszd el.visca el barca írta:
épp most akarnám megnézni, beletekergettem, elég unalmasnak tűnik... majd meglátjuk. mostanában egy-két kivételtől eltekintve csak rossz filmek kerülnek elém..
Hardy papa zseniálisat alakít egyébként újfent, bár kicsit visszafogottabb a karaktere.
Színészi alakításokért és a hangulatáért érdemes megnézni, jól van felépítve, de egyébként elég kiszámítható film. Egyszer nézős.
10/7
Igazából a film maga annyira nem is vágott hanyatt, inkább maga az alapsztori érdekes és keltette fel az érdeklődésemsoadroli írta:Én tegnap néztem meg, bár ne tettem volna. Ilyen mocsok filmet idén még nem nagyon láttam, biztos helye van a TOP5 legrosszabbanmiihii írta: Az útvesztő
A Fury viszont egész jó lett, most jöhet a Piszkos pénz.
Én tegnap néztem meg, bár ne tettem volna. Ilyen mocsok filmet idén még nem nagyon láttam, biztos helye van a TOP5 legrosszabbanmiihii írta: Az útvesztő
Nem rossz film, sőt, jó, de nem pörgős. Én is tegnap lestem meg. Ha mozgalmas, tempós filmet akarsz, ezt most halaszd el.visca el barca írta:
épp most akarnám megnézni, beletekergettem, elég unalmasnak tűnik... majd meglátjuk. mostanában egy-két kivételtől eltekintve csak rossz filmek kerülnek elém..
épp most akarnám megnézni, beletekergettem, elég unalmasnak tűnik... majd meglátjuk. mostanában egy-két kivételtől eltekintve csak rossz filmek kerülnek elém..miihii írta:The Drop - Piszkos pénz
Tegnap csekkoltam és nagyon tetszett. Tom Hardy egyre előkelőbb helyen van a kedvenceim listáján, imádom a palitÉs még Hámesz Gandolfini is feltűnik benne, plusz pont
Nem egy cselekménydús a történet, de szépen építi magát fel és nagyon egyben van az egész. Ajánlós.
Oké kösziSlither írta:Ha szereted az ilyen típusú történeteket, akkor sztem érdemes nekivágni a könyvnek, bár vannak idegesítő részek benne. Olvass bele az első pár oldalba amazonon, az alapján már kb. tudod hogy bejön-e a stílusa.Alfa írta: Érdemes elolvasni a könyvet ? Mert nekem maga a sztori tetszik de azért fölöslegesen nem akarom megvenni
Én audió könyvként "olvastam" (kb. már csak úgy tolom), megvenni én se vettem volna meg.
Ha szereted az ilyen típusú történeteket, akkor sztem érdemes nekivágni a könyvnek, bár vannak idegesítő részek benne. Olvass bele az első pár oldalba amazonon, az alapján már kb. tudod hogy bejön-e a stílusa.Alfa írta: Érdemes elolvasni a könyvet ? Mert nekem maga a sztori tetszik de azért fölöslegesen nem akarom megvenni
Az nem nekem való mivel úgyis beleborítom a könyvet valami jó szaftos kajábapalesz77 írta:Könyvtár..Alfa írta:Érdemes elolvasni a könyvet ? Mert nekem maga a sztori tetszik de azért fölöslegesen nem akarom megvenni
Könyvtár..Alfa írta:Érdemes elolvasni a könyvet ? Mert nekem maga a sztori tetszik de azért fölöslegesen nem akarom megvenni
Érdemes elolvasni a könyvet ? Mert nekem maga a sztori tetszik de azért fölöslegesen nem akarom megvenniSlither írta:Én olvastam a könyvet, és ahhoz képest volt jó pár változtatás a filmben, jó pár logikai összetevőt kivettek a filmből, de alapvetően követte a sztorit. Sztem nagyjából hozta amit várni lehetett tőle, könyv-adaptációknál úgyse lehet elvárni hogy teljes mértékben átadják a könyvet. Ha túl nagy elvárásokkal kezdi nézni az ember, akkor abból csak csalódás lesz. Jövő héten lehet neki esek a könyv 2. részének.Alfa írta:A The Maze Runnert(Az útvesztő) látta valaki ? Kinek , hogy tetszett ? Van olyan aki látta a filmet és olvasta a könyvet is ? Kiváncsi lennék a véleményére , mert a film nekem az elmegy kategóriába tartozik de van aki azt írta , hogy óriási csalódás ( gondolom elsősorban azoknak az akik olvasták a könyvet). Kiváncsi vagyok a véleményekre![]()
Dupla
Én olvastam a könyvet, és ahhoz képest volt jó pár változtatás a filmben, jó pár logikai összetevőt kivettek a filmből, de alapvetően követte a sztorit. Sztem nagyjából hozta amit várni lehetett tőle, könyv-adaptációknál úgyse lehet elvárni hogy teljes mértékben átadják a könyvet. Ha túl nagy elvárásokkal kezdi nézni az ember, akkor abból csak csalódás lesz. Jövő héten lehet neki esek a könyv 2. részének.Alfa írta:A The Maze Runnert(Az útvesztő) látta valaki ? Kinek , hogy tetszett ? Van olyan aki látta a filmet és olvasta a könyvet is ? Kiváncsi lennék a véleményére , mert a film nekem az elmegy kategóriába tartozik de van aki azt írta , hogy óriási csalódás ( gondolom elsősorban azoknak az akik olvasták a könyvet). Kiváncsi vagyok a véleményekre![]()
Dupla
https://www.youtube.com/watch?v=3CugVpziJwI itt van egy kritika Szirmaitól. Én bírom a srácot és általában igazat adok neki de most kicsit szerintem túlságosan lehúzta , de azért elég sok helyen igaza vanbence-barca írta:Természetesen én is nagyon vártam és meg is néztem egyből premieren!![]()
Mivel elfogult vagyok, így nem írnék sokat róla. Nyilvánvaló, h tetszett nagyon ez a rész is.
Viszont szerintem az összes LOTR film közül (LOTR&Hobbit trilógiák) ez vt a "leghálivúdiasabb'. A csata nekem kissé már elhúzott volt, film nagyobb részét az adta ki.A LOTR trilógiát nyilván nem érték fel a Hobbit filmek, de ezt nem is vártam el. Az túl magas mérce lenne. Az egészre adnék egy 7,5t, de lehet 8 is lenne ha újra megnézném az előző két részt.
Én nem olvastam de a bátyám igen és ő azt mondta , hogy egy csomó dolgot hozzátettek ( de gondolom ezzel nem mondok nagyon újatpalesz77 írta:Hobbitot nem, csak a 3 Gyűrűk Urát, de amint végeztem a 2 könyvvel amit most akarok elolvasni nekifekszek ennek is. Csak gondoltam megvárom a 3 film végét, hogy izgulhassak a moziban végig..Alfa írta:Egyébként te olvastad a könyvet ?Te olvastad? Ha igen, akkor ahhoz képest milyenek a filmek?
Hobbitot nem, csak a 3 Gyűrűk Urát, de amint végeztem a 2 könyvvel amit most akarok elolvasni nekifekszek ennek is. Csak gondoltam megvárom a 3 film végét, hogy izgulhassak a moziban végig..Alfa írta:Egyébként te olvastad a könyvet ?
Én is megnéztem ( de egyébként még nagyon friss , csütörtökön volt a magyarországi premier[szinkronosan] ) . Nekem is nagyon bejött . Végre volt benne Gyűrűk Urás csata is amit én nagyon hiányoltam a Hobbit előző részeiből , azok kicsit hajaztak a Gyűrűk Ura 1-re ami nekem a legkevésbé jött be a 3 közül ( természetesen az 1 is űber brutál filmpalesz77 írta:Hobbitot rajtam kívül senki nem várta itt? Kijött már egy ideje, aztán akkora itt a csend..![]()
Én baromi nagy fanja vagyok Tolkien világának, a Gyűrűk Urák a kedvenc filmjeim kb, és a Hobbit trilógia első 2 része is nagyon bejött. Ezek után gondolom mindenki kitalálja, hogy a harmadik rész is tetszett, én komolyan nem értem miért húzzák le ennyien..A csata baromi jó volt, de amúgy is voltak nagyon epic részek benne,
persze volt pár kicsit döcögősebb rész, de engem az se zavart. Nálam mindegyik Hobbit megüti a 8-ast legalább - Gyűrűk Urák meg 9 fölöttiek -, örülök, hogy ezekből is készült film, még ha csak a pénzszerzés is volt a célja..
Aki még látta rajtam kívül, azoknak vélemény?