Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
messideco
Presidente del Barça

2014.12.31. 01:15:59

Lone survivor

Az év utolsó napján az év legjobb filmje? :?:
Talán még írok róla bővebben, de nagyon átjött ez a film nekem most. Ti hogy vagytok vele?
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2014.12.30. 22:34:17

Stalkyard írta:
visca el barca írta:
épp most akarnám megnézni, beletekergettem, elég unalmasnak tűnik... majd meglátjuk. mostanában egy-két kivételtől eltekintve csak rossz filmek kerülnek elém..
Nem rossz film, sőt, jó, de nem pörgős. Én is tegnap lestem meg. Ha mozgalmas, tempós filmet akarsz, ezt most halaszd el.

Hardy papa zseniálisat alakít egyébként újfent, bár kicsit visszafogottabb a karaktere.
Színészi alakításokért és a hangulatáért érdemes megnézni, jól van felépítve, de egyébként elég kiszámítható film. Egyszer nézős.

10/7
VEB!

Tényleg nem akciófilm, hanem dráma, így bár a gengszterkedés benne van a levegőben végig, de igazából egy lassan bontakozó sztori, erre készülj fel ;)
Én egy pillanatra sem untam, pedig tényleg nem pörgős. De mégis lekötött és tetszett.

Mondjuk Hardy miatt eleve elfogult vagyok, mert óriásinak tartom a formát, ahogy látom nem egyedül ;) Már régebben elhatároztam, h megnézem az eddig kimaradt filmjeit, nagyon megvett a csávó. Tud laza vígjátékoktól akciófilmen át a komoly drámáig mindent és igazán nagyot játszik. És nem unatkozik egy pillanatra sem, már most le van kötve vagy 5 filmre 2016-ig \:D/

Jövőre ugye jön MAd MAx-ként, ahol magasra van téve a mérce, nagyon várós.
Remélem tolni fogják neki a komoly szerepeket is, mert sztem tud még feljebb lépni és akár szoborközelbe kerülni :P

soadroli írta:
miihii írta: Az útvesztő
Én tegnap néztem meg, bár ne tettem volna. Ilyen mocsok filmet idén még nem nagyon láttam, biztos helye van a TOP5 legrosszabban :mrgreen:
A Fury viszont egész jó lett, most jöhet a Piszkos pénz.
Igazából a film maga annyira nem is vágott hanyatt, inkább maga az alapsztori érdekes és keltette fel az érdeklődésem ;)

A Fury pedig most jön nekem is :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
hank1ee
Director del Fútbol

2014.12.30. 22:16:33

A holnap határa

Nem tudom mennyien láttátok, tegnap néztem, pár szót megérdemel. Egy egyedinek mondható, ámde meglehetősen egyszerű, számítógépes játékokból vett ötletből igazán élvezhető filmet sikerült összehozni sablonos űrlények vs. emberiség témával. Akció a köbön, nekem nagyon tetszett.

Gravitáció

Lehengerlő. Végigremegtem az egészet, nagyon izgultam rajta, a vége már-már katartikus. A látványvilágról ne beszéljünk, ki akarok menni az űrbe. :mrgreen:

Mindkettő erős 8-as nálam.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
soadroli
Llegenda del Barça

2014.12.30. 21:21:12

miihii írta: Az útvesztő
Én tegnap néztem meg, bár ne tettem volna. Ilyen mocsok filmet idén még nem nagyon láttam, biztos helye van a TOP5 legrosszabban :mrgreen:
A Fury viszont egész jó lett, most jöhet a Piszkos pénz.
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2014.12.30. 20:16:17

visca el barca írta:
épp most akarnám megnézni, beletekergettem, elég unalmasnak tűnik... majd meglátjuk. mostanában egy-két kivételtől eltekintve csak rossz filmek kerülnek elém..
Nem rossz film, sőt, jó, de nem pörgős. Én is tegnap lestem meg. Ha mozgalmas, tempós filmet akarsz, ezt most halaszd el.

Hardy papa zseniálisat alakít egyébként újfent, bár kicsit visszafogottabb a karaktere.
Színészi alakításokért és a hangulatáért érdemes megnézni, jól van felépítve, de egyébként elég kiszámítható film. Egyszer nézős.

10/7

The Proposition

Ausztrál western, Guy Pearce-szel a főszerepben. Véresebb, brutálisabb, ugyanakkor földhöz ragadtabb, mint az amerikai társai általában, nekem bejött. Szintén elég lassú film, karaktereken van a hangsúly, illetve a társadalmi normákon, meg az alap western mondanivaló, kegyetlen világ, ellentétes világnézetek, ki a jó, ki a rossz? Kategóriájában elég erős darabnak mondanám, egy nézést ez is megér mindenképp, ha másért nem, Guy Pearce alakításáért.

10/7,5
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.30. 19:41:34

miihii írta:The Drop - Piszkos pénz

Tegnap csekkoltam és nagyon tetszett. Tom Hardy egyre előkelőbb helyen van a kedvenceim listáján, imádom a palit 8) És még Hámesz Gandolfini is feltűnik benne, plusz pont ;)
Nem egy cselekménydús a történet, de szépen építi magát fel és nagyon egyben van az egész. Ajánlós.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2014.12.30. 19:24:56

The Drop - Piszkos pénz

Tegnap csekkoltam és nagyon tetszett. Tom Hardy egyre előkelőbb helyen van a kedvenceim listáján, imádom a palit 8) És még Hámesz Gandolfini is feltűnik benne, plusz pont ;)
Nem egy cselekménydús a történet, de szépen építi magát fel és nagyon egyben van az egész. Ajánlós.

A Galaxis őrzői

Nem sokra számítottam tőle, de azt túlteljesítette :D
Tényleg meglepődtem rajta, h mennyire bejövős lett, mert a fatörzs Vin Diesel meg a kis mosómedve miatt nem nagyon hatott meg a trailer alapján.
De igazi látványorgia, gyönyörűen meg lett csinálva és némi sztori is jött alá, így simán befogadhatóvá vált. És gyönyörű :D

Az útvesztő

Nos, ez pedig annyira megtetszett, h be is szereztem a könyvet, rámegyek majd idővel. Érdekes a sztori, bár sztem kicsit kidolgozatlan lett, ami ugyan megállja a helyét, de nekem hiányérzetem támadt közben és utána is. Várom a folytatását, de addig is pótlom majd az írott verziót :)

When The Game Stands Tall - Csapatjáték

Sportos filmek kedvelőinek nagyon ajánlom, pláne, ha még amcsifociban is jártas az illető. Egy nagyon korrekt, tanulságos és igaz történeten alapuló sztori, kiváló megfilmesítéssel. Engem megvett, megtekintése javallott ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lui1698
Llegenda del Barça

2014.12.30. 16:11:08

Senki többet

Tornatore nagyon érti, hogy kell fordulatos krimit csinálni. Végig lekötötte a figyelmemet, ami nem sok filmmel esett meg idén (sem). Ez nem ütött akkorát, mint a Puszta formalitás, de attól még simán az egyik legjobb volt ami idén láttam.

8/10
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
soadroli
Llegenda del Barça

2014.12.27. 12:36:33

Lesz egy drámája is. Jonah Hillel. Tényleg. Nem vicc. :D
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2014.12.27. 10:54:06

Nagyon sajnálom, hogy Franco ilyen filmeket vállal el állandóan - egy évben többet is -, szerintem hatalmas potenciál van benne. Lassan ideje lenne komoly filmeket vállalnia, hogy kamatoztassa tehetségét. Simán top-színesz lehetne, de minden ehhez hasonló film csak egy negatív fricska az imidzsén és rontja az esélyét egy igazán komoly szerepre.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.12.27. 10:32:43

The Interview

"Kicsit" túl lett hypolva, ugyanis köze nincs egy igazi politikai szatírához, csak a szokásos Rogen-Franco marhulás. Ennek okán komolyan sem lehet venni, de nem is kell. 7,5/10
Alfa
Entrenador del Barça

2014.12.24. 12:16:26

Slither írta:
Alfa írta: Érdemes elolvasni a könyvet ? Mert nekem maga a sztori tetszik de azért fölöslegesen nem akarom megvenni :)
Ha szereted az ilyen típusú történeteket, akkor sztem érdemes nekivágni a könyvnek, bár vannak idegesítő részek benne. Olvass bele az első pár oldalba amazonon, az alapján már kb. tudod hogy bejön-e a stílusa.
Én audió könyvként "olvastam" (kb. már csak úgy tolom), megvenni én se vettem volna meg. :D
Oké köszi :)
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.12.24. 11:39:58

Alfa írta: Érdemes elolvasni a könyvet ? Mert nekem maga a sztori tetszik de azért fölöslegesen nem akarom megvenni :)
Ha szereted az ilyen típusú történeteket, akkor sztem érdemes nekivágni a könyvnek, bár vannak idegesítő részek benne. Olvass bele az első pár oldalba amazonon, az alapján már kb. tudod hogy bejön-e a stílusa.
Én audió könyvként "olvastam" (kb. már csak úgy tolom), megvenni én se vettem volna meg. :D
Alfa
Entrenador del Barça

2014.12.24. 01:03:23

palesz77 írta:
Alfa írta:Érdemes elolvasni a könyvet ? Mert nekem maga a sztori tetszik de azért fölöslegesen nem akarom megvenni :)
Könyvtár.. :mrgreen:
Az nem nekem való mivel úgyis beleborítom a könyvet valami jó szaftos kajába :lol:
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.12.23. 23:25:43

American Sniper - Official Trailer 2

Várós.
Alfa írta:Érdemes elolvasni a könyvet ? Mert nekem maga a sztori tetszik de azért fölöslegesen nem akarom megvenni :)
Könyvtár.. :mrgreen:
Alfa
Entrenador del Barça

2014.12.23. 22:54:16

Slither írta:
Alfa írta:A The Maze Runnert(Az útvesztő) látta valaki ? Kinek , hogy tetszett ? Van olyan aki látta a filmet és olvasta a könyvet is ? Kiváncsi lennék a véleményére , mert a film nekem az elmegy kategóriába tartozik de van aki azt írta , hogy óriási csalódás ( gondolom elsősorban azoknak az akik olvasták a könyvet). Kiváncsi vagyok a véleményekre ;)

Dupla :oops:
Én olvastam a könyvet, és ahhoz képest volt jó pár változtatás a filmben, jó pár logikai összetevőt kivettek a filmből, de alapvetően követte a sztorit. Sztem nagyjából hozta amit várni lehetett tőle, könyv-adaptációknál úgyse lehet elvárni hogy teljes mértékben átadják a könyvet. Ha túl nagy elvárásokkal kezdi nézni az ember, akkor abból csak csalódás lesz. Jövő héten lehet neki esek a könyv 2. részének.
Érdemes elolvasni a könyvet ? Mert nekem maga a sztori tetszik de azért fölöslegesen nem akarom megvenni :)
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.12.23. 22:32:34

Alfa írta:A The Maze Runnert(Az útvesztő) látta valaki ? Kinek , hogy tetszett ? Van olyan aki látta a filmet és olvasta a könyvet is ? Kiváncsi lennék a véleményére , mert a film nekem az elmegy kategóriába tartozik de van aki azt írta , hogy óriási csalódás ( gondolom elsősorban azoknak az akik olvasták a könyvet). Kiváncsi vagyok a véleményekre ;)

Én olvastam a könyvet, és ahhoz képest volt jó pár változtatás a filmben, jó pár logikai összetevőt kivettek a filmből, de alapvetően követte a sztorit. Sztem nagyjából hozta amit várni lehetett tőle, könyv-adaptációknál úgyse lehet elvárni hogy teljes mértékben átadják a könyvet. Ha túl nagy elvárásokkal kezdi nézni az ember, akkor abból csak csalódás lesz. Jövő héten lehet neki esek a könyv 2. részének.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.12.23. 21:43:01

A The Maze Runnert(Az útvesztő) látta valaki ? Kinek , hogy tetszett ? Van olyan aki látta a filmet és olvasta a könyvet is ? Kiváncsi lennék a véleményére , mert a film nekem az elmegy kategóriába tartozik de van aki azt írta , hogy óriási csalódás ( gondolom elsősorban azoknak az akik olvasták a könyvet). Kiváncsi vagyok a véleményekre ;)

FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Alfa
Entrenador del Barça

2014.12.23. 14:08:08

bence-barca írta:Természetesen én is nagyon vártam és meg is néztem egyből premieren! 8)
Mivel elfogult vagyok, így nem írnék sokat róla. Nyilvánvaló, h tetszett nagyon ez a rész is.
Viszont szerintem az összes LOTR film közül (LOTR&Hobbit trilógiák) ez vt a "leghálivúdiasabb'. A csata nekem kissé már elhúzott volt, film nagyobb részét az adta ki.

Legolas meg nagyon "fuck physics" módban tolta :lol:
A LOTR trilógiát nyilván nem érték fel a Hobbit filmek, de ezt nem is vártam el. Az túl magas mérce lenne. Az egészre adnék egy 7,5t, de lehet 8 is lenne ha újra megnézném az előző két részt. :)
https://www.youtube.com/watch?v=3CugVpziJwI itt van egy kritika Szirmaitól. Én bírom a srácot és általában igazat adok neki de most kicsit szerintem túlságosan lehúzta , de azért elég sok helyen igaza van :) érdemes megnézni ;)
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.12.23. 02:31:41

Természetesen én is nagyon vártam és meg is néztem egyből premieren! 8)
Mivel elfogult vagyok, így nem írnék sokat róla. Nyilvánvaló, h tetszett nagyon ez a rész is.
Viszont szerintem az összes LOTR film közül (LOTR&Hobbit trilógiák) ez vt a "leghálivúdiasabb'. A csata nekem kissé már elhúzott volt, film nagyobb részét az adta ki.

Legolas meg nagyon "fuck physics" módban tolta :lol:
A LOTR trilógiát nyilván nem érték fel a Hobbit filmek, de ezt nem is vártam el. Az túl magas mérce lenne. Az egészre adnék egy 7,5t, de lehet 8 is lenne ha újra megnézném az előző két részt. :)
Alfa
Entrenador del Barça

2014.12.22. 14:08:57

palesz77 írta:
Alfa írta:Egyébként te olvastad a könyvet ?
Hobbitot nem, csak a 3 Gyűrűk Urát, de amint végeztem a 2 könyvvel amit most akarok elolvasni nekifekszek ennek is. Csak gondoltam megvárom a 3 film végét, hogy izgulhassak a moziban végig.. :D Te olvastad? Ha igen, akkor ahhoz képest milyenek a filmek?
Én nem olvastam de a bátyám igen és ő azt mondta , hogy egy csomó dolgot hozzátettek ( de gondolom ezzel nem mondok nagyon újat :D ) . Feliratosan láttad vagy szinkronosan ?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77

2014.12.22. 12:51:06

Alfa írta:Egyébként te olvastad a könyvet ?
Hobbitot nem, csak a 3 Gyűrűk Urát, de amint végeztem a 2 könyvvel amit most akarok elolvasni nekifekszek ennek is. Csak gondoltam megvárom a 3 film végét, hogy izgulhassak a moziban végig.. :D Te olvastad? Ha igen, akkor ahhoz képest milyenek a filmek?
Alfa
Entrenador del Barça

2014.12.22. 12:42:18

palesz77 írta:Hobbitot rajtam kívül senki nem várta itt? Kijött már egy ideje, aztán akkora itt a csend.. :?

Én baromi nagy fanja vagyok Tolkien világának, a Gyűrűk Urák a kedvenc filmjeim kb, és a Hobbit trilógia első 2 része is nagyon bejött. Ezek után gondolom mindenki kitalálja, hogy a harmadik rész is tetszett, én komolyan nem értem miért húzzák le ennyien.. :-k A csata baromi jó volt, de amúgy is voltak nagyon epic részek benne,

pl a Szarumánék vs Lidércek rész, az űberbrutál volt,
persze volt pár kicsit döcögősebb rész, de engem az se zavart. Nálam mindegyik Hobbit megüti a 8-ast legalább - Gyűrűk Urák meg 9 fölöttiek -, örülök, hogy ezekből is készült film, még ha csak a pénzszerzés is volt a célja..

Aki még látta rajtam kívül, azoknak vélemény?
Én is megnéztem ( de egyébként még nagyon friss , csütörtökön volt a magyarországi premier[szinkronosan] ) . Nekem is nagyon bejött . Végre volt benne Gyűrűk Urás csata is amit én nagyon hiányoltam a Hobbit előző részeiből , azok kicsit hajaztak a Gyűrűk Ura 1-re ami nekem a legkevésbé jött be a 3 közül ( természetesen az 1 is űber brutál film :) ) , mivel abban nem volt olyan igazi nagy csata mint Helm-szurdok vagy Minas Thirit ostroma . Plusz a személyes kedvenceim a tündék is szerepeltek benne 8) . Amit a spoilerbe leírtál az tényleg nagyon menő volt . Szerintem is nagyon jó lett :) . Nem is értem , hogy miért húzták le #-o
Egyébként te olvastad a könyvet ?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77

2014.12.22. 12:16:29

Hobbitot rajtam kívül senki nem várta itt? Kijött már egy ideje, aztán akkora itt a csend.. :?

Én baromi nagy fanja vagyok Tolkien világának, a Gyűrűk Urák a kedvenc filmjeim kb, és a Hobbit trilógia első 2 része is nagyon bejött. Ezek után gondolom mindenki kitalálja, hogy a harmadik rész is tetszett, én komolyan nem értem miért húzzák le ennyien.. :-k A csata baromi jó volt, de amúgy is voltak nagyon epic részek benne,

pl a Szarumánék vs Lidércek rész, az űberbrutál volt,
persze volt pár kicsit döcögősebb rész, de engem az se zavart. Nálam mindegyik Hobbit megüti a 8-ast legalább - Gyűrűk Urák meg 9 fölöttiek -, örülök, hogy ezekből is készült film, még ha csak a pénzszerzés is volt a célja..

Aki még látta rajtam kívül, azoknak vélemény?
messideco
Presidente del Barça

2014.12.17. 10:36:36

Szalontüdő
Rövidfilm, érdemes megnézni :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése