18583 - H
07873 - H
25046 - V
19387 - 04
13402 - H
23x, 460 HUF
nem érzem túl jó szelónak, de hajrá

Vegyük úgy, hogy minden nap tettél szelvényt, azaz kb. 300 szelvényt tettél fel, amiből 5 jött.Az a baj hogy heti 6-7 ilyen szelót rakom és az utobbi 1 évben 5* nyertem ami vicc kategória.![]()
Az a baj hogy heti 6-7 ilyen szelót rakom és az utobbi 1 évben 5* nyertem ami vicc kategória.S.Agüero írta:Ezen miért lepődsz meg?Tiszta vicc, 2016.08.06. óta nem nyertem 2,5+ szelóval.Általában 6-7 meccset rakom egy szelóra, egy bajnokságból (angol, német, olasz. spanyol, francia, holland, portugál) csak 1 mérkőzést játszom meg.Van körülbelül 2-3% esélyed nyerni, az nem sok.
6-7 meccs esetén azért 40-50-es odds gondolom összejön mindig. Tehát jó, ha egy szezonban háromszor nyersz ezzel heti két szeló esetén.
Ezen miért lepődsz meg?Tiszta vicc, 2016.08.06. óta nem nyertem 2,5+ szelóval.Általában 6-7 meccset rakom egy szelóra, egy bajnokságból (angol, német, olasz. spanyol, francia, holland, portugál) csak 1 mérkőzést játszom meg.
varnagykrisztian írta:Tiszta vicc, 2016.08.06. óta nem nyertem 2,5+ szelóval
80' 4-0S.Agüero írta:Elég jó szelvénynek tűnik, egyedül a 2,5 overt érzem neccesnek.
Éppen erről beszélek, ha visszagörgetsz, pontosan ez van mostanában, szelvényösszegzés előtt már megy fanyalgás.visca el barca írta:sztem ha utólag leírjuk a véleményünket, azzal nincs semmi gond.
lásd én is megtettem, lefikáztam szegény krisz tippjét, aztán meg jól beégtem![]()
a játék kezdetekor azt szeretem volna elkerülni, hogy még a végleges szeló összeállítása előtt ne legyenek olyanok, hogy "óh hát ez olyan hülye tipp, válassz másikat, mert ha nem én inkább kiszállok a játékból"
Én a Schalkét se érzem biztosnak, nem megy jól nekik mostanság, és tele vannak sérültekkel.S.Agüero írta:Elég jó szelvénynek tűnik, egyedül a 2,5 overt érzem neccesnek.
Figyelj, erre azt tudom mondani, vagy bejön......vagy nem.Messias2 írta:Azért ez elég bevállalós tipp.