Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát akkor, ha nem lettek kizárva elnézést kérek, én csak anynit láttam, h nem nézik a filmjeiket, messideco idegeskedi aztán eltűntek.visca el barca írta:én ilyenrol nem tudok. ki lett kizárva, mikor?bence-barca írta: Mert azt láttam , h páran ki lettek zárva a folyamat alatt.
vki nagyon bele trollkodott a google docsba...
én ilyenrol nem tudok. ki lett kizárva, mikor?bence-barca írta: Mert azt láttam , h páran ki lettek zárva a folyamat alatt.
+1Forcabarca8 írta:2 coelhos
Fantasztikus. Nem jut más jelző egyelőre eszembe ezzel a filmmel kapcsolatban, most végeztem vele, de egy tudom, hogy sokáig a hatása alatt leszek. Minden percét élveztem, biztos, hogy meg fogom mégnézni. Kanty! Köszönöm neked ezt az ajánlást, nem is tudom mikor élveztem utoljára ennyire egy filmet! Már az első percben magával ragadott, ahogy megszólalt a 30 Second to Mars zenéje, már nyert ügye volt a filmnek.. Csak áradozni tudnék róla, ezért abbahagyom az ömlengést és értékelem:
10/9,5
Jajj, elnézést. Nem számítottam rá, h már kész is van.soadroli írta:Már volt, egy kicsit lejjebbbence-barca írta:Sorsolás amúgy mikorra várható?
Már volt, egy kicsit lejjebbbence-barca írta:Sorsolás amúgy mikorra várható?
ez a mondat + az avatar képed nagyon ütött ebben a helyzetbenkurdt írta:Eldöntöttem, egy film lesz.
Részemről heti 2 ellen megint egy szavazat!Tudom a többség dönt, de ha úgy van meghirdetve heti 1 film azt kibeszéljük, akkor minek kell megvariálni?Természetesen ha mindenki szeretne akkor legyen, max én hőböröghetek egész "szezonban"messideco írta:Mondom, szerintem. De ez már a te hatásköröd.
Én a B-középben megbízom, kérdés, hogy mindenkinek megfelel-e a heti kettő. Elmaradások voltak, és lesznek is minden bizonnyal.
Te magad mondtad, hogy ananász vagy hozzálui1698 írta:Hmm, ezt ki is ajánlotta?Faust írta:Mint pl. a Nagyítást.![]()
Gyanítom, de az illető most szerintem épp az eb topicot fröcsögi tele, ettől a zseniális taktikai csatától ami az m1-en megy.
Hmm, ezt ki is ajánlotta?Faust írta:Mint pl. a Nagyítást.
3 órás leszvisca el barca írta:óh bobot tegyétek már elsőnek, tudjuk le gyorsan![]()
Arról volt szó, hogy a következő körben még mindig csak heti egy film lesz.messideco írta:Júliustól októberigKemény lesz az, de szerintem a heti két filmes rendszer be fog jönni
Kemény lesz jah, remélem mire hozzám elérünk még lesz filmklubmessideco írta:Júliustól októberigKemény lesz az, de szerintem a heti két filmes rendszer be fog jönni
Addig még megnézek egy csomó vagány filmet, és eldöntöm az ajánlásomat.