Thor feje, mikor Amerika Kapitány megrezdíti minimálisan.

http://videa.hu/videok/film-animacio/bo ... rt=150.651" target="_blank
Laza.
végre lesz vmi combosabb főgonosz, az első részben loki nagyon vicces és kevés volt.
Óriási fan vagyok, de nem követek minden eseményt. Természetesen nagyon várom a folytatást.danianevem írta:Star Wars fanok? Vannak? Biztos vannak bőven.![]()
http://vimeo.com/108788333" target="_blank
Az új trilógia két és fél órás filmmé gyúrva. Az első részt talán túlzottan is hanyagolta a vágó, meg eléggé in medias res lett, de ettől függetlenül korrekt munka. Egyébként így már a szerelmi szál sem annyira irritáló.
Rém gyenge film, mi végig sem néztük.visca el barca írta:én nem ajánlom.Deus írta:Ajánlom neked a The Woman in Black -ot. Nekem nagyon bejött, van nyomasztó légköreStílusos.
herripotter abszolut nulla benne, máskülönben meg ilyen már 100x látott ajtónyikorgós "thriller-horror" az egész. alig bírtam végignézni
David Gale élete szerintem amire gondolsz, Kevin Spacey játszik benne.albicelesteX írta:Sziasztok!
Régebben láttam egy filmet, de már nem ugrik be a címe.
A story arról szól, hogy ha jól emlékszem halálra ítélnek egy tanárt mert azt bizonyítják rá, hogy megölt egy nőt, de közbe kiderül, hogy nem, mert a végén van róla egy videó felvétel, hogy öngyilkos lesz a nő, és egy riporter csaj nyomoz az ügyben,és az egész a halál büntetés ellen lép fel. Valami ilyesmi a történet.
És több vicces jelenet nincs is benne...palesz77 írta:
én nem ajánlom.Deus írta:Ajánlom neked a The Woman in Black -ot. Nekem nagyon bejött, van nyomasztó légköreStílusos.
Hát az lehetséges, Soadrolival értek egyet, szerintem is jó vígjáték volt. A legjobb jeleneteknél meg tényleg sokat ronthatott a szinkron, plhank1ee írta:Jobban belegondolva lehet a szinkron miatt volt olyan f.s.
Ajánlom neked a The Woman in Black -ot. Nekem nagyon bejött, van nyomasztó légköreS.Agüero írta:REC, Démonok között.noname írta:Egy kis ajánlás/kérés:
Hasonlókat tudtok? Az utóbbi időből max az 1408 ugrik be.
Jobban belegondolva lehet a szinkron miatt volt olyan f.s.soadroli írta:Én itthon néztem angolul HD-ban, nekem nagyon bejött. Mondjuk én nem sok vígjátékot nézek.
Icu Cube hatalmas volt
Akkor ez sokat elmond az idei felhozatalról, nem?PCsabi írta:Ma néztem meg, kb. háromszor nevettem a film alatt.danianevem írta:22 Jump Street
Ma néztem meg, kb. háromszor nevettem a film alatt.danianevem írta:22 Jump Street