MisterDJ írta: ↑2020.03.23. 21:15:46
Ezekkel a gondolatokkal próbálok barátkozni egy hete, erősnek maradni és felnőni. De.... az emberek nagy része sz*rik az egészre és jön a kérdés, hogy én meg miért tartom be egyáltán,ha sok másik idióta meg szarik az egészre?
Szerintem ez egyáltalán nem a többség. Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de nálam minden rokon, ismerős stb. már otthon van, kivéve aki a munkát nem tudja megoldani máshogy.
Én az elmúlt héten 2x mentem el itthonról, 1x el kellett menni vásárolni (maszkkal, kesztyűvel, stb), 1x meg még a hét elejen kimentem a szomszéd parkba sétálni késő este, mindenkitől 5m távolságot tartva, de már oda se megyek, pedig nagyon hívogat... Nagyon nagy mázli, hogy van egy kisebb kertje a házunknak, de nyilván azt se lehet befoglalni egész napra, főleg a gyerekesek előnyt élveznek, ők viszont tök jól beosztották, hogy napközbe mikor "kié" a kert, mert ők se mennek már ki.
A többség szerintem tartja, de amíg nem lesz tilalom, addig sajnos ne csodálkozzunk, amíg kijárogatnak az emberek. Én nyomnám a több 10.000-es büntetéseket.
És attól, hogy mindenki más hülye, neked még nem kell annak lenni.