Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, megvan.messideco írta: szerk:
kanty, megvan az ajánlásod?
Nem akarok fanyalogni, de ha ez sem tetszett nekem annyira, akkor valószínű h az Annie Hall sem fog. Ettől függetlenül néhány filmje be van tervezve Woodynak.messideco írta:Engem nagyon elragadott a film, utána kaptam kedvet az öreg filmjeihez. Ajánlom neked az Annie Hallt pl.
Nem mindenki, csak azok akiknek van ízléseFaust írta: Előre okádok tőle, hogy mindenki erre a filmre fogja verni hetekig.
Egyben az utolsó tényleg jó Woody Allen-film.messideco írta: Agyament Harry
Nem hivatalos ajánlásom. Remek film
Mert Nolan ezzel fog szvsz durrantani, hogy Bane van kinyírja Batmant, vagy megnyomorítja, mint a képregényben. Ez esetben gondolom Levitt lesz az új Betmön, a képregényben is évek óta nem Wayne darálja a Gonoszt, ha jól tudom.Srácok, ugyan off, de nem először olvasom, hogy Joseph Gordon-Levitt lesz az új Batman...
Ez mi? Erről van valakinek vaélami konkrét infója is?
Semmi nincs, megvagyok, csak mostanában reggel 5-től este 9-ig dolgozom, nem igazán volt kedvem utána még filmet nézni, mert egyrészt bealszok úgyis, másrészt bealszok úgyis. Ezért is írtam, hogy kések vele, és a héten valamikorra tudom ajánlanimessideco írta:Jó, de ellentmond az elveimnek (Nem nézek egyetlen Cage-filmet sem)
recrea, eazzy, mi történt veletek?
Igen, tragikus.Te is az mtv-s felvételt tolod?
Én is ráhagytam pár perc után.
http://thepiratebay.se/torrent/6993346/ ... _Xvid-fkemFaust írta:Meg tud valaki dobni egy feliratos Nagypéntekkel?
Te is az mtv-s felvételt tolod?Faust írta:Senki?Faust írta:Meg tud valaki dobni egy feliratos Nagypéntekkel?
Az első 10 perc alapján a szinkron a szánalmas kategóriába sorolandó.
Senki?Faust írta:Meg tud valaki dobni egy feliratos Nagypéntekkel?
Valóban egy nem szó elolvasása lemaradt a mondatodból s így más kontextusba került a dologvisca el barca írta:
bob, szerintem ugyanarról beszélünk![]()
az elmult napokban nem vagy formában... csak zsülikén jár az eszed...
bob, szerintem ugyanarról beszélünkBob_Marley írta:Ezzel nem értek egyetvisca el barca írta: rájöttem h nem olyan filmet kell ajánlani amire majd mindenki 10est dobál mert olyan nincs. sztem az enyém olyan lesz, hogy jobb esetben kap ilyen hatosokat, de ha a vége után még 10 percig ülsz és gondolkozol rajta, én már boldog leszek, hisz a célomat elértem(ezért vagyok, hogy ne értsek egyet
![]()
)
Véleményem szerint olyan filmet ajánl az ember, amivel szélesíti a palettát, természetesen nem rossz ha 10 percig ülsz és merengeszDe pl én is azért a Blowupot dobtam be, mert éreztem lehet nem fog mindenkinek tetszeni, de ismerjük meg a filmek széles skáláját, s speciel én megszeretem, de legalább tudom hogy akinek nem is tetszett, legalább adott 2 órát az életéből, hogy megismerjen egy kicsit elgondolkoztatóbb alkotást.
Ezért is pl nyugodtan bedobhattok fantasyt vagy scifit, mert szerencsétekre kénytelen leszek végig nézni
Szóval a lényeg, hogy olyan film legyen, amit az ajánló a mag kategóriájában értékesnek talál, de nem tucatfilmeket kell bedobni, hogy remélhetőleg mindenki 10est ad rá.
Ezzel nem értek egyetvisca el barca írta: rájöttem h nem olyan filmet kell ajánlani amire majd mindenki 10est dobál mert olyan nincs. sztem az enyém olyan lesz, hogy jobb esetben kap ilyen hatosokat, de ha a vége után még 10 percig ülsz és gondolkozol rajta, én már boldog leszek, hisz a célomat elértem
Én is így állok hozzá.rájöttem h nem olyan filmet kell ajánlani amire majd mindenki 10est dobál mert olyan nincs. sztem az enyém olyan lesz, hogy jobb esetben kap ilyen hatosokat, de ha a vége után még 10 percig ülsz és gondolkozol rajta, én már boldog leszek, hisz a célomat elértem