Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Biztos, hogy mindenkinek?Bob_Marley írta:Na de rajtam kívül ezek szerint megint mindenkinek tetszett, sznob vagyok pocsék ízléssel
Van lehetőség diplomaunka védésresoadroli írta:Ajj Bob, annyi bajod van![]()
Ja és kösz, hogy sokat írtál, kíváncsian(és néha szemöldökráncolással xD) olvastam. Keveslem azt pontszámot
Én is tökéletesen megvagyok itt, bár meg kell jegyeznem, hogy kétszer pillantottam be eddig a BarcaReal topikba, és 1-2 perc alatt felment a duplájára a vérnyomásom...nem véletlenül hanyagoltam az EB-t évekig.én is megyek majd, de ráérek még 21-ig, nem akarom h beszippantson az ottani légkör egyelőre arra gyúrok h tudjam magam odaát tartóztatni
Nekem nem fáradság irogatni, plusz guglidocsba nem lehet (vagy legalábbis nem jöttem rá) függőlegesen írni, meg számomra tetsző dizájnosra alakítani.Amúgy nagy segítség lenne ott is a google docs nem? Megkönnyítené mind a Te, mind Santiék dolgát
ha megnyugtat nekem sem sikerült csak vagy tizedikreBob_Marley írta:Ez azért hihetetlen
Gondoltam én is jelentkezek a túloldali filmklubba, erre nem tudtam regisztrálni, mert az ellenőrző kódot nem sikerült beütni (igen 125ikre sem).
Ki volt az az agyament, aki ilyen bordó meg mindenféle háttér elég tesz betűket amit nem lehet látniVagy ugye én vagyok az agyament, de ez most felidegelt
![]()
Semmi gond, de mondjuk akkor sem értem, hogy még ha 1 nappal le is késtem volna a The Lookout határidejét, miért van szükség ilyen beszólásokra?messideco írta:Upsz, bocsi, nem tűnt fel, hogy A kulcsfigura a te ajánlásod volt. Üres volt a kocka is, szóval gondoltam, hogy teszel magasról az egészre. Mégegyszer bocsánat
Szerintem meg az nem szép, hogy teljesen alaptalanul cseszegetsz (5 nappal a határidő előtt ráadásul), de fent olvashatod az értékelésem, remélem örülszmessideco írta:sjd, sjay:
értem, hogy fontos számotokra a blogotok, de ha ennyire tojtok magasról a filmklubra,és ezáltal ránk is, az nem szép...
én is megyek majd, de ráérek még 21-ig, nem akarom h beszippantson az ottani légkörlui1698 írta:Én regeltem is, többiek hogy álltok?Faust írta:Nya, akit érdekel, túloldalon 21-én vagy 28-án indul az új kör, nemsokára indul a jelentkezés.
Én regeltem is, többiek hogy álltok?Faust írta:Nya, akit érdekel, túloldalon 21-én vagy 28-án indul az új kör, nemsokára indul a jelentkezés.
Próbálok írni meccs után, bár nem biztos hogy minden eszembe jut amit akkor akartam írni.Bob_Marley írta:lui: mi lesz az offtopikos gyerekkori meséléseddel ?