soadroli írta:Ajj Bob, annyi bajod van
Ja és kösz, hogy sokat írtál, kíváncsian(és néha szemöldökráncolással xD) olvastam. Keveslem azt pontszámot

Van lehetőség diplomaunka védésre

Hol ráncoltad a szemöldököd, mivel nem értettél egyet? csak ismételni tudom magam, bosszú témaként mindig érdekes, de nehéz megvalósítani és itt egyáltalán nem tudtam belelátni a főhős gondolataiba, miután nem is volt rá esély csak ment a cselekmény előre....
Azt aláírom lehetett volna ezzel a koncepcióval is, hogy igazán akkor merülünk bele lelkileg amikor már legyilkolja az első bandatagot lelkiismeret furdalás stb, csak valahogy az elején is hiányoltam azt a lelkiállapot bemutatást, ahogy viszonyul egy teljesen ismeretlen szituációhoz kétségeket kellett volna éreznem, mint írtam tudom hogy rossz "de muszáj" meg kellett volna győznie a karakternek az ő igazáról, de rohadtul nem jött ez át.Mert nem adott a film időt arra, hogy érezzem.Csihi puhi időt lehetett volna bőven arra használni, hogy kifejlődik a jelleme.
Hozzáteszem pozitív még a videózás az elején végén motívum, ötletes és jó a miből mi lett kiemelés.