Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.11.11. 16:29:57

Hali!

Akit érdekel tudok egy nagyon jó személyi edzőt nagyon kedvező áron, kiváló szakmai tapasztalattal és tudással. Én is hozzá járok. Ő tud segíteni mindenben. Étrend, személyre szabva, személyre szabott edzésterv a megbeszélt célok szerint. 2500 Forint / alkalom+ 650 a konditerem ahol edzeni lehet. Írjon akit érdekel a balazsfoci@gmail.com e-mail címre.

Üdv.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.08. 08:06:22

MQuC írta:nekem már van. Egész jó. még nem lökődött ki. 8)
Mondjuk, ha rásörözöl, meg kajálsz, erre is rárakódik szerintem a zsír :)
Méghozzá elég hamar! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.08. 08:04:24

matyi25 írta:
palesz77 írta:Köszi matyi :D
Amúgy az atlétikus szálkás alkat a szép szerintem is :D Amúgy biztos aszéles hátizom lesz az, kösz, ma is tanultam valamit.

Amúgy kondiba tuti nem fogok eljárni, súlyzózni néha szoktam, de nem ilyen gyakran, fekvőzni 2 naponta szoktam, de akkor váltok napira...

előre is kösz :wink:
Szívesen. Igen egyetértek, a szálkás alkat a szép és talán a női szemeknek is ez jön be... bár kitudja :lol: :lol: A női logika ugye...
Én tudatosan edzettem itthon naponta, hogy felhozzam magam egy szintre, hogy elmehessek konditerembe.
Valamint saját tapasztalatomból azt ajánlom, hogy bármilyen izomcsoportra is dolgozol, de a legjobb a saját testsúlyoddal tornázni. Mégiscsak mi mást bírj ha nem a saját tested? Valamint nekem attól van a legnagyobb izomlázam.
Ha szálkás akarsz maradni, ajánlom még a nyújtást. Nézz a googlen nyújtó gyakorlatokat magadnak, így megmarad az izmok rugalmassága és hamarabb fejlődenek. Valamint ajánlom még a heti egyszeri kétszeri kocogást, vagy foci is helyettesíti. :lol:
És én nem vagyok híve semmilyen étrendkiegészítőnek sem, azoktól nem marad meg a szálkás alkatod. Elég túrót enni, lágytojást - mert ugye azért a fehérjét pótolni kell a szervezetben...

Jó tornázást... :wink:
A saját súlyodnál nincs jobb, ha arányos alkatot akarsz. Húzódszkodás, tolódzkodás, fekvőtámasz. Ha ennél többre vágysz, konditerem, ahol finomítani lehet a definíción, ha az általad jónak tartott tömeget elérted, vagy még nem érted el, de vastagodni szeretnél. Az étrendkiegészítőket nem tartom rossznak (csak a legálisról beszélek), mert mindenkinek az alkata más, van akire úgy kell felimádkozni néhány kilót, de van, aki a levegőtől is hízik. Ha fiatal Vagy és normális anyagcserével bírsz, baromi látványos tud lenni a fejlődés két három hónap alatt is. Az illegális dolgokat senkinek nem ajánlom, mert lehet, hogy fél év alatt olyan fejlődésen mész keresztül, hogy a barátaid vagy saját édesanyád sem ismerne fel, de kérdés milyen árat fizetsz érte! :(

Hogy a csajoknak mi jön be!? Van, aki a kétajtós szekrénytől lesz rögtön nedves, van aki a "lenyelt bordásfalat" preferálja.(kockás has) :D
Az egyik legnagyobbat idézném(Karcenegger): a nők egy része undorral tekintett a testre, amit felépítettem, a másik része bálványozta azt. Én csak a második részből válogattam. :lol:
Én az életben ugyanígy gondolkodom. Nem tetszhetünk mindenkinek, én mindig abból válogattam akinek bejöttem. :)

Jó edzést!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.11.08. 07:18:45

nekem már van. Egész jó. még nem lökődött ki. 8)
Mondjuk, ha rásörözöl, meg kajálsz, erre is rárakódik szerintem a zsír :)
Kép
miihii
KHAL

2009.11.07. 07:31:30

A kockás has elérése egyszerűen:
http://izismile.com/img/img2/20090723/s ... 204_46.jpg

:lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
mrjoe
Barça B

2009.11.04. 22:00:48

Hát a kreatin egy jó [auto_cenzúra] fehérje, tollból, meg hasonló undormányokból van. Nekem nem lenne hozzá gusztusom Embarassed
Ti honnan szeditek ezeket a hülyeségeket?
A kreatin egy ételeinkben (húsokban, halakban) természetes módon előforduló aminosav-származék vegyület, amelyet szervezetünk szintetizálni is tud. A tollban baromira nincs kreatin. Halat meg húsokat pedig gondolom te is eszel, tehát te is viszel be kreatint a szervezetedbe csak kis mennyiségben. :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.04. 21:51:30

Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Adjatok tanácsot :) Ha edzések előtt megfelelően minimális adag kreatint fogyasztok, akkor azzal többet ártok magamnak, mint amennyit használ?
A mellékhatásai kicsit bizonytalanná tettek, persze nem törvényszerű, hogy nekem is lenne vele bajom, de ki tudja...szóval tényleg használ is? vagy ha felesleges, akkor milyen természetes tápl.kiegészítőt keressek? :roll:
Hát a kreatin egy jó [auto_cenzúra] fehérje, tollból, meg hasonló undormányokból van. Nekem nem lenne hozzá gusztusom :oops:
mrjoe
Barça B

2009.11.04. 17:26:40

az Attack az dobta rendesen az enerdzsit..de a ph-x az nem ért semmit..
Naná, hogy az attack adja az energyt, mivel van benne taurin meg no fokozó is. A ph-x-től ilyet ne várj. Egy designer kreatint hülyeség összehasonlítani egy egyszerű creatine-alkalyne-nal.
én sem arra gondoltam, hogy reggeli ebéd, vacsora = ezek a cuccok
csak ha edzések előtt megiszom mondjuk kreatint tartalmazó pezsgőtabit... Rolling Eyes nem ész néélkül, tényleg csak az érdekel, hogy a kajálás mellett a minimális rásegítés ér-e valamit...
Napi 5-6 étkezés számolva a fehérje, és a szénhidrátbevitelt.
Tömegnöveléshez:
-fehérjéből: naponta testsúly*2 gramm
-szénhidrátból: naponta testsúly*5 gramm

Ha ezeket nem tudod kajából bevinni akkor érdemes fehérjéhez, és tömegnövelőhöz nyúlni. Ezek mellé még fontos a vitamin, glutamin, valamint a kreatin. Én kreatinból a Creatine Ethy Ester-eket ajánlom. Ezek jobbak mint a sima kreatin, mert nem vizesítenek annyira, jobb a felszívódásuk, és feltöltési periódus sincs. Az illegális vackokat meg szerintem hanyagold. Persze ezek csak egy normális edzésterv mellett fognak eredményhez vezetni.
És én nem vagyok híve semmilyen étrendkiegészítőnek sem, azoktól nem marad meg a szálkás alkatod.
:lol: :lol: :lol:

Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezt honnan szedted.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2009.11.04. 16:44:21

Köszi a válaszokat Barca28! Ment egy PÜ :)
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.04. 15:29:55

Gauchomester írta:én sem arra gondoltam, hogy reggeli ebéd, vacsora = ezek a cuccok
csak ha edzések előtt megiszom mondjuk kreatint tartalmazó pezsgőtabit... :roll: nem ész néélkül, tényleg csak az érdekel, hogy a kajálás mellett a minimális rásegítés ér-e valamit...
Napi 5szöri étkezés fehérjedús kajákkal..ezt tudom tanácsolni a kreatin mellé.én creatinbol ph-xet és creatint tartalamzó Attackot ettem...az Attack az dobta rendesen az enerdzsit..de a ph-x az nem ért semmit..amugy te mien kreatinra gondolsz?
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Gauchomester
Entrenador del Barça

2009.11.04. 15:26:09

én sem arra gondoltam, hogy reggeli ebéd, vacsora = ezek a cuccok
csak ha edzések előtt megiszom mondjuk kreatint tartalmazó pezsgőtabit... :roll: nem ész néélkül, tényleg csak az érdekel, hogy a kajálás mellett a minimális rásegítés ér-e valamit...
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.04. 15:20:50

Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Adjatok tanácsot :) Ha edzések előtt megfelelően minimális adag kreatint fogyasztok, akkor azzal többet ártok magamnak, mint amennyit használ?
A mellékhatásai kicsit bizonytalanná tettek, persze nem törvényszerű, hogy nekem is lenne vele bajom, de ki tudja...szóval tényleg használ is? vagy ha felesleges, akkor milyen természetes tápl.kiegészítőt keressek? :roll:
Úristen kreatin ember!!! :shock: ...őszintén hol éltek ti?azt hiszitek ,hogy a kreatintol majd 50es karotok lesz ugyan már szedhetsz bármit de lófszt se ért ha nem kajálsz mellette normálisan , és nincs jól összerakva az edzésterved..amugy ha a legálisoknál tartunk akkor az Animal cuccait zabáld.azok érnek valamit..esetleg ha kevésbé legalisak érdekelnek irj pü-be adhatok tanácsot...
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Gauchomester
Entrenador del Barça

2009.11.04. 15:12:42

Hello Mindenkinek!
matyi25
Capitá del Barça

2009.11.01. 18:30:27

palesz77 írta:Köszi matyi :D
Amúgy az atlétikus szálkás alkat a szép szerintem is :D Amúgy biztos aszéles hátizom lesz az, kösz, ma is tanultam valamit.

Amúgy kondiba tuti nem fogok eljárni, súlyzózni néha szoktam, de nem ilyen gyakran, fekvőzni 2 naponta szoktam, de akkor váltok napira...

Szívesen. Igen egyetértek, a szálkás alkat a szép és talán a női szemeknek is ez jön be... bár kitudja :lol: :lol: A női logika ugye...

Én tudatosan edzettem itthon naponta, hogy felhozzam magam egy szintre, hogy elmehessek konditerembe.
Valamint saját tapasztalatomból azt ajánlom, hogy bármilyen izomcsoportra is dolgozol, de a legjobb a saját testsúlyoddal tornázni. Mégiscsak mi mást bírj ha nem a saját tested? Valamint nekem attól van a legnagyobb izomlázam.

Ha szálkás akarsz maradni, ajánlom még a nyújtást. Nézz a googlen nyújtó gyakorlatokat magadnak, így megmarad az izmok rugalmassága és hamarabb fejlődenek. Valamint ajánlom még a heti egyszeri kétszeri kocogást, vagy foci is helyettesíti. :lol:
És én nem vagyok híve semmilyen étrendkiegészítőnek sem, azoktól nem marad meg a szálkás alkatod. Elég túrót enni, lágytojást - mert ugye azért a fehérjét pótolni kell a szervezetben...

Jó tornázást... :wink:
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.11.01. 17:47:31

mindorokke_barca írta:Üdv.

Ezt tudom ajánlani. Napi 8 perc szükséges.

http://www.youtube.com/watch?v=CFysPfcOH54
ez tetszik, majd ki is próbálom :D köszi (mekkora jó már ez a 90-es évek feeling :lol: tökre 4 évesnek éreztem magam közbe...)
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.11.01. 17:36:09

Üdv.

Ezt tudom ajánlani. Napi 8 perc szükséges.

http://www.youtube.com/watch?v=CFysPfcOH54
palesz77

2009.11.01. 17:28:28

Köszi matyi :D

Hasizmos eddzéstervet meg valaki nem adna nekem? Az kéne igazán, az előbbiek csak szimplán érdekeltek :D

matyi25
Capitá del Barça

2009.10.31. 19:57:20

palesz77 írta:Hy. Kivételesen nekem is lenne itt 1-2 kérdésem :D
1:Valaki mondjon/mutasson egy jó hasizmos PROGRAMOT(edzéstervet), mert csak úgy felülögetni én is tudok, de valami hasznosabb kéne... :D
2:Ha fekvőzök simán, szélesen meg ugyanígy csak hátrafele(háttal közelítek a földhöz, magyarul 180°ban megfordulok a simához képest :D ), az mennyire látszik meg? " napontaszoktam 50-et csinálni mindegyikből, de nagyon szálkás alkat vagyok... Nem mintha zavarna, mert legalább fomás lesz a kezem, és nem az a "pufi" típus.
+A hátsó fekvő az jó hátra is nem? Csak mert az is kezd dudorodni... :lol: Ott a vállamnál meg a hátam tetején :oops: (bocs az izomcsoportok nevének hiánya miatt, ebben nem vagyok jó :D )
Ohhh.. Én is ez a szálkás típus vagyok, és hidd el sokkal könyebb így szép sportos alakot csinálni magadnak. Mert én nagy állat nem akarok lenni, egyszerűen nem tetszik, csak atletikus alkat a szep..
Szóval én kb 1,5 éve kezdtem.... Először naponta otthon edzettem kétszer(reggel - este) hat kilos súllyal, fekvőtámasz stb... Utánna pedig elkezdtem konditerembe járni. Ezt ajánlom mindenkinek. Nem úgy mész el a kondiba, hogy semmit se bírsz, hanem már azért bírsz vmit. Amúgy az a hátrafelé fekvőtámasz szerintem tricepszre van, az a bicepszed másoldalán taláható izom.. Az a dudorodó vmi, az a széles hátizom lehet, a válladnál pedig vállizom van :d :lol: :lol:
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
palesz77

2009.10.31. 19:22:17

Hy. Kivételesen nekem is lenne itt 1-2 kérdésem :D
1:Valaki mondjon/mutasson egy jó hasizmos PROGRAMOT(edzéstervet), mert csak úgy felülögetni én is tudok, de valami hasznosabb kéne... :D
2:Ha fekvőzök simán, szélesen meg ugyanígy csak hátrafele(háttal közelítek a földhöz, magyarul 180°ban megfordulok a simához képest :D ), az mennyire látszik meg? " napontaszoktam 50-et csinálni mindegyikből, de nagyon szálkás alkat vagyok... Nem mintha zavarna, mert legalább fomás lesz a kezem, és nem az a "pufi" típus.
+A hátsó fekvő az jó hátra is nem? Csak mert az is kezd dudorodni... :lol: Ott a vállamnál meg a hátam tetején :oops: (bocs az izomcsoportok nevének hiánya miatt, ebben nem vagyok jó :D )
barcafan91
Barça B

2009.10.26. 22:07:31

üdv mindenkinek

egy kis segítséget szeretnék kérni. gondolom többen tapasztaltak vagytok e téren ezért remélem valaki tud segíteni. most, októberbe kezdtem el konditerembe járni, csinálom a gyakorlatokat rendesen, amiket ismerősöm is. 63 kiló vagyok és szeretnék felhízni (megizmosodni) olyan 75 körülire ha lehetséges még áprilisig. ha valaki tud valami jó edzéstervet ehhez és megosztaná nekem annak nagyon örülnék. étrendek is jól jönnének, sőt minden ami ebben segíteni tudna nekem. nagyon fontos lenne. edzések után iszok házi készítésű "fehérjeturmixot" is, de különböző porokat nem szednék szívesen, csak legvégső esetben, ha már nincs más lehetőség. aki tud segíteni ebben az legyen szives írjon ide, vagy küldjön PM-t. előre is köszönöm a segítségetek

ui.: ha lehet minnél egyszerűbben, h biztos megértsem mert nem vagyok ebben valami nagy zseni.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.10.18. 10:38:54

Én azt mondom vedd föl a csukló súlyt és fussál azzal a karodon. Ha csak fél órát, akkor is. Utána el tudod dönteni, hogy érdemes -e használni :P
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2009.10.17. 12:07:59

Lampiao írta:Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy van e haszna annak ha csuklósúlyt (0,5 kg... szerintem kevés is...) használsz?
Az attól függ, hogy mikor/milyen tevékenységhez akarod használni.

És azért az a fél kiló nem annyira kevés, ha egy rendes hétköznapon felvennéd, és abban lennél egész nap, másra igencsak éreznéd a karod.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.10.16. 21:37:29

Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy van e haszna annak ha csuklósúlyt (0,5 kg... szerintem kevés is...) használsz?
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Drigo
Eurobarca Staff

2009.10.09. 23:21:06

Perrero írta:Kocsma van a környékén :?:
Szerinted? Elvégre a rekeszizmot is erősíteni kell valahogy. Tőled nem is vártam komolyabb megnyilvánulást...:D
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Válasz küldése