Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem is ez simán top10es életem legnagyobb csalódásai közöttsoadroli írta: szerk.: Isla Fisher már 36 éves?Ejjha, na mindegy, attól még
Köszi, de nem hiszem, hogy menni fog.messideco írta:barca99, szeretettel várunk a következő körre
hálozat tv for president!barca99 írta:Örülök, hogy tetszett.visca el barca írta:barca99-nek meg köszönöm h ekkora gyöngyszemet ajánlott!![]()
A vicc az, hogy a Hálózat TV-n, vagy valami hasonló kaliberen akadtam rá 2-3 éve...![]()
Mikor felmerült ez az egész filmklub ötlet, akkor egyből ez a film ugrott be nekem, aztán hogy szó volt a bónusz dolgokról, be is ajánlottam, reméltem az fog újat mondani, aki évente kb. öt filmet lát.![]()
Mondjuk egyrészről nem hittem benne, hogy a hardcore arcoknak újat mutatok, másrészt pont rád nem gondoltam, hogy tetszeni fog, miután írtad, hogy mostanában nincs kedved drámákat nézni.
Örülök, hogy tetszett.visca el barca írta:barca99-nek meg köszönöm h ekkora gyöngyszemet ajánlott!
Kár.kanty írta:Kösz Előd lelőtted az ajánlásomat.![]()
sztem igen, nem csak hallucinálta.messideco írta: a barátnője is túlélte a balesetet?
Talált, süllyedtkurdt írta: Kevin Békön?
csak a klub érdekében voltam ellene, amugy láthatod én vagyok az egyik leglelkesebb tagmessideco írta:Francois, akkor mégsem kell bónuszajánlás?Vagy mondjuk te lehet mellette voltál
Amúgy a poszterről elnézve hasonlíthat a film az Összeomlásra is.
eszmbe nem jutott volnakurdt írta:Kevin Békön?soadroli írta:Erről az ajánlásról annyit, hogy valaminek benne köze van ehhez.
Kevin Békön?soadroli írta:Erről az ajánlásról annyit, hogy valaminek benne köze van ehhez.
milyen érdekes, sztem meg pont a masodik fele volt a jó, pedig ha vki akkor én nem vagyok oda a trancsírozásért.Faust írta: Nekem az első fele nagyon tetszett, de ahogy fogságba esik a csaj, és a pincében a székhez kötözik (vagy mi), onnan egy dögunalmas baromság kerekedik ki az egészből. Pedig jól indult.
Nekem az első fele nagyon tetszett, de ahogy fogságba esik a csaj, és a pincében a székhez kötözik (vagy mi), onnan egy dögunalmas baromság kerekedik ki az egészből. Pedig jól indult.Pedig a Mártírok igen jó film volt, nem tudom mi nem tetszett benne.