Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg téged utáltalak eddig is, de mostantól te vagy a Public Enemy és hamarosan jön a Bumm a fejbe vagy egy Pokolgép, ami után nem a Mennyország Tourist fog szállítani a túlvilágraBob_Marley írta:Én nagyon utálom Rihannát
Cimkék,cimkék mindenütt..hogy egy klasszikust idézzekSlither írta: Limp Bizkit az Nu Metal Ice-T meg rapcore, "metál-hiphop" nincs. (bár első LB album talán inkább rapcore).
Limp Bizkit az Nu Metal Ice-T meg rapcore, "metál-hiphop" nincs. (bár első LB album talán inkább rapcore).Tim írta:Azért túlzásokba nem kell esnidavi10 írta:..de ha nem tévedek ők kezdték el először ezt a metál-hiphop cuccot egyberakniBodycount esetleg ismerős? Egy Ice-T nevű csóka az énekes. Meg még azért lenne pár hasonló banda korábbról
Szerintem is minden idők egyik ha nem a legjobb albuma.Én is ezt mondanám All time best albumnak.Game90 írta:Én csak hipihopi témakörből tudok választani, onnan meg nálam egyértelmű: 2Pac - All Eyez On Me.soadroli írta:Feltennék egy nagyon fontos kérdést![]()
Szerintetek mi minden idők legjobb albuma?
Én nagyon utálom Rihannát, olyan tehetsége van, ami az utóbbi időben keveseknek, s olyan szinten elherdálja hogy hihetetlen, s mellette még ribancoskodik....Ez a szám is olyan, hogy a hangja megint jó, de ez a vergődés???Meg lalalazás ohohohhozás, miért kell ez???De legalább a szöveg nem -2, s tényleg nem rossz, de annyira leront az összképen pár dologGame90 írta:
Rihanna - Diamonds:
http://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs
Annyira nem rajongok érte, de ezt most nagyon eltalálta, rohadtul fülbemászó lett.
Ez éppen a legjobb lemez tőlük. Amúgy fogós kérdés,ha magyar zene akkor egy kicsit könnyebb mert az Európa Kiadó-Popzene,vagy V.H.K.-A semmi kapuin dörömbölve lenne a válasz. Ha külföldi,akkor nagy bajban lennék..Ha esetleg pisztolyt fognának rám,össze tudnék hozni egy tizes listát esetleg.soadroli írta:Feltennék egy nagyon fontos kérdést![]()
Nálam a Metallica- Master of Puppets a nyerő
Azért túlzásokba nem kell esnidavi10 írta:..de ha nem tévedek ők kezdték el először ezt a metál-hiphop cuccot egyberakni
Tesztelve, és tévedtél.S.Agüero írta:Tudom, hogy nem szeretitek DG-t, de ez szerintem még nektek is elviselhető:
Ludacris - Rest Of My Life ft. Usher, David Guetta
Ez zsír. Amúgy mikor és miért vágatta le a szakállát?TT írta:Matisyahu "Crossroads" (Acoustic) - Spark Seeker: The Acoustic EP
http://www.youtube.com/watch?v=oh8SDr6JdCE
Én csak hipihopi témakörből tudok választani, onnan meg nálam egyértelmű: 2Pac - All Eyez On Me.soadroli írta:Feltennék egy nagyon fontos kérdést![]()
Én kb. csak magyar zenét hallgatok, tehát:soadroli írta:Feltennék egy nagyon fontos kérdést![]()
Ennél nehezebb kérdés szvsz nem is létezik. Még a "minden idők legjobb száma" is talán könnyebb.soadroli írta:Feltennék egy nagyon fontos kérdést![]()
Mivel egy '99-es albumról van szó maximum a sorozatnak lehet köze ehhez, de azt is kétlemsoadroli írta:Ennek van köze vajon a sorozathoz?bence-barca írta: Legyen mondjuk a Californication.
Ennek van köze vajon a sorozathoz?bence-barca írta: Legyen mondjuk a Californication.
Gondolkodás nélkül: Dr Dre - Chronic (2001)soadroli írta:Feltennék egy nagyon fontos kérdést![]()
soadroli írta: Szerintetek mi minden idők legjobb albuma?
Egyike a legszemetebb kérdések egyikének, hiszen hatalmas a választék...soadroli írta:Feltennék egy nagyon fontos kérdést![]()
Na! Hát én sem tudnék jobbat mondani,esetleg a Black albummal kiegészítve?soadroli írta:Feltennék egy nagyon fontos kérdést![]()
A zenei ízlésed határozott fejlődését mutatja ez a szám.S.Agüero írta:Most találtam rá erre az együttesre:
Mumford & Sons - Lover Of The Light
Nekem nem is jutott már :Smessideco írta:új ’csapda lemeza megjelenéstől számítva mindössze másfél nap alatt aranylemez lett a ROCKMAFIA DEBRECEN!