Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Matyika! Ezen van a hangsúly!S.Agüero írta:Annyira én sem vagyok oda érte, de most nem mondhatom, hogy ne jöjjön. Bár azért mégiscsak ez egy EUROBARCA találkozó.
Annyira én sem vagyok oda érte, de most nem mondhatom, hogy ne jöjjön. Bár azért mégiscsak ez egy EUROBARCA találkozó.Alcantara írta:Csak úgy megkérdezem: Most már mindenki hoz mindenkit, függetlenül attól, hogy a fórumon szokott működni vagy sem?
Sok értelme nincsen 30-40 embernek focizni. javítsatok ki, ha tévednék.
Köszi, közben találtunk alvóhelyetMQuCsabi írta:Ha ágy nem is, de hely, fedél, jó idő mindenképpen lesz. Esetleg, ha hoztok hálózsákot, megoldható, hogy foci előtt feldobjuk hozzám, hogy ne kelljen cipelni egész nap.
Megyünk!S.Agüero írta:Ja, és még szép lányok is élnek errefelé.MQuCsabi írta:Szegedet is adnám. Berényt csak akkor, ha épp arra jár Ogli is![]()
Vagy akár egy központtibb helyS.Agüero írta:Látom, megragadt benned.Csodálkozom, hogy még nem lőtted el, hogy ha nagyon éhes vagy, akkor meg tudsz enni négy kenyeret is.
Egyébként annyira hájpolod Berényt, hogy még a végén a következő tali ott lesz.![]()
Berényben is van műfüves pálya, jó kajálda is, kocsma is, nem is értem, miért nem jutott eszünkbe.![]()
Látom, megragadt benned.Csodálkozom, hogy még nem lőtted el, hogy ha nagyon éhes vagy, akkor meg tudsz enni négy kenyeret is.
Egyébként annyira hájpolod Berényt, hogy még a végén a következő tali ott lesz.
Csodálkozom, hogy még nem lőtted el, hogy ha nagyon éhes vagy, akkor meg tudsz enni négy kenyeret is.S.Agüero írta:Itt Berényben 1200 a nagy gyros tál, és tényleg elég nagy, alig lehet megenni, és nagyon finom is.Nehogy azt hidd, hogy keveset eszek, ha éhes vagyok, és finom a kaja, akkor azt pusztítom rendesen.
![]()
Kicsit sétálni kell, de igen, mondjuk a Black Cab szerintem a legjobb burgerező,de az is drága azért...bár az íze...úristn.MQuCsabi írta:Blahán ott van a Black Cab is burgerezőnek, én azt is imádom. 20+ csoport mindenhol necces, előzetes egyeztetés nélkül:D Mondjuk annál a blaha bírososnál, ahol legutóbb megpihentünk négyen-öten, annál biztos tágasabb az összes felsorolt hely.
Ezen felül rendelhetünk pizzát a helyre is szerintem, semmi akadálya nincs neki, úgyis egyedül leszünk az emeleten, ha minden igaz.
Én inkább a BKV-tól félek: Ott lehet (biztos) több járműre férünk csak fel.
Ez inkább volt általános tájékoztató,mintsem direkt neked szóló üzenetcsababarca írta: Daffy, tudom,ismerem a helyet
A Zing-et nem rég nyitották.csababarca írta:Istanbul is nagyon jó a blahán, király a girosz!!!
Zing is jó,sőt talán jobb is, nem tudtam hogy az ott van,én csak mozgó üzletükből ettem eddig.![]()
W35ben a classic burger 1600, krumplival,lilakáposztával. Zing 1300 asszem,de köret ott nincs.
Van csirkés is az olcsóbb.
Mondjuk a hely hátránya,hogy pici, ennyien nem lehet beülni oda sajnos...:/
Zing 1300 asszem,de köret ott nincs.
Istanbul se nagy ennyi emberre mondjuk,ha jól emlékszem.
De egyébként egyik törökkel sem jártok rosszul, kb fél perc alatt összedobnak egy pitát:D