http://www.peticiok.com/feliratos-film-2013
Lehet aláírni, hátha ebből lesz valami.
REMY írta:
Elég komolytalan kijelentés tőled ez az utolsó mondat, amikor köztudott, hogy szinte utálod a régi filmeket. + Swárcit is leszóltad már párszor.
Én például végig se tudtam nézni az újat...
De akkor is egy lapon emlegetni az eredetivel.... XD
Érvek, érvek mindenhol.....

(Főleg az a rész tetszik, ahogy levezeted ebből, hogy én biztosan utálom a régit)
Bocs, elfelejtettem, hogy ami legalább 20 évvel ezelőtt készült, az maga a filmművészet csodája, és azóta még hasonlót sem tudtak készíteni. Vagy mondhatjuk ezt úgy is, hogy utálom a régi filmeket.
(csak az a kellemetlen, hogy itt a CGI jolly jokert sem lehet előkapni, mert már a 1990-esben is azt használtak)
Bőven lehet egy lapon emlegetni az eredetivel, mindkettő egy korrekt akciófilm volt a maga korában, szerintem az újnak még a fordulatai is ültek azoknál, akik nem látták a 90-es verziót, nekem érthető módon már nem annyira. Remake-nek kicsit (nagyon) felesleges, mert elég szolgai módon másolja az eredetit. (Vagy legalábbis nekem így tűnt, így egy év távlatából már nem emlékszem pontosan a másikra.)
Másrészt viszont ezerszer inkább Sharon Stone, mint Kate Beckinsale, hihetetlenül irritált az a csaj.
bence-barca írta:mert ezt még csak nem is láttam (se régit, se újat),
khmm....khmmm
Kash írta:Warrior
Na igen, a Warriort tényleg nem azért szeretjük, mert olyan hihetetlenül eredeti és kevéssé hollywoodias lenne
Minden másért viszont igen.