Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha a következő fordulót kihagyja akkor én jövök oks?visca el barca írta:max. ha valaki kiszáll. rolika nem tudom mennyire akar aktív lenni idén, mert ő ilyen hol van hol nincs játékosNero. írta:Én is játszhatok veletek?Nyerünk megígérem
max. ha valaki kiszáll. rolika nem tudom mennyire akar aktív lenni idén, mert ő ilyen hol van hol nincs játékosNero. írta:Én is játszhatok veletek?Nyerünk megígérem
Na szép tudtam hogy a gonosz nagyok nem engednek odaMessias írta:nem
nemNero. írta:Én is játszhatok?![]()
balinteer írta:28100 Litvánia-Szlovénia Gólszám 0-1 gól 01
Nem szeretem a válogatott szünetet, elég erőltetett futball ez. Véleményem szerint nem lesz sok gól ezen a meccsen, egyik sem elit válogatott 1-0-ás szlován győzelmet várok.
Marad a holnap esti határidő?visca el barca írta:bár szünet van, de én azt mondom játsszunk a héten is.
van vasárnap 18 VB selejtező meccs, mindenki válasszon ki valamit és had szóljon.
sőt, annyira jó volt, hogy én bátran 300 Ft-tal játszottam megbalinteer írta:Pedig kifejezettenjó szelvény volt.
adott akkor h 0-0 leszMessias2 írta:25762
Las Palmas - Granada több, mint 2,5 gól 1,90 V
Ugye Paco lett a Granada edzője, aki elég bátor focit játszat a csapataivalSzoktak gólok lenni, na.
A Las Palmas se elveszett, ha támadni kell. A 2 csapat elmúlt 3 meccsén 17 gól született.![]()