Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bárki jöhet. A lényege? Az nincs. Mit csinálunk? Káposztát eszünk. A többi infó pár hsz-vel lejjebb.Varatrix írta:Ha szabad megkérdeznem.Hogy ki mehet el egy ien talákozóra, és mia lényege. És persze mit csinálnánk...
Szóval ha infót adnátok erről az egészről, akkor nagyon hálás volnék.
Szerintem jó lenne lassan cselekedni, hogy mindenki valamilyen szinten tudjon előre tervezni. Én, már most mondom, hogyha meg lesz szervezve, akkor én tuti, hogy el fogok menni... Tehát, árgús szemekkel figyelem a fejleményeket. Zozzynak a focis képei nagyon meghozták ám a kedvemet. Mi lett, volna, ha még az utána történő 'evésivásról' is lennének képek...Badi írta:mint már írtam, én vállalom a szervezés egy részét, ha CSongor nem száll be, le is írtam anno az ötleteimet
szvsz nem kell ezt túlszervezni, csak le kell foglalni egy pályát, valami kajáldát, estére kocsmát és megvan
Miklós!kovinho írta:Na, ez jó ötlet. Majd megbeszéljük addig.
Egyébként a "szomszéd" az mit jelent?
Nem vitaindítónak szántad,mégis leírtad,megint felhozva egy-egy vitátad...sok értelme van. Mindig ezt csinálod,elég unalmas.Varga Tamás írta:Óh, Dani Barátom!
Kár erőlködni, én már le lettem torkolva! Moderátor kollégád már közös levegő szívását velem is károsnak találja, hogy a kézfogás megerőltető voltáról már ne is beszéljek. A kényelmes mindig az a legegyszerűbb. Valamivel drágább lenne, igaz. De van nyári munka is, és hasonlók. 14 éves koromtól minden nyáron dolgoztam, minimum egy hónapot, de volt, hogy az egész nyarat végigrobotoltam. És nem haltam meg. Valamit, valamiért. De, mindegy. Engem úgysem érdekel már.![]()
Ja, és hsz-et nem vitaindítónak szántam. Csak hangosan gondolkodtam...
Gondoltunk rá,de az más/zk lenne...Varga Tamás írta: Ja, és arra nem gondoltatok, hogy idén mondjuk a Dunántúl egy Bp-hez közelebbi részén rendeznénk, legközelebb meg az Alföld Bp-hez közelebbi részén? És a Balaton nem soproni távolságban van Debrecentől. És ha jól emlékszem, amikor ezt felvetettem, nem volt ekkora felháborodás. Sőt, jó pár támogató hsz-t is kaptam. És csak egy felvetés volt, nem Szentírás.
Bocsánat, hogy megint Bennem látjátok minden rossz okozóját!
Ha tehetném, visszamennék Rómába, és vissza se jönnék. Az egy normális ország...