Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.29. 00:00:42

Varga Tamás írta:
Zozzy 5 írta:Hát mint mondtam nekem végülis mind1, de szerintem felesleges itt variálni Balatonnal meg kisvárosokkal. Ugyanabban az előadásban mint volt tavaly Pesten tökéletesen megfelelne most is szvsz.
Na persze, mindig minden Pesten. Hogy úúútálom azt a p...a várost! Amikor fel kellett mennem, mindig vártam, mikor jöhetek el onnan.
Róma ezerszer nagyobb, de tízezerszer kulturáltabb, világibb, szebb, és élhetőbbnek látszik. Hiába, Róma=URBS, Róma maga a Város.
Látom már megint nehéz napod volt, kisöreg :)

Neked sose jó semmi. Az lehet, hogy 1-2 embernek tényleg nem jó pest, de inkább legyen jó 10-ből 8 embernek, mint 10-ből 2-nek. Tavaly is mindneki megtudta oldani tudtommal, aki nagyon akart menni.

Még mielött megkérdeznéd, hogy "Hát téged meg ki kérdezett már megint?", akkor előre adom a választ, hogy nem kérdezett meg senki, ahogy téged se szokott, mégis belepofázol mindenbe.
in to exile
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.06.28. 23:08:54

La Pulga írta:Legyen Madridban, Bernabeu gyepén meg gyűjtünk, egy jó nagy tábor tűzet
:)
yah :) és megsütjük vacsorára a stadiont :lol:
Kép
Més que un club
Bercy
Entrenador del Barça

2008.06.28. 22:54:39

Zozzy 5 írta:
hau30 írta:Valóban nem voltam még! Úgyhogy szívesen venném,ha valaki körvonalakban leírná,hogy szokott lezajlani a találkozó!
Hát, van foci, kajálás, beszélgetés, ismerkedés... :) Csocsó, biliárd, mi kell még? :D
Meg kell még itt említeni Krojf koma táncát a Tippmix arénánál :lol:
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.06.28. 22:51:26

Legyen Madridban, Bernabeu gyepén meg gyűjtünk, egy jó nagy tábor tűzet
:)
hau30
Capitá del Barça

2008.06.28. 22:36:43

Zozzy 5 írta:
hau30 írta:Valóban nem voltam még! Úgyhogy szívesen venném,ha valaki körvonalakban leírná,hogy szokott lezajlani a találkozó!
Hát, van foci, kajálás, beszélgetés, ismerkedés... :) Csocsó, biliárd, mi kell még? :D
Köszi az infót.Frankó lesz.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.28. 22:30:06

Ááááááááh, most mi a baj Pesttel??????
Őszintén? Miért kell a kákán is csomót keresni? Eddig mindig itt volt. De most legyen máshol. Mondtam már korábban, hogy Barcelonában kellene tartani, akkor nyilván senkinek nem lenne kifogása ellene...
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.28. 22:29:35

Zozy dikk de jó képek ezeket még nem is láttam :lol: mostmár tuti, hogy m1ek a talira 8)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.28. 22:25:47

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 22:22:26

hau30 írta:
Gomezinho írta:mindegy nagyemberek összejövetele lesz! Perrero téged meg imádlak ! NAgy vagy a szemembe! Ahelyet hogy örülnétek hogy van Varga Tamás nevű fórumozótok ! Egyedi és szélsőséges mindig kiváncsi az ember a Hsz-eire! de mindegy! Még őt cseszegetni pfff!
Az állandó széllel szembeni brunyálást, nem hívnám egyedinek és szélsőségesnek.A lennti kommenthez megcsak annyit,hogy a Tamás volt az a világ látott ember.Nem is olyan rég jegyezte azokat a sorokat.Kicsit meghasonult. Mindegy Nem voltam még találkozón,de igényelném.Pécsett élek.Sajnos az országunk centralizált.Természetes,hogy Pesten legyen az összejövetel.
Óh, nem, nem értettél meg engem. Én igenis hazahoztam magammal ezeket a tulajdonságokat, ill. korábban is vallottam. De az elvtelen meghunyászkodást, a hajlongást, és az akarat nélküli hajbókolást nem gyakorlom. A brunyálást pedig most SEM én kezdtem. nem én voltam, aki beszólongatott a másiknak. És nem Ozsimikire gondolok, vagy Zozzy-ra, ők tisztességes módon leírták a véleményüket (Zoli egy picit élesebben, de nem vettem fel), viszont Csongor nem így tett. És a számat nem fogom befogni, max. nem mindig válaszolok.
Részemről vége.
Kép
hau30
Capitá del Barça

2008.06.28. 22:16:01

Valóban nem voltam még! Úgyhogy szívesen venném,ha valaki körvonalakban leírná,hogy szokott lezajlani a találkozó!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.28. 22:12:50

hau30 írta:
Gomezinho írta:mindegy nagyemberek összejövetele lesz! Perrero téged meg imádlak ! NAgy vagy a szemembe! Ahelyet hogy örülnétek hogy van Varga Tamás nevű fórumozótok ! Egyedi és szélsőséges mindig kiváncsi az ember a Hsz-eire! de mindegy! Még őt cseszegetni pfff!
Az állandó széllel szembeni brunyálást, nem hívnám egyedinek és szélsőségesnek.A lennti kommenthez megcsak annyit,hogy a Tamás volt az a világ látott ember.Nem is olyan rég jegyezte azokat a sorokat.Kicsit meghasonult. Mindegy Nem voltam még találkozón,de igényelném.Pécsett élek.Sajnos az országunk centralizált.Természetes,hogy Pesten legyen az összejövetel.
Ott kell lenned :wink: Hasonló felfogású embereket csippázom,lenne beszédtéma :D :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 22:09:31

Perrero írta:nah, Gomezinho és Varga Tamás kipipálva, tali szervezést visszaveszem ha van rá(m) igény

vt, most direkt...
A VT mindig direkt van, ha nem így lenne, nem így írnád rendszeresen, minden alkalommal.
Azt egy szóval sem mondtam, hogy nem megyek el. Nem tartom magamat Nálad kevesebbnek, és összeférhetetlenebbnek. Csupán életfelfogásunk nagyon távol áll egymástól, ami teljesen normális dolog. Nincs két egyforma ember.
Úgy érzem, semmi olyat nem írtam, nem tettem, aminek ekkora feneket kellett volna keríteni. Ha egyszer olvasnátok el, igazán, hogy mit írok, kevesebb vita lenne. Szerintem.
Amikor más eshetőséget, helyet felvetettem, a változatosság kedvéért tettem. Attól még, hogy nem szeretem Pestet, nem jelenti azt, hogy ha időm engedi, nem mennék fel szívesen.
Részemről béke van. Igaz, én nem is háborúztam. :lol:
Kép
hau30
Capitá del Barça

2008.06.28. 22:09:17

Drigo
Eurobarca Staff

2008.06.28. 22:06:31

Eddig mindkét tali nagyon jó volt egyáltalán nem bántam meg, hogy ott voltam, volt foci és minden egyéb. És valóban volt italozás is, de ez szigorúan a beszélgetés közben, nem azért ültünk be valahova, hogy kotta részegek legyünk. Nagyon jókat dumáltunk, ezek vagyunk mi "14" évesek. Ha majd mi is huszon egy-két évesek leszünk, akkor talán eljutunk abba a korba, amikor a seggünket majd a wiwen mutogatjuk, de egyenlőre még kevesek vagyunk ehhez.

Senkinek nem kötelező eljönni, ugyanakkor szerintem mindenkinek joga van eljönnie, annyi emberből úgyis talál valakit, akivel el tud dumálni.

Innetől a személyeskedést kéretik mellőzni, még akkor is, ha nem Te kezdted.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2008.06.28. 22:10:11-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Szandi
Főnökasszony

2008.06.28. 22:01:21

Gomezinho írta:
Minek fórumtali ha veszekedésbe megy át? Meg sör? hát kérlek micsoda tali :D gyönyörű bravo de nem is várok mást a 14 évesektől! Anno Én nekem is ez volt a vagányság! na gyertek...

Amennyi fórumtalin voltál már..igazán megalapozott lehet a véleménynyilvánításod. :wink: :?

Elég [auto_cenzúra] már, h itt is ez van.
1, Rómában nem lehet tali
2, Rómában is nehéz az élet, ott se hullik a szádba a sült galamb. Gyönyörű város, és örülök, h jól érezted magad, de tudod nagyon jól, hogy csak akkor ismersz meg igazán egy országot, a kultúrát meg mentalitást, ha ott élsz.
3, Kézenfekvő okokból lenne Pesten.
4, Tudni lehetett, hogy ha Csongor nem fekteti bele az idejét ( meg lehet érteni) akkor nem nagyon lesz semmi.
5, kumma unalmas már amúgy.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.06.28. 22:00:00

mindegy nagyemberek összejövetele lesz! Perrero téged meg imádlak ! NAgy vagy a szemembe! Ahelyet hogy örülnétek hogy van Varga Tamás nevű fórumozótok ! Egyedi és szélsőséges mindig kiváncsi az ember a Hsz-eire! de mindegy! Még őt cseszegetni pfff!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.28. 21:58:24

ozsimiki írta:
Gomezinho írta: Minek fórumtali ha veszekedésbe megy át? Meg sör? hát kérlek micsoda tali :D gyönyörű bravo de nem is várok mást a 14 évesektől! Anno Én nekem is ez volt a vagányság! na gyertek...
Eddig minden a legnagyobb rendben volt,úgy tudtam,és nagyon jól érezték magukat a kollegák. :wink:
Tényleg nagyon jó volt, nagyon király a társaság, nem volt veszekedés.
Senkiben nem csalódtam, mindenki, mindenki nagyon nagy arc. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.28. 21:57:13

Gomezinho írta: Minek fórumtali ha veszekedésbe megy át? Meg sör? hát kérlek micsoda tali :D gyönyörű bravo de nem is várok mást a 14 évesektől! Anno Én nekem is ez volt a vagányság! na gyertek...
Eddig minden a legnagyobb rendben volt,úgy tudtam,és nagyon jól érezték magukat a kollegák. :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.28. 21:56:02

az utobbi kettő hozzászólást olvasván rájöttem, hogy 1általán minek írunk a fórumba :?: :? Tavaly is Pesten volt a tali és jóvolt nem :?: Akkor idén miért változtatnánk rajta :?:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.06.28. 21:53:37

hau30 írta:Varga Tamás mi nem ismerjük egymást,de idéznék egy világlátott embertől: Az emberek kedvesek, nyugodtak, tisztességesek. Embertársaikra emberként tekintenek, nem eltiprandó férgekként. Előzékenyek és barátságosak. Miért nem hoztad haza ezt gondolat menetet? Bármelyik topicba megy az ember csak pampogásodat olvassa az ember.Sorry,de nem tudtam nem reagálni hozzászólásaidra!
Előzékenyek és barátságosak? Ne nevettess már! It ki az hm?? szerintem senki mert ha te az lennél nem irtad volna ezt le , ha más az lenne nem szidná a másikat vagy a 3. lehetőség hogy nem bántsa meg a másikat és nem oktatja ki a hülye szövegével! Ja és tolerancia az az hogyha Én leirom 100 szor Valdes nemkell ti már a 2. Hsznél nekem estek! Nem kell itt a szép szöveg emberből vagyunk mindannyian! Mindenkinek vannak hibái csak itt páran ezt nem veszik észre magukról hanem mással foglalkoznak! Minek fórumtali ha veszekedésbe megy át? Meg sör? hát kérlek micsoda tali :D gyönyörű bravo de nem is várok mást a 14 évesektől! Anno Én nekem is ez volt a vagányság! na gyertek...
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 21:53:03

Perrero írta:
Varga Tamás írta:Tim!
Disznótoros - khm, összefutott a nyál a számban. Degeszre tudnám belőle enni magamat.
Azt hiszem, augusztus utolsó hétvégéjét Veletek kell, hogy töltsem. Még, ha nem is annyira szeretnétek. :wink: Azért ne izguljatok, egy-két üveg sört azért le tudok gurítani a torkomon. :wink:
pl ebből gondolom tamás... nem másra mutogatok, egyszerüen nem akarom azt a levegőt szívni amit te...

csak akkor kritizálok, amikor van mit... és Te, általában ráérsz... mert amikor fórumtali van, akkor megcsappan a fórum "forgalma" szóval nem tudnál mit csinálni...
Nem, te mindent kritizálsz, amit írok, mindenbe belekötsz, amit írok, és ez éltet téged. Csupa kisbetűvel, ahogyan te is tanultad, és jól kimagyaráztad a múltkor. Véletlenül.... :lol:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 21:42:10

Perrero írta:Tamás, ki mondta, hogy ott kell lenned :?: Igen, te vagy az 1ik indok amiért nem szervezem meg...

1 kérdés...

mi az olcsóbb :?: Sopronbol Debrecenbe, vagy Sopronból, Bpre :?: Bp. a legkönnyebben megközelithető, és több itt a lehetőség... ha Róma igy tetszett akkor menj vissza macskát enni

bpvel ugy vagyok, h Buda a pesti oldalról gyönyörű, és forditva, de közelről néha más a kép...
Csongor!
Óh igen, a legkönnyebb mindig másra mutogatni. Lehet, hogy csak saját gyengeségedet akartad ezzel leplezni! Az övön aluli ütések nem kellemesek, de tőled nem vártam mást. nem tudsz mást csak kötekedni, beszólongatni, kritizálni, lehurrogni. Ehhez nem kell egyetem, de még 4 elemi sem...Tipikus magyar mentalitás: másban keressük a hibát, más az oka mindennek.
Miattam nem szervezed meg? Honnan tudod, hogy elmentem volna? Honnan tudod, hogy akkor pont ráértem volna? Nagyon gyenge érv, és gusztustalan.
Ja, és arra nem gondoltatok, hogy idén mondjuk a Dunántúl egy Bp-hez közelebbi részén rendeznénk, legközelebb meg az Alföld Bp-hez közelebbi részén? És a Balaton nem soproni távolságban van Debrecentől. És ha jól emlékszem, amikor ezt felvetettem, nem volt ekkora felháborodás. Sőt, jó pár támogató hsz-t is kaptam. És csak egy felvetés volt, nem Szentírás.
Bocsánat, hogy megint Bennem látjátok minden rossz okozóját!
Ha tehetném, visszamennék Rómába, és vissza se jönnék. Az egy normális ország...
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.28. 21:41:27

Persze, legyen Szombathelyen, és akkor mehetek Szolnokról oda. Végülis én utazom oda-vissza az egész utat. :roll:

Budapest az ország közepén van (Nagyából), + onnan van a legtöbb fórumozó.
Válasz küldése