miihii írta:GoT
A kis szende Dany meg félelmetes változáson megy át. Hatalmasat játszik Ms. Clarke, ahogy a kislány figurából átvált a könyörtelen királynővé
Csak így tovább, Sárkányok anyja, adjál az érzésnek!
DRACARYS! DRACARYS!
Ettől a résztől még a hideg is kirázott, visszanéztem egy párszor

Eddig az évad legjobb része, és mivel sikerült beszereznem a könyvet is, most már el is kezdem.
Aki olvassa/olvasta a könyvet, hogy ajánlja, párhuzamosan haladjak a sorozattal, vagy nyugodtan végigpörgethetem a könyvet a sorozat vége előtt. Melyik okoz nagyobb élményt?
Más: végeztem a Breaking Bad harmadik évadával... Ez az évad egyértelműen levett a lábamról

Az elején kicsit lassú volt (mármint az első évad), unalmas, vontatott, de megérte végigszenvedni, egyszerűen zseniális az egész, ahogy össze van rakva.
Már csak Skyler idegesít minden egyes képkockában

Az pedig, hogy Walter milyen személyiségváltozáson ment keresztül, valami elképesztő. Simán átgázolt azon a két drogdíleren...
Csak azt sajnálom kissé, hogy szinkronosan kezdtem el nézni, így a negyedik évadot már ugye angolul nézem (pedig jobban szeretem eredeti nyelven nézni a sorozatokat, de úgy olvastam az elején, hogy nem gáz a szinkron, azért kezdtem el úgy..), így kicsit fura lesz a már megszokott hangokról a váltás..
Még annyi kérdésem lenne itt az ügyben jártas emberkékhez, hogy a Hannibalt megéri-e folytatni, ugyanis az első rész megtekintése után nem visz rá a lélek, hogy a másodikat is megnézzem... Pedig maga az elképzelés, meg a sztori érdekel, de valahogy nem nyűgözött le a pilot.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!